Berätta om dina upplevelser

Hej! Skulle du vilja svara på några frågor?

Tack för att du besökte oss med din grupp under detta väldigt speciella år. Vi håller på att sätta en konferensplan för 2021 och vi skulle väldigt gärna ta del av dina tankar och synpunkter – vi ser dig som vår mötesexpert!

Detta år har vi satsat mycket på utomhusaktiviteter, vandringar, naturupplevelser i stort, dryckesprovningar, guidningar och SPA. För att vi ska veta om vi är på rätt spår eller om vi ska tänka annorlunda är dina synpunkter väldigt viktiga för oss att få ta del av.

Som tack för hjälpen bjuder vi er på en drink i vinkällaren vid nästa besök hos oss.

Vi har även ett erbjudande ute nu för företag som besökte oss under året där vi ger 10% rabatt på konferenspaketet vid nybokning som genomförs under 2021.

Tack på förhand och hoppas att du får en riktigt härlig jul!

 Mats Engstrand

marknad@klosterhotel.se | 0701-080108

 Matilda Milton

konferens@klosterhotel.se | 0143-130 00 / 0709-99 12 61

Börja här…

Frågor om er vistelse

Er mötesplan 2021

Om konferensaktiviteter

Snart klart...

I slutet på 2019 kunde vi se resultatet från våren-hösten och vi såg en ökad efterfrågan av vandring och cykling (naturupplevelser helt enkelt) – flertalet gäster berättade för oss om sina färder, och ibland irrfärder runt cykelvägar och gräsbevuxna små stigar utmed Ombergs oerhört vackra natur. Många upptäckte även våra mysiga pilgrimsvandringar runt om i Vadstena med omnejd. Inför 2020 skapade vi därför vårt Vandringspaket som fullkomligt exploderade under pandemin från maj ända till november. Vi har funderat på om inte denna trend kommer hålla i sig och att det även vore intressant som en konferensaktivitet. Vad skulle du vilja se inför 2021 – vad tror du skulle fungera? Kan vi tillsammans.  Endast fantasin sätter gränserna…

Vad vill du se 2021?

Translate »