Vill du jobba hos oss? Hotellreceptionist sökes! | Vadstena…
mars 24, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Receptionist & konferensvärdinna sökes!

Vi behöver nu stärka upp med ytterligare en medarbetare för en kombinerad tjänst i vår hotellreception & konferensavdelning. Är du en positiv och serviceinriktad person med kunskap om bokning och receptionsarbete har vi en fantastisk arbetsplats att erbjuda dig!

Vadstena är rikt på historia, kulturella aktiviteter och naturupplevelser -En perfekt arena för enastående upplevelser. Klostret har anor från medeltiden och bjuder in till en spännande vistelse, där du blir den första våra gäster möter. Med en positiv attityd servar du med kunskap om våra omgivningar, sevärdheter, merförsäljning av våra olika aktiviteter och inte minst, ser till att våra gäster trivs hos oss. Att du gör det lilla extra är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personligheten när vi väljer våra medarbetare.

Med många bollar i luften och ett stort utbud av aktiviteter är det mycket att sätta sig in i. Det är därför bra om du har några års erfarenhet av arbetslivet. Tjänsten är kombinerad 100%- receptionsarbete och konferensvärdinna ingår i arbetsuppgifterna. Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, intervjuer sker löpande. Läs mer om hotellet på vår hemsida www.klosterhotel.se

Maila frågor och ansökan till vår hotellchef Kim Trogen: kim@klosterhotel.se

Lang