För din och vår säkerhet

Nu öppnar vi försiktigt upp och en del av restriktionerna försvinner från och med torsdag 30/9. Vi uppdaterar denna sida löpande allt eftersom vårt arbetssätt utvecklas. Har du frågor eller specifika önskemål kan du alltid kontakta oss, din trygghet är vår prioritet oavsett restriktioner eller ej.

Avvikelser som påverkar ordinarie verksamhet just nu:

SPA: Om du önskar boka en behandling vill vi att du är vaccinerat alt. kan visa upp ett negativt Covid-test. Boka din behandling här

Vårt gym är öppet med förbokning av ett sällskap i taget- ingår  & kan bokas utan extra kostnad för dagspa & hotellgäster här. (Från och med den 30/9 kommer vi inte längre ha tidsbokning då pandemilagen upphör för denna del av verksamheten)

Vi kommer inte erbjuda några inomhusaktiviteter i grupp under höst & vinter. Därför fortsätter vi att pausa vår morgonyoga ett tag till.

RESTAURANG: Våra paketgäster får alla tilldelade tider för middagsservering och bokar du á la carte erbjuder vi bordsbokning kl 20.00. Max 8 personer får sitta tillsammans vid samma bord. (Gäller tom den 29/9)

 

RESTAURANG & SPA, angående eventuella ändringar med kort varsel

Vissa tider för drink, spa och middag kan komma att ändras med kort varsel. Gå in och läs under respektive paket för att se vad som gäller just din bokning. Vi kommer maila dig vad som gäller just din bokning vid förändringar, med målet att det ska ske senast tre dagar före ankomst.

Om avbokning: Vi följer Visitas avbokningsregler, vilka är anpassade efter rådande läge sedan pandemins start. Då inga restriktioner förändrats när det gäller besök i våra verksamheter för tillfället, gör vi inte heller några förändringar av regler för avbokning av hotell eller spabesök.  Om det införs någon restriktion som väsentligt kommer att påverka din bokning hos oss, kommer vi att kontakta dig snarast för vidare information.

Är du osäker på vad som gäller din bokning kan du läsa mer i din bokningsbekräftelse.

 


Allmänna rutiner för din trygghet

(Gäller tom 29/9- därefter lättar vi på vissa rutiner i den mån vi tycker det är lämpligt)

Vi dukar glesare mellan borden i matsalen och planerar fler sittningar om det behövs för att kunna erbjuda en trygg och stillsam miljö. Köer och trängsel undviks genom tydliga rutiner för att undvika nära kontakt mellan gäster & personal. Vår frukostmatsal är stor och luftig med mycket plats att sitta ned i avskildhet. Vinkällaren är inte längre öppen för visning, utan istället erbjuder vi tidsbokning eller om de ingår – tidsbestämd visning innan middagen. Drink serveras vid bordet i restaurangen.

Spaavdelningen har minskat antalet gäster för att möjliggöra att alla kan njuta av faciliteterna och samtidigt hålla avstånd. Vi jobbar även med tidsbokning och reserverade tider för att undvika ett för stort antal gäster vid samma tillfälle. Vid många bokningar vid samma tid kan vi komma att erbjuda dig ankomst tidigare för att slippa vänta i köer för in och utcheckning. Om detta uppstår kommer vi maila erbjudande om tidig ankomst ett par dagar i förväg.

Städningen av rum & övriga lokaler är noga planerad – med gott om tid för att göra extra åtgärder där det behövs, och rutinerna för återkommande städning under dagen har uppdaterats till täta upprepningar av rengöring i våra offentliga utrymmen.

Möten. Vi bokar en större lokal än normalt för att kunna möblera glest, och om ni önskar kan vi även leverera fika och middag direkt till er lokal. Frukostpåse kan beställas om ni önskar frukosten till rummet. (Efter den 29/9 kan detta fortsatt bokas till en extra kostnad)

Detta och mycket mer hanterar vi dagligen för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss. Det är en självklarhet att vi inte går till jobbet om vi är sjuka, och detsamma gäller dig som gäst. Känner du dig minsta krasslig, boka om och besök oss vid ett senare tillfälle istället.

 

***

 

Vi är diplomerade för ett gediget säkerhetsarbete- Läs mer om detta här!

Om du har frågor om vilka åtgärder vi tagit fram är du välkommen att kontakta vår press & kris-kontakt Mats Engstrand: marknad@klosterhotel.se

Translate »
Hyr ett fyrstjärnigt kontor med övernattning och frukostAlavastra Kloster - klosterruinen vid Ombergs fot