Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Öppettider & information

Information & Öppettider

Vår spaavdelning ligger ett par minuters promenad från hotellets entré, med närhet både till stadsparken, Vätterns strand, stadens puls och med klosterlivets rofyllda miljö alldeles runt knuten.

När du besöker oss ingår det lån av badrock, handduk och tofflor samt fri tillgång till vår fruktbuffe med lättare förfriskningar. Tänk på att boka din behandling i god tid innan ditt besök för att vara säker på att få en plats, vi erbjuder allt från långa traditionella spakurer, till lyxiga gör det själv-behandlingar du utför i egen takt under ditt besök.


Regler

Då vår spaavdelning är en plats för vila, finns det viss information vi vill att du tar del av:

– Vi har en åldersgräns på 18 år i spaavdelningen. Under skollov har vi särskilda dagar för entré med barn från 8 år.

–  I spaserveringen finns lättare förtäring, dryck och fika. Förbeställ gärna för bästa möjliga service. (Kontakta SPA direkt på tfn 0143- 55 25 25)

– Kom 15 min innan bokad behandling. Alla gäster behöver byta om till badrock för att beträda SPA-området. Om du ej bokat entré tillkommer 55 kr fr hyra av badrock till behandlingspriset om inget annat avtalats.

– Om du har några allergier, tar medicin, är gravid eller ammar, eller är sjuk, vänligen rådgör med bokningen innan ankomst för att hitta en behandling som passar dig.

– Män som bokat ansiktsbehandling, rekommenderar vi att raka sig 24 timmar före behandling.

–  Glöm inte att boka önskad behandling i god tid före ankomst. Vi har stor efterfrågan på våra behandlingar och oftast är det fullbokat på helgerna flera veckor i förväg. Om du förbokat en behandling som ej bekräftats, tex om du valt paket med behandling inkluderad, eller valt till en behandling till din onlinebokning ber vi dig kontakta SPA för tidsbokning. I annat fall väljer vi ut en tid till dig.

– Spaavdelningen är till för vila, och därför ber vi er ta hänsyn till varandra, hålla en lämplig ljudnivå och sätta din telefon på ljudlös under din vistelse i spa.

– Det enda du behöver ta med dig till spaavdelningen är badkläder. Resten får du låna av oss, inklusive duschprodukter och bodylotion. Ett tips är att ta med ett extra set badkläder så du kan byta om inför behandling eller när det är dags för vila i relaxrummet.

– Kom osminkad till din ansiktsbehandling. Om du inte sminkat av dig innan du kommer till spa finns det rengöring att låna i omklädningsrummet.

– Då det är stor efterfrågan efter behandlingar under helgerna förbehåller vi oss rätten att välja ut en passande behandlingstid till dig om inget annat avtalats. Denna kan komma att planeras in på avresedagen om det är mycket bokat på din ankomstdag.

Öppettider

Öppettider tom v13
Måndag & tisdag stängt. OBS vi öppnar för grupper om minst 10 personer. Förbokas.
Onsdag 11-19
Torsdag 11-19
Fredag 11-19
Lördag 09-19.00
Söndag 10-21

Barntider söndag
10-11:30. Minimålder 8 år. Pris per vuxen under barntid på söndagar: 295 kr, barn 150 kr
15-21.00. Minimålder 13 år. Pris 365 kr per person.

Sista insläpp en timme före stängning. 

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se

Translate »