Tomas Ledin på Vadstena Slott den 18 juli

Tomas Ledin

EN NÅDENS SOMMARKVÄLL – ALLA KLASSISKA HITS 18 juli på Vadstena Slott

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Ikväll gör Tomas Ledin en helt unik spelning på Nalen i Stockholm. Albumet Tillfälligheternas Spel kommer spelas från början till slut och publiken kommer att bjudas in att ställa frågor. Tomas Ledin kommer bland annat att berätta om den turbulenta period som blev startskottet på del två av en synnerligen händelserik artistkarriär. Biljetterna sålde slut på rekordtid, men nu en tröst till alla i Sverige, Finland och Norge som blev utan biljett. I sommar blir det stor turné – och alla klassiska hits är att vänta!

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

Turnén startar i Helsingborg den 25 juni och avslutas, efter ett tjugotal konserter, på Trädgårdsföreningen i Göteborg den 22 augusti, nästan två månader senare.

Datum

25.6               Helsingborg, Sofiero Slott
10.7               Varberg, Societetsparken
17.7               Grebbestad, Hamnplan
18.7               Vadstena, Vadstena Slott
23.7               Borgholm, Borgholms Slottsruin
24.7               Ystad, Öja Krog
25.7               Halmstad, Brottet
14.8               Nyköping, Hamnplan
15.8               Karlstad, Mariebergskogen
22.8               Göteborg, Trädgårdsföreningen

För hela turnén: livenation.se

Recent Posts
Translate »
Uggla, Miss Li och Petter i Vadstena 11 juli 2020