Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Familjepaket

Här kan hela familjen få en minnesvärd vistelse!

Vadstena har en fantastiskt välbevarad historia och omges av östgötsk natur och Vätterns klara vatten. Det finns många tillfällen för guidade turer eller strövtåg på egen hand för att utforska både historia och kultur. När Ni bor på Vadstena Klosterhotel har ni nära till alla kulturella sevärdheter, restauranger, pittoresk shopping och bad vid Vätterns strand. Den grönskande parken framför hotellet ger både sol och skugga för den som vill ha en avslappnad vistelse. Det finns också möjlighet till bad utanför hotellet eller i hamnparken mitt i Vadstena. Strandpromenaden längs med Vätterns strand leder dig på några minuter till Slottet och hamnen.

Terrassen, vår uteservering på Restaurang Munkklostret. Här finns möjlighet att sena kvällar njuta av den fantastiska utsikten över Vättern när solen går ner. Vi har en meny som innehåller sommarens alla klassiker med tillhörande drycker.

Vadstena Klostercafé, vårt café vid Vätterns strand, erbjuder delikata smörgåsar, härliga bakverk, glass och kaffe.

Information

Klostergården ligger beläget vid Mårten skinnares hus och Hospitalsmuseet. Rummen är rymliga och familjvänliga och här bor du extra bekvämt och lätttillgängligt om du är rörelsehindrad. Slottsflygeln l igger i närheten av Slottet, båda några minuters gångväg från Klosterhotellet. Parkeringar finns tillgängliga utanför respektive byggnader.

Priser

-Logi, frukostbuffé, 2 vuxna och 2 barn, t o m 11 år
-2-rätters middag i Restaurang Munkklostret

Pris 2 495 kr
Tillägg för fler barn, 550 kr/barn

Gäller under tiden 22/6-31/8, boende på Klostergården, Vita villan eller Slottsflygeln