Allt för hälsan-mässan 8-10/11 | Vadstena Klosterhotel
mars 24, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Allt för hälsan-mässan 8-10/11

Nu till helgen finns vi på Stockholmsmässan i Älvsjö!

Vi ställer ut på ”Allt för Hälsan”, där ni kan komma och prata med oss om våra unika retreatpaket, historiska aktiviteter, vår egen Klosteröl och mycket, mycket mer! Vi har självklart ett extra fint mässerbjudande att dela ut till dig som besöker oss, och dessutom kommer vi skicka med ett litet extra vip-erbjudande för dig som vill komma till oss på konferens.

Du som besöker Allt för Hälsan får inträde även till Sthlm Food & Wine som pågår parallellt 8-10 november. Passa på att förkovra dig i allt som sätter guldkant på livet med inspirerande föresläsningar, gratis träningspass, vinprovning och mer därtill! Vilken superhelg, eller hur?

Här kan du köpa biljetter till mässan

Du som besökt oss i vår monter kan enkelt få mer information om det vi visat lite extra på mässan här:

Tack för att ni kommer och besöker oss när vi åker upp till huvudstaden för att träffa er! Vi önskar alla kunder en riktigt härlig helg, hoppas att vi ses!

Varma hälsningar från Matilda, Mats & Sofia

Klosterspa vadstena klosterhotel brasa Vadstena klosterhotel konferensrum 2 Vadstena slott gammeljul web 3 Ett sprakande nyårsfyrverkeri File name: Riddarens vardagsrum Klosterkyrkan Vinkallare vadstena klosterhotel
Lang