Information angående pågående Covid-19

Våra åtgärder i korthet:

Vi dukar glesare mellan borden i matsalen och planerar fler sittningar om det behövs för att kunna erbjuda det avstånd som krävs. Köer och trängsel är borta genom tydliga rutiner för att undvika nära kontakt mellan gäster & personal. Vår frukostmatsal är stor och luftig med mycket plats att sitta ned i avskildhet.

Spaavdelningen har halverat antalet gäster för att möjliggöra att alla kan njuta av faciliteterna och samtidigt hålla avstånd. Vi jobbar även med tidsbokning och reserverade tider för att undvika ett för stort antal gäster vid samma tillfälle.

Vi kommer inte utföra några behandlingar under tiden det pågår allmän smittspridning.          >> Läs mer om varför här!

Städningen av rum & övriga lokaler är noga planerad – med gott om tid för att göra extra åtgärder där det behövs, och rutinerna för återkommande städning under dagen har uppdaterats till täta upprepningar av rengöring i våra offentliga utrymmen.

Möten. Vi bokar en större lokal än normalt för att kunna möblera glest, och om ni önskar kan vi även leverera fika och middag direkt till er lokal. Frukostpåse kan beställas om ni önskar frukosten till rummet.

Detta och mycket mer hanterar vi dagligen för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss. Det är en självklarhet att vi inte går till jobbet om vi är sjuka, och detsamma gäller dig som gäst. Känner du dig minsta krasslig, boka om och besök oss vid ett senare tillfälle istället.

 

***

 

Vi har förståelse för att du som gäst har funderingar och kan känna oro inför Covid-19. Vi vill därför kort delge hur vi arbetar med att skydda våra gäster i alla avseenden. Vårt systematiska arbete med krishantering är en naturlig del av vår vardag, och vi känner oss både uppdaterade och beredda att tryggt hantera situationen som råder enligt myndigheternas rekommendationer.

Vadstena Klosterhotel har en krisgrupp som arbetar tätt tillsammans med ledningsgruppen. Samtliga ansvariga i vår personalstyrka är utbildade i såväl allmän krishantering, som i systematiskt brandskyddsarbete och HLR. Vi följer nu noga utvecklingen och uppdaterar krishanteringsplanen löpande vid varje ny förändring. Under de senaste dagar har detta inneburit flera uppdateringar om dagen.

Det viktigaste för oss är att du som arbetar i, eller gästar oss, är trygg och säker. Utöver tydliga riktlinjer till vår personal gällande allt från personlig hygien, kunskap om smittan, och information om vad som gäller om man känner sig sjuk- ställer vi även samma hårda krav på leverantörer, postleveranser etc. För att underlätta en eventuell smittspårning registrerar vi alla besök till oss, även dem som bara kommer för att titta in, leverera ett paket eller låna gästtoaletten. Vi ser kort och gott till att ha full kontroll på allting som händer i vår verksamhet just nu.

Om du har frågor om vilka åtgärder vi tagit fram är du välkommen att kontakta vår press & kris-kontakt Mats Engstrand: marknad@klosterhotel.se

Translate »
Hyr ett fyrstjärnigt kontor med övernattning och frukostAlavastra Kloster - klosterruinen vid Ombergs fot