fbpx

Historieturen

En tvådagars tur till några av de mest historiska platserna i Östergötland. Turen genomförs den 16-17 augusti men kan även bokas av grupper året runt.

Historieturen 2 dagar

Kloster, slott, kurort, runsten, medeltida stadskärna och vackra vyer – i kombination med vandring, SPA och god mat. Det är vad Historieturen innehåller.  Turen genomförs den 16-17 augusti men kan även bokas av grupper året runt.

– Vi börjar från början – vid runstenen Rökstenen och fortsätter till Omberg och Alvastra Klosterruin. Efter en lätt vandring på berget intas lunchen vid Ombergs Turisthotell. Eftermiddagen spenderas i Vadstena med besök på slottet och i klosterområdet innan ni kopplar av på Kloster-SPA.

– Övernattning och middag på Vadstena Klosterhotel.

– Nästa dag börja med en frivillig morgonpromenad innan frukost, och därefter fortsätter turen till Göta Kanal i Motala och till Medevi Brunn.

Detta ingår

Alla måltider: En lunch dag 1, Middag dag 1, Frukost dag 2 och tre för-/eftermiddagsfika.  Del i dubbelrum på Vadstena Klosterhotel, entré till Kloster-SPA, entré till slottet, en utbildad guide är med under de två dagarna. Transport ingår – vi hämtar/lämnar er vid ert hotell. Vi kan även hämta från Stockholm eller Skavsta för ett tillägg på 500kr/person.
Dryck ingår ej.

Tider

Start 10.00 från Rökstenen – avresa från Klosterhotellet 9.20
Avslut: 12.00 Medevi Brunn – retur Klosterhotellet 12.30
Dessa tider gäller den fasta avgången 16-17 augusti 2018.

Boka Historieturen

Pris: 4 495kr/person

Historieturen bokas genom Woods and Water of Sweden på 0730-289 290 eller mail på info@woodsandwater.se. För mer information – se woodsandwater.se (på engelska).

 

Related Projects
Translate »