Julmiddag i Klostermiljö

Njut av en lyxig 4-rätters julmiddag med välkända smaker från julens läckerheter i kombination med moderna inslag. Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret ger er en skön och rofylld julstämning.

Boka längst ned på denna sida!

Julmiddag i klostermiljö

4-rätters julmiddag med klassiska smaker

Njut av en lyxig fyrarätters julmiddag, där välkända smaker från julens läckerheter kombineras med moderna inslag. I ett mysigt julskyltat Vadstena kan ni shoppa era julklappar i pittoreska affärer på gågatan, ta en gófika på ett av stadens caféer & njuta av julstämningen när den är som bäst.

Vadstena Klosterhotel och Restaurant Munkklostret ger en skön och rofylld julstämning.

Datum för våra julmiddagar

Vi serverar vår fyrarätters julmiddag from den 26/11. Middagen inleds med en glöggservering där vi vid bordet serverar välkryddad värmande glögg med tillbehör. Sedan väntar tre julinspirerade rätter, för att avslutas med dessert på bästa vis med årets sötaste kaffebord en trappa upp i vår 1700-talsvåning. En synnerligen god julkänsla väntar på er i vårt stämningsfulla kloster!

Sittningar: Måndag- fredag kl. 18.00 eller 20.00  | Lördagar kl 17.00 eller 20.00

Våra julmiddagar serveras mellan den 26/11- 18/12

Årets julmiddag inleds med glögg & tillbehör som serveras vid bordet, därefter följer tre julinspirerade rätter- och middagen avslutas sedan en trappa upp med dessertbord & kaffe.

Måndag- Fredag kl. 18.00 & 20.00

Lördagar kl. 17.00 & 20.00

4-rätters julmiddag

Pris 625 kr/pers

Barn 1-3 år 25 kr/år
Barn 4-11 år 35 kr/år
Bokning: Fyll i formuläret nedan.

Julbord för många

Önskar ni ett traditionellt julbord kan detta beställas för grupper om minimum 80 personer. Ni får då en egen matsal till ert förfogande dit ni även kan boka underhållning för sällskapet innan, under eller efter middagen.

Kontakta: konferens@klosterhotel.se

Mer info kommer snart

Boka er 4-rätters julmiddag här!

Sittningar: Onsdagar och torsdagar: kl. 18.00 | 20.00 Fredagar: 18.00 eller 20.00 | Lördagar kl 17.00 | 20.00

Nu är du snart klar!

OBS!

Vi återkommer med en bekräftelse på din bokning. OBS! Har du inte fått någon inom 24 h vänligen ring 0143-13 000 eller mejla hotel@klosterhotel.se (Ibland kan bokningar fastna på vägen till oss).

Julpaket för företag

Julmiddagar och julweekend för privatpersoner

KlosterSPA

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus. Ta ett dopp i  simbassängen där du kan flyta fram, medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbad & bastu samt vilrum & gym. Läs mer om Klosterspa

Klosterkyrkan

En magisk plats för eftertanke och meditation. Under julhelgen hålls enligt tradition julotta och midnattsmässa. Till Klosterkyrkan har människor från hela världen vallfärdat sedan medeltiden och idag ses kyrkan som ett av Europas viktigaste pilgrimsmål. Missa inte ett besök. Och missa inte Vadstena Slott heller. *Eventuellt utgår några arrangemang pga rådande situation.

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv med en välsmakande julmiddag. Vadstena är upplevelsernas stad.

Translate »