Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Att tänka på inför bröllopet

Andas ut och låt den erfarna personalen sköta allt praktiskt ner på detaljnivå.

Bröllopskoordinator
Det är många detaljer som ska falla på plats för att helheten ska bli som ni önskar. Vi bjuder på en timmes planering ihop med vår bröllopskoordinator!

Blomsterarrangemang
I samarbete med florist hjälper vi er med brudbukett, tärnbukett, coursage, blommor till kyrkan och till borden med mera. Brudbuketten och blommorna levereras till oss på hotellet.

Styling
Vi har längre arbetat med eftertraktade frisörer, make up och stylister. Vi rekommenderar dem varmt när det gäller klädsel, hår, smink med mera.

Fotografering
Fotograferingen av brudparet kan göras innan eller efter vigseln, beroende på vad ni föredrar. Det finns många vackra platser kring hotellet i klosterområdet att välja mellan. Medans brudparet fotograferas kanske en kortare guidning i klosterområdet är trevligt för gästerna

Brudskål och mingel
När ni sagt ja till varandra är det dags att höja glasen mot skyn för att utbringa en lyckoskål. Till detta föreslår vi något litet tilltugg som exempelvis fruktspätt, chokladdoppade jordgubbar eller snittar.

Sabrering
I snart 200 år har det absolut festligaste sättet att öppna champagne varit att sabrera. Vi gör det gärna inför brudskålen och era gäster. Boka ett magiskt fyrverkeri över vätterns vackra vattenspegel

Underhållning
Musik förstärker känslan, både under dagen och kvällen. Brudvalsen är en av bröllopets höjdpunkter och sedan blir det roligt med dans framåt kvällen. Vi rekommenderar gärna live-band eller DJ, men ni kan självklart ta med er egen underhållning till oss.

Vickning
Framåt tolvslaget brukar det vara välkomnande med Vickning. Vi kan servera Janson frestelse, wraps eller annat önskemål. Ett tips vid fint väder är att servera wraps vid Vätterns strand i skenet av facklor. Här får ni en riktig gemytlig avslutning på en härlig bröllopsfest.

Ovan ser du ett urval av det vi kan hjälpa er med och det ni kan välja till efter era önskemål. Diskutera ihop med vår bröllopskoordinator så lämnar vi offert på era tillval.

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se