Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

SPA-behandlingar

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimens sju nyckelord som beskriver människans längtan och behov av inre frid. I vår tillvaro finns en allt större press över materiella krav, ljudbrus, mediepåverkan och krav på att ständigt vara tillgänglig. Vårt SPA är en plats för att stilla dessa behov, och att blicka inåt. Det är en plats för vila och ro, där allt sker i ett lugn tempo med ordet Långsamhet som ledord. Därför har vi inte heller några korta Quick-fixbehandlingar. Vi tror nämligen inte på att man kan ”fixa” människan på ett par minuter. Att vårda sitt yttre och inre tar tid.

-> Scrolla ned för att läsa om våra olika behandlingar.

 

PILGRIMSNYCKLARNA

Man talar om Pilgrimens sju nyckelord som är framtagna i just Vadstena, men nu används som en vägledning till eftertanke av Pilgrimer världen över. Långsamheten som får oss att sakta ned i livet. Friheten att leva utan krav, med fokus på det nödvändigaste. Enkelheten som blir självklart när man bara har det man kan bära. Bekymmerslösheten att ta dagen som den kommer. Tystnaden som ger frid till sinne och själ. Delandet som bygger på gemenskap, tillit och relationer- och Andligheten som söks i samtal, vid möten på vägen.

BOKA BEHANDLING

Våra Spabehandlingar är mycket populära, och därför rekommenderar vi att du bokar din behandling minst tre veckor före ankomst.

Du bokar lättast din behandling genom att skicka din förfrågan till spa@klosterhotel.se, eller ringa oss direkt på tfn 0143- 55 25 25*

 *Vår spareception tar emot bokningar på telefon tis-fre kl. 12,00-18,00, lördagar & söndagar kl. 10,00-15,00. Måndagar STÄNGT.

 

Priser på våra olika SPAbehandlingar, tis-tor/ fre-sön:

45 minuter 795 kr/ 895 kr
Inkl. Dagspa tre timmar 995 kr/ 1095 kr


75 minuter 1385 kr/ 1485 kr
Inkl. Dagspa tre timmar 1585 kr/ 1685 kr


2 x 45 min (till samma person)  1495 kr/ 1595 kr
Inkl: Dagspa 1695 kr/ 1795 kr


Observera att det inte är möjligt att boka endast behandling fre-sön. För att få tillgång till våra behandlingar under helgen behöver du köpa till Dagspa eller något av våra Spapaket med övernattning.

Vissa av våra behandlingar har andra priser, de är då tydligt presenterade i menyn. Önskar du Dagspa i samband med bokning kan du enkelt uppgradera din behandling med tre timmars entré för 200 kr.

FRIHET- Att leva utan krav, nära naturen. Vi har i dessa behandlingar använt oss av det naturen ger oss. Antioxidanter från superbär, lera, mineraler, alger, och vårdande växtoljor.

RECOVER TOUCH ansiktskur, 45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

Recover touch ger ett intensivt reparerande och antioxidativt skydd för trött, stressad & näringsfattig hud. Behandlingen förstärks med en ansiktsmassage som är utformad för att revitalisera & ge huden ett frisk utseende med fin lyster.

I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, massage, ansiktsmask, handmassage samt avslutande vårdande produkter för ansikte & dekolletage.

 

***

 

GROTTA GIUSTI SPA MUD 75 minuter 1385 kr/ 1485 kr (fre-sön)

En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för hela kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, lerinpackning, ansiktskur med antioxidanter, samt avslutande vårdande kroppsprodukter.

 

***

 

BODY STRATEGIST SPA KUR 75 minuter 75 minuter 1385 kr/ 1485 kr (fre-sön)

En fuktighetsgivande och närande kroppsbehandling med antioxidanteffekt, som föryngrar och ökar hudens elasticitet. I behandlingen ingår även en ansiktskur med antioxidanter & ekologiska produkter. Perfekt för alla, under vintern som effektivt skydd för huden, för att förhindra och motverka hudens åldrande samt förebygga & förbättra bristningar. Passar även dig som är gravid.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, cremeinpackning för ökad fukt och elasticitet i huden, ansiktskur med antioxidanter samt avslutande vårdande kroppsprodukter.

 

TYSTNAD

Att gå emot nutiden krav och låta tanken vara fri. Sömn, vila och återhämning. I denna behandling jobbar vi med beröring, eteriska oljor, lugnande musik och långsamma rytmiska rörelser för att ge frid till sinne och själ.


 TRANQUILLITY sleep well massage, 60 min 1095/1195 kr

-DENNA BEHANDLING LANSERAS DEN 24/11 , MEN GÅR ATT FÖRBOKA REDAN IDAG!

En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.

 

ENKELHET- Att packa lätt för att orka hela vägen. Konsten att leva rikt i det enkla. Ekologiska & hållbara produkter med kort ingredienslista är i fokus under dessa behandlingar.

Sacred nature Ekologisk ansiktskur  45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

En närande och skyddande behandling med ekologiska produkter framtagna enligt *ecocert standard. Denna helt naturliga och ekologiska ansiktsbehandling lämpar sig perfekt för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga & reaktiva. Optimalt skydd mot fria radikaler. Huden känns med en gång mjukare och mer elastisk med ingredienser som ger näring på djupet.

I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, massage, ansiktsmask, handmassage och avslutande vårdande produkter för ansikte och dekolletage.

 

***

 

Sacred nature klassisk massage

 

45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

60 minuter 995 kr/ 1095 kr (fre-sön)

 

Njut av en avslappnande och mjukgörande halvkroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av varm ekologisk olja med hudvårdande egenskaper.

 

Massagekur 75 minuter 1385 kr / 1485 kr (fre-sön)

I vår massagekur ingår en djupgående klassisk halvkroppmassage samt en ansiktskur med ekologiska Sacred nature-produkter.

BEKYMMERSLÖSHET- Att arbeta undan svårigheter innan nya kommer till dig. Lägg saker bakom dig, och undvik oro & negativ stress. Avgiftade och renande kurer, tvagning och ritualer för inre frid. Enligt japanska traditioner sköljer man bort oro med hjälp av tvagning och heta bad. Dessa behandlingar renar både kropp & själ med avkoppling, hudvårdande produkter och renande ingredienser.

KLOSTRETS PEELINGRITUAL 45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

En dubbelverkande helkroppspeeling med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutande vårdande kroppsprodukter. Peelingen masseras in och torkas av torr, vilket gör att du kan ligga skönt nerbäddad under hela behandlingen.

 

75 minuter 1385 kr/ 1485 kr (fre-sön)

Behandlingen inleds med en helkroppspeeling enligt ovan. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar närande oljor och vårdande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

 

***

 

HIMALAYA SALT DETOXKUR , 75 minuter

-DENNA BEHANDLING LANSERAS DEN 1/12 MEN GÅR ATT FÖRBOKA REDAN IDAG!

En exklusiv avgiftande och revitaliserande behandling för kropp & ansikte, med en specifik massage som förstärker effekten och upplevelsen. Med unika ämnen från Himalayasalt, ger behandlingen en intensivt rengörande och utrensande effekt. Genom att använda salt i sin finaste form i kroppsinpackningen tillsammans med varma fasta saltstenar i massagen, får man ett resultat som motsvarar tre dagars Detox

 

LÅNGSAMHET- Att sakta ned i livet och lämna tid för eftertanke. Digital detox och sinnesnärvaro. Vi använder oss av Eteriska oljor & musik som lindrar stress, dämpar belysningen och utövar harmoniserande och vitaliserande massagetekniker för att öka produktionen av lugn & ro-hormoner.

TRANQUILLITY MASSAGERITUAL, 45 min 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

TRANQUILLITY- Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressbehandling med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad. Sinnet får en omedelbar känsla av välbefinnande. Lindrar stress och spänningar, och balanserar kropp & själ med värme, doftupplevelser och stilla beröring.

Massagen passar dig som behöver djupavslappning, är mycket stressad, lider av sömnbrist och nedstämdhet, eller om du bara vill ha ett ögonblick av total stillhet.

 

***

 

Total Tranquilluity Lyxkur 90 minuter 1895 kr/ 1995 kr (fre-sön)

Vår absoluta lyxbehandling för topp till tå. Vi använder oss av lyxiga antioxidantprodukter för ansiktet, och Tranquillitys aromaprodukter för att behandla både kropp & sinne.  Du får efter avslutad behandling en fin gåva att ta med hem.

I behandlingen ingår en inledande avstressande aromamassage, och därefter följer en helkroppspeeling, kroppsinpackning med en lyxig aromacreme och en ansiktskur med Recover touch antioxidantprodukter.

 

ANDLIGHET- Att bereda tid för reflektion. Vänd blicken inåt. Värme och tillit, att kravlöst våga möta dig själv. Beröring, värme, lugna rörelser och fokus på att skapa en kanal mellan din kropp & själ.

 AROMASOUL ELEMENTS MASSAGERITUAL

45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

En underbar massageritual som utförs med en vårdande kroppsbalsam, varm mandelolja och ditt val av eterisk oljeblandning. Lugnar och balanserar ditt sinne, lättar upp stela muskler, stillar smärta, och ger näring till huden med karitésmör och jojoba. Passar alla som söker den ultimata avkopplingen, samtidigt som vi tar hand om din hud.

Du väljer tillsammans med din terapeut vilken doft som passar dig för dagen. Detta är aromamassagen för dig som önskar en skräddarsydd doftupplevelse, och skydd och näring till torr och stressad hud.

 

***

 

HOT STONE MASSAGERITUAL 45 minuter/ 75 minuter

DENNA BEHANDLING LANSERAS DEN 25/10 MEN GÅR ATT FÖRBOKA REDAN NU!

En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med terapeutiska egenskaper av eteriska oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl- muskel och nervsystemet.

 Vid bokning av 45 minuter ingår halvkroppsmassage, och vid 75 minuters massage behandlar din terapeut hela kroppen, händer, fötter och skalp

 

DELANDE- Att leva livet i gemenskap. familj, arbete och vänskapsrelationer. Vi berör & samtalar, delar med oss och lyssnar. Fokus på akupressurpunkter och avspänning av de viktigaste redskapen kroppen har för rörelse och kommunikation, våra händer & fötter.

Sköna fötter 45 minuter 795 kr/ 895 kr (fre-sön)

En lyxig fotritual som ger ny energi till fötterna. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

I behandlingen ingår en fotinpackning med speciella fot-pads som exfolierar och löser upp förhårdnader, filning av fötterna, en lång skön fot och underbensmassage i närande creme samt avslutande neemcreme som stärker och skyddar huden.

 

***

 

Händer & fötter deluxe  75 minuter 1385 kr/ 1485 kr

En extra lång hand & fotbehandling för dig som vill njuta länge. Du ligger mjukt nerbäddad i en skön behandlingsbädd under tiden vi tar hand om dig.

I behandlingen ingår en fotinpackning med speciella fot-pads som exfolierar och löser upp förhårdnader, filning av fötterna, en lång skön fot och underbensmassage i närande creme samt avslutande neemcreme som stärker och skyddar huden. Utöver detta peelar vi dina händer, och packar in både händer och fötter i en mycket fuktighetsgivande inpackning, samt masserar händer och underarmar. En underbar behandling som passar alla!

 

SPECIALBEHANDLINGAR

Klostrets klassiska ansiktsbehandling

 

60 minuter 995 kr/1095 kr (fre-sön)

90 minuter 1495 kr/ 1595 kr (fre-sön)

Traditionell ansiktsbehandling med rengöring, peeling, plockning av bryn, ansiktsmassage, handmassage samt avslutande ansiktsmask och vårdande produkter. Du får en ampull att lägga på inför natten som gåva efter avslutad behandling, och ett hudvårdsprogram med för dig rekommenderade produkter. Vid val av 90 minuter ingår färgning av fransar & bryn samt en svalkande ögonmask i behandlingen.

 

***

 

ULTIMATE VITAMIN C ANSIKTSBEHANDLING

 

60 minuter 1095 kr/ 1195 kr (fre-sön)

Lyxig specialbehandling med c-vitaminer och antioxidanter för en strålande hud. I behandlingen ingår detox-rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage med c-vitaminer, ögonmask, C-vitamin ansiktsmask och avslutande antioxidantprodukter.

 

Lägg till frans & brynfärgning + 395 kr

Endast fransar eller bryn: + 295 kr

 

 

***

 

Två timmar i sjunde himlen

 

2195 kr/ 2295 kr (fre-sön)

Lyxig topp till tå-behandling för dig som vill ha lite mer. I behandlingen ingår en klassisk ansiktsbehandling, liten handkur med peeling, inpackning och massage av händerna samt en liten fotbehandling med peeling och fotinpackning. Som avslutning få du välja om du vill att vi lackar dina tånaglar eller utför en skön fotmassage.

 

Lägg till frans & brynfärgning + 395 kr

Endast fransar eller bryn: + 295 kr

 

***

 

KLOSTRETS TOPP TILL TÅ 60 minuter

995 kr/ 1095 kr (fre-sön)

Skön behandling med en lystergivande ansiktskur, liten handkur och fotkur för trötta fötter med peeling, packning och massage.

 

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se

Translate »