Julmiddag i Klostermiljö

Njut av en lyxig 4-rätters julmiddag eller en  extra guldkantad 7-rätters, där välkända smaker från julens läckerheter kombineras med moderna inslag. Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret ger er en skön och rofylld julstämning.

Boka längst ned på denna sida!

Julmiddag i klostermiljö

4-rätters julmiddag med klassiska smaker

Njut av en lyxig fyrarätters julmiddag, där välkända smaker från julens läckerheter kombineras med moderna inslag. I ett mysigt julskyltat Vadstena kan ni shoppa era julklappar i pittoreska affärer på gågatan, ta en gófika på ett av stadens caféer & njuta av julstämningen när den är som bäst.

Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret ger en skön och rofylld julstämning.

Julmiddag med guldkant

7-rätters julmiddag med klassiska smaker

Ett julbord som går till historien! Passar både det mindre sällskapet, och er som besöker oss med en stor arbetsgrupp. Vi har inspirerats av julens traditioner och våra historiska guider har tillsammans med Restaurant Munkklostret skapat en innehållsrik kväll med spännande inslag av historiska möten, mat i världsklass & roliga överraskningar.

Ni kan självklart välja att avnjuta middagen i egen matsal, och samtliga aktiviteter kan ske i avskildhet. Paketet är möjligt att boka måndag- fredag, från 6 personer.

Datum för våra julmiddagar

Vår tolkning av ett traditionellt julbord i lyxförpackning

Sittningar kl. 17.00 och 20.00

Fredag 27 nov
Lördag 28 nov
Onsdag 2 dec
Torsdag 3 dec
Fredag 4 dec
Lördag 5 dec
Onsdag 9 dec
Torsdag 10 dec
Fredag 11 dec
Lördag 12 dec
Onsdag 16 dec
Torsdag 17 dec
Fredag 18 dec
Lördag 19 dec

4-rätters julmiddag

Pris 625 kr/pers

Barn 1-3 år 25 kr/år
Barn 4-11 år 35 kr/år

7-rätters julmiddag

Pris 895 kr/pers

Sällskap om minst 6 personer.
Barn 1-3 år 25 kr/år
Barn 4-11 år 35 kr/år

 

Boka er julmiddag här!

Har du frågor eller önskar boka, mejla restaurang@klosterhotel.se

Nu är du snart klar!

OBS!

Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning. OBS! Har du inte fått någon inom 24 h vänligen ring 0143-13 000 eller mejla hotel@klosterhotel.se (Ibland kan bokningar fastna på vägen till oss).

Julpaket för företag

Julmiddagar och julweekend för privatpersoner

KlosterSPA

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus. Ta ett dopp i  simbassängen där du kan flyta fram, medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbad & bastu samt vilrum & gym. Läs mer om Klosterspa

Klosterkyrkan

En magisk plats för eftertanke och meditation. Under julhelgen hålls enligt tradition julotta och midnattsmässa. Till Klosterkyrkan har människor från hela världen vallfärdat sedan medeltiden och idag ses kyrkan som ett av Europas viktigaste pilgrimsmål. Missa inte ett besök. Och missa inte Vadstena Slott heller. *Eventuellt utgår några arrangemang pga rådande situation.

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv med en välsmakande julmiddag. Vadstena är upplevelsernas stad.

Translate »