Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Information & Öppettider

Information

Vår spaavdelning ligger ett par minuters promenad från hotellets entré, med närhet både till stadsparken, Vätterns strand, stadens puls och med klosterlivets rofyllda miljö alldeles runt knuten.

När du besöker oss ingår det lån av badrock, handduk och tofflor samt fri tillgång till vår fruktbuffe med lättare förfriskningar. Tänk på att boka din behandling i god tid innan ditt besök för att vara säker på att få en plats, vi erbjuder allt från långa traditionella spakurer, till snabba quickfix-behandlingar eller lyxiga gör det själv-behandlingar du utför i egen takt under ditt besök.


Regler

Då vår spaavdelning är en plats för vila och återhämning, finns det viss information vi vill att du tar del av:
– Vi har en åldersgräns på 18 år i spaavdelningen

–  I spaserveringen finns lättare förtäring och drycker.

– Kom 15 min innan bokad behandling.

– Om du har några allergier, tar medicin, är gravid eller ammar, eller är sjuk, vänligen rådgör med bokningen innan ankomst för att hitta en behandling som passar dig.

– Män som bokat ansiktsbehandling, rekommenderar vi att raka sig 24 timmar före behandling.

–  Glöm inte att boka önskad behandling i god tid före ankomst. Vi har stor efterfrågan på våra behandlingar och oftast är det fullbokat på helgerna flera veckor i förväg.

– Spaavdelningen är till för vila, och därför ber vi er ta hänsyn till varandra, hålla en lämplig ljudnivå och stänga av mobiltelefonen under din vistelse i spa.

– Det enda du behöver ta med dig till spaavdelningen är badkläder. Resten får du låna av oss, inklusive duschprodukter och bodylotion.

– Kom osminkad till din ansiktsbehandling.

– Då det är stor efterfrågan efter behandlingar under helgerna förbehåller vi oss rätten att välja ut en passande behandlingstid till dig om inget annat avtalats. Denna kan komma att planeras in på avresedagen om det är mycket bokat på din ankomstdag, då meddelas du alltid om detta innan ankomst.

Öppettider

Måndagar stängt

Tisdag 12-19

Onsdag 12-19

Torsdag 12-19

Fredag 12-20

Lördag 09-19

Söndag 10-15

Barntid söndag 10-11:30. Minimålder 8 år, ett barn per målsman. Pris vuxen 295 kr, barn 150 kr

Sista insläpp en timme före stängning. 

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se