Vinterkonferens - Möte & Kickoff | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Konferens och kickoff i vinter med fri aktivitet

Kom till Vadstena Klosterhotel för din vinterkonferens och kickoff. Passa på att få en extra upplevelse på köpet: 1 januari – 30 mars ingår unika aktiviteter helt utan kostnad. Läs mer nedan.

Varmt välkommen till ett Vadstena i vinterskrud!

ME och MJ

8-20 PERSONER (VÄRDE 8 400 KR)

Aktiviteten Dryck & historik i vinkällaren från 1384

I Munklostrets katakomber hittar du vår ytterst välfyllda vinkällare. Här håller vi uppskattade provningar av allehanda slag. Här kan gruppen lära sig om både drycken som provas men även om vinkällaren.

8-20 PERSONER (VÄRDE 15 900 KR)

Inträde till himmelriket KlosterSPA

Här bjuds du in till ditt inre rum. Unna dig en paus i vår vackra miljö skapad för att balansera både kropp & själ- med en historisk inramning och förankring i vårt medeltida arv.

20-40 PERSONER (VÄRDE 12 800 KR)

Nattvandring på Vadstena Slott

En populär dramatiserad guidning som äger rum kvällstid i slottet som släcks ner och blir lite dunkelt. Här kan besökarna stöta på en kung eller en drottning, prinsessan Cecilia eller kanske en egensinnig vakt som på ett levande och dramatiserat sätt talar om sitt liv.

40-80 PERSONER (VÄRDE 14 000 KR)

Ostbricka till middagen i Restaurant Munkklostret

En middag är inte fullständig utan ett par goda ostar! Efter varmrätten blir ni serverade en ostbricka med utvalda lokala ostar samt information om varje ost. Till ostarna finns ett urval passande drycker (beställs separat).

80-120 PERSONER (VÄRDE 15 000 KR)

Aftonkonsert i Klosterkyrkan

Klosterkyrkan i Vadstena är magnifik och samtidigt lite skräckinjagande. Den har utstått tidens tand i cirka 600 år och när mörkret sänker sig över Vätterns strand och kyrkans långa svarta skuggor lägger sig över kyrkogården börjar kråkorna kraxa - då är det lätt att tro att man rest tillbaka i tiden några hundra år. Välkommen till en magisk konsert i en nedsläckt klosterkyrka. Kantorn slår an en ton och körens förkunnande fyller hela kyrkan med musik. Luta er tillbaka och se var tankarna för er.

Grundpaketet innehåller:

Paketet inkluderar: Förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé inklusive salladsbord, måltidsdryck, kaffe och kaka, eftermiddagskaffe med hembakat, 2-rätters middag i munkarnas sovsal samt logi i delat dubbelrum med stor härlig frukostbuffé.

Pris från 2 095 kr/person del i dubbelrum.

Erbjudandet gäller endast nya bokningar med konferenser som sker mellan 1 januari och 31 mars 2024.

Missa inte KlosterSPA

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus. Ta ett dopp i simbassängen där du kan flyta fram, medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbad & bastu samt vilrum & gym. Kontakta oss för frågor och bokning av KlosterSPA.

Aftonkonsert i klosterkyrkan

Klosterkyrkans kantor spelar musik som får er att verkligen komma till ro. Det är en blandad repertoar och varje spelning är unik. Detta är en uppskattad upplevelse! Till Klosterkyrkan har människor från hela världen vallfärdat sedan medeltiden och idag ses kyrkan som ett av Europas viktigaste pilgrimsmål.

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv med en välsmakande julmiddag. Vadstena är upplevelsernas stad.