Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Om Oss

Vadstena Klosterhotel – där det gamla förenas med det nya

På Vadstena klosterhotel kombineras historiens vingslag med modern design. Bo som Heliga Birgitta i medeltidsstaden som andas mytomspunnen svensk historia, ät middag i munkarnas gamla sovsalar eller avnjut en heldag på spa där du omfamnas av värme och ro. De tjocka väggarna, stengolven och de höga kryssvalven skymtar om hur livet en gång var i klostret.

Vi erbjuder weekendpaket & konferenser samt bröllops- och festarrangemang i en unik medeltid miljö som vi på bästa sätt tagit tillvara på utan att tumma på bekvämlighet och kvalitet. Hotellet och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253.

Tack vare våra olika byggnader, sju stycken, har vi möjlighet att tillgodose många gästers önskemål. Genuin klostermiljö, modernt boende, handikappsvänligt, konferenslokaler i olika storlekar och med olika inredning. Varje gäst kan hitta sitt favoritrum hos oss då alla rum har sin stil och atmosfär.

Hotellet ligger nära alla kulturella sevärdheter, pittoresk shopping i Vadstenas centrum och bad vid Vätterns strand. Exempel på turistattraktioner är Vadstena Klosterkyrkan, Sankta Birgittas Klostermuseum, Mårtens Skinnares hus, Hospitalsmuseet, Vadstena Slott, Pilgrimscentrum, Landsarkiv samt vackra omgivningar med till exempel Omberg och Tåkern.

Hotellet drivs av familjen Milton sen 1988.

Hitta Hit

Vägledning & karta

Läs mer

Nyhetsarkiv

Ni missar väl inte de senaste nyheterna från oss?

Läs mer

Historik

Här finns en lång mytomspunnen historia

Läs mer

Företagsuppgifter

Alla företagets uppgifter

Läs mer

Jobba med oss?

Vi söker just nu sommarvikarier inför säsongen

Läs mer

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se

Translate »