Spameny

SKINOVAGE Ansiktsbehandlingar

Vadstena Classic – 50 min
Ansiktsbehandling där du får både upplevelse och resultat. Bygger på en klassisk ansiktsbehandling med SKINOVAGE PX och innehåller: Welcome Ritual, Rengöring, Hudanalys, Vitality Check, Compress Technique, Effective Touch Face Massage, Mask, Avslutande produkter samt Goodbye Ritual.

Babor Boost – 25 min

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. Babors mest unika och älskade produkt, Babor Fluids, ger huden en ordentlig fukt-boost! En intensiv kur med ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig.

DOCTOR BABOR Ansiktsbehandlingar

Tidegärd  (Skin Renewal)45 min

Förnyande AHA behandling som avlägsnar förhornade celler, ger huden förbättrad struktur och ny lyster. Speciellt passande för acnebenägen hud, pigmenteringar, förstorade porer, solskadad hud och fina linjer/rynkor.  

Andlig ro (Biogen Cellular Repair)50 min

Stärkande och reparerande ansiktsbehandling för stressad hud. Hudens smidighet och flexibilitet ökar samtidigt som ärrvävnad blir mindre framträdande och hudens naturliga barriär förstärks. Lugnar huden och främjar hudens återhämtnings process samtidigt som hudytan blir betydligt jämnare och slätare.

Uppenbarelse (Ultimate Vitamin-C)50 min

Skapar ny lyster i huden som både syns och känns. Stressad och trött hud får nytt liv och skydd mot miljörelaterat åldrande. Höga doser av stabilt C-vitamin stärker hudens egna försvar, ökar elasticiteten och ger en jämnare hudton.  

Skyddshelgon (Neuro Sensitive Intense)50 min

Lugnande och återuppbyggande behandling som ger omedelbar lindring för extremt känslig hud.

Denna behandling är särskilt framtagen för hyperkänslig och torr hud gör huden mindre reaktiv på kort och lång sikt. Rodnad, irritation och klåda minskar omedelbart vilket gör den passande även för atopisk dermatit.  

Renlighet (Ultimate A16 Detox) – 80 min

Detox behandling med ”retinol”-effekt för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på åldrande hud som t ex fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigmentförändringar. Har även en utrensande effekt vilket rengör huden på djupet. Samtidigt skyddas huden med en högeffektiv vitamin-cocktail som stärker dess motståndskraft. Har en föryngrande effekt och huden återfår vitalitet. Passar även känslig hud.

Lovsång (Ultimate Face Lifting) – 60 min

Intensiv behandling som stärker ansiktskonturen och fyller huden med djupverkande aktiva ingredienser. Dubbla masker av kollagen och modellerande kalciumsulfat ger maximal effekt och tillsammans med Babor Lifting Akupressur får vi ett förbättrat resultat i huden som verkligen syns.

BODY CELLULAR – DOCTOR BABOR kroppsbehandlingar

Body Cellular Stimulating – 50 min

Stimulerande anti-cellulit behandling som aktiverar nedbrytningen av fettdepåer och hämmar fettlagring. Vävnaden stärks och huden återfår en slätare och jämnare yta.

BABOR MEN Ansiktsbehandling

Pure Vitality – 60 min
En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet.

Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage med BABOR MEN Buffalo Horn och fortsätter med djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande skalpmassage. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi i huden.

DUO-behandlingar

Med bad

– Sea-Salt Oil Bath, 20 min följt av peeling and pack 50 min – boka 80 min

– Sea-Salt Oil Bath, 20 min följt av Effective Touch 50 min – boka 80 min

– Sea-Salt Oil Bath, 20 min följt av Babor Boost 20 min (ansikte) – boka 50 min

Gruppbehandlingar:

Förslagsvis DIY behandlingar á la ”skin bar”

-Treat Yourself

DIY – Do It Yourself behandling i vår skin bar där du under ledning av en hudterapeut tar hand om dig själv och får lära känna din hud och dess unika behov. Behandlingen omfattar rengöring, exfoliering, fluid, ögonvård och avslutande dagkräm. 20 min

Klosterritualen – BABOR SPA

SHAPING SEA SALT-OIL PEEL (kroppsbehandling / 30 min rek pris 640 kr)
Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en mild honungssöt blomdoft av apelsin, mimosa, mandel och mysk. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.

SHAPING PEELING & PACK (kroppsbehandling / 45 min rek pris 1090 kr)
Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och stamceller från det unika tyskoxelträdet.

Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.

PEELING & ANTI-AGING VITAMIN PACK (kroppsbehandling / 45 min rek pris 1090 kr)
En vitaminkick för torr hud med stimulerande A-vitamin, stärkande C-vitamin och skyddande E- vitamin. Huden får intensiv näring och förbättrad spänst och elasticitet.

PEELING & ALGAE DETOX PACK 60 min (kroppsbehandling / 60 min rek pris 1240 kr)
Den renaste och mest värdefulla blåalgen, spirulina, är hjärtat av denna behandling som tillför huden de viktigaste komponenter av antioxidanter, vitaminer, aminosyror och mineraler för cellernas välbefinnande och hälsa. Metabolism stimuleras och huden blir djupt återfuktad.

PEELING & THERMO-MINERAL MUD PACK 60 min (kroppsbehandling / 60 min rek pris 1240 kr) Värmande behandling med naturlig mineralrik lera från Eifel-regionen som renar kroppen från toxiner och tillför viktiga mineraler. Ämnesomsättningen i hudcellerna stimuleras och cirkulationen får en boost och musklerna får en djupavslappnande stund. En källa av obehandlade mineraler från hjärtat av BABORS hemstad, har en balanserande effekt på hela kroppen.

HAND & FOT

BABOR SPA HANDBEHANDLING (20 minuter)

Rengöring av händer med fuktad handduk som doftar av utvalt elixir (Shaping, Balancing, Enerigizing eller Relaxing). Peeling, mask, nagelvård, nagelbandscremem, daily hand cream.

BABOR SPA FOTBEHANDLING (25 minuter)

Fotbad, peeling, fotmassage med Daily Feet Vitalizer och avslutningsvis Feet Smoothing Balm

BABOR SPA FOTBEHANDLING (55 minuter)

Fotbad, peeling, pedikyr, fotmassage med Daily Feet Vitalizer och avslutningsvis Feet Smoothing Balm.

BALANCING SEA SALT-OIL PEEL (kroppsbehandling / 30 min rek pris 640 kr)
Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en värmande kryddig doft av peppar, kardemumma, chili och vanilj. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.  

BALANCING PEELING & PACK (kroppsbehandling / 45 min rek pris 1090 kr)

Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och exklusivt stamcellsextrakt från champagnepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.

RELAXING SEA SALT-OIL PEEL (kroppsbehandling / 30 min rek pris 640 kr)
Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en rogivande doft av lavendel, mint och vanilj. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.  

RELAXING PEELING & PACK (kroppsbehandling / 45 min rek pris 1090 kr)
Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och exklusivt stamcellsextrakt från champagnepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.

ENERGIZING SEA SALT-OIL PEEL (kroppsbehandling / 30 min rek pris 640 kr)
Kroppspeeling av ett mycket fint mineralsalt tillsammans med en närande kroppsolja som omfamnar dig med en energigivande doft av ingefära, lime, jasmin och mandarin. Huden stimuleras till förnyelse och får en silkeslen mjukhet.

ENERGIZING PEELING & PACK (kroppsbehandling / 45 min rek pris 1090 kr)
Intensiv näring och fukt med mandelolja, termal vatten och exklusivt stamcellsextrakt från champagnepäron. Huden skyddas från miljöpåverkan och återfår ny lyster och mjukhet.

Klausuren – kroppsmassage

BABOR EFFECTIVE TOUCH BODY MASSAGE (Helkroppsmassage / 45 min (+ 15 min ink. Ansikte)
En helkroppsmassage som kombinerar traditionella behandlingsmetoder med moderna tekniker så som reflexologi, akupressur, och segment-terapi. Effective Touch Body Massage återställer livsenergin i kroppen, löser spänningar speciellt i rygg och nacke samt ger ryggraden ökad rörlighet. Huden får ny vitalitet och kroppens egen förmåga till självläkning stimuleras. Massagen är holistisk och ger en känsla av välmående och djup avslappning.