Yoga och träning

Kaisu, Eva & Lovisa är våra yogalärare.

Tillsammans kan de erbjuda en bred kunskap som spänner över olika yogastilar, och under året anordnar vi utöver vår sköna morgonyoga, även helg-retreater och workshops inom olika områden. Om ditt kompisgäng vill boka en egen klass är det bara att ni hör av er så får ni ett kostnadsförslag och idéer om ett spännande upplägg som passar er.

Boka/kontakt

Tid: Ons-fre kl. 11.00-18:00. Direkt: 0143-55 25 25 Maila: spa@klosterhotel.se

Måndagar & tisdagar är bokningen i SPA stängd. Vid brådskande ärenden, kontakta hotellreceptionen.

KlosterSPA i Vadstena

I vackra Vadstena, med Vättern och klosterkyrkan, våra två kloster och närhet till natur och sjöliv, finns det alla möjligheter att koppla av, träna, meditera och njuta.

Yoga

Tid
Lör – sön kl. 08:00-09:00

Morgonyoga

Varje lördag & söndag kl. 08:00-09:00.
(Klostergården eller Spats vilrum beroende på antal deltagare. Lyssna med oss när du checkar in vad som gäller för ditt pass). OBS! begränsat antal deltagare, och behöver därför förbokas senast kl 16:00 dagen före passet. Om det blir färre än 4 deltagare ställs passet in.

(Morgonyogan har sommaruppehåll from den 18 juni tom den 17 augusti 2018)

Pris: 125 kr

Ingår för gäster med Spapaket

Tid
Onsdagar kl 18:00-19:00

Sommaryoga (Arrangeras ej av hotellet)

Onsdagar kl. 18:00-19:15 hela juli månad.

Ta med egen matta. (Finns att låna för hotellgäster i vårt spa). Observera att denna yoga inte arrangeras av hotellet, men hotellgäster får gärna medverka. Betala på plats till Kaisu, by donation- förslagsvis 100 kr.

Pris: 100 kr

Datum kommer inom kort!

spa@klosterhotel.se

Yoga-workshop / Miniretreat

Under hösten erbjuder vi workshops där du kan prova på olika yogaprogram med livstilsfokus, för att inspirera till en mer medveten vardag. Förbokas senast 7 dagar före evenemangets start, vid färre än 6 deltagare ställs passet in.

Våra workshops kan även bokas som aktivitet för ett kompisgäng eller konferens, kontakta oss via epost för vidare information. (Minimum 8 personer)

Pris: bokas

Datum/tid:
Nya datum kommer inom kort!

Pilgrimsyoga – Workshop med Eva

I pilgrimsyogan används ledorden för pilgrimsvandringen som stöd för olika yoga- och avslappningsövningar utifrån ditt eget behov. Alla pilgrimsövningar stöds på youtube.

Frihet – öppnande övningar
Enkelhet – mjukgörande för leder & motverkar stelhet
Tystnad – djupavslappning
Bekymmerslöshet – stressreducerande
Långsamhet – mindfulnessövningar
Andlighet – meditation,
Delande – övningar som stärker gemenskap.

Pris: 350 kr/tillfälle

Datum/tid:
Nya datum kommer inom kort!

YIN/ YANG-Yoga workshop med Kaisu

I Yin- och yangworkshopen är det fokus på balansen mellan vår manliga och kvinnliga energi, Yang & Yin.

I vårt prestationsinriktade samhälle dominerar ett överskott av Yang, vilket kan leda till stress & sjukdom. Yang- det aktiva, maskulina, elden, behöver balanseras av Yin- det passiva, feminina, långsamma.

Praktiserandet av Yang/Yinyoga skapar en naturlig balans mellan det som är under & över, inre & yttre, yin & yangaspekterna av kropp och själ. Yangövningar lugnar ditt sinne och nervsystem, och hjälper dig att hålla Yin-ställningar för en längre tid.

Yangyoga är övningar i rörelse & flöde med andetaget medan man i yinyogan bygger inre kraft i stillheten.

Pris: 300 kr

Datum/tid:
kommer inom kort

Somatisk rörelseyoga med Lovisa

PÅ GÅNG! – till hösten släpper vi datum för en ny härlig workshop!

Djupt inkännande, enkla och flödande rörelser där du med medveten andning och utifrån dina individuella förutsättningar bjuder in till mjukhet, närvaro och kroppsmedvetenhet. Passar alla som kan ligga på rygg, mage och sida.

Pris: 285 kr

Datum/tid:
31 aug-2 sep

Pilgrimsyogaretreat på Klostergården

Tre dagar för återhämtning och stillhet där du introduceras till redskap för en bättre vardag. Det krävs inga förkunskaper för att delta i retreaten. Yoga, meditation, samtal och vandring varvas med sköna bad och basturitual i vårt KlosterSPA.

Retreaten är uppbyggd som en dagaktivitet. På så vis kan du boka till arrangemanget oavsett om du bor hos oss på klosterhotellet, i nunnornas gästhem eller kanske är bofast i staden. Om du bor hos oss på klosterhotellet har du 20% rabatt på retreaten. Vid färre än 8 deltagare ställs retreaten in. Boka senast 7 dagar före evenemangets start.

Pris från: 1 795 kr

Datum/tid:
Tips! Helpensionspaket kan bokas till din vistelse, från 2450 kr per person. Kontakta oss för vidare information och bokning.

Våra behandlingar

Skäm bort dig själv eller någon annan – njut i vårt fina KlosterSPA!.

Translate »