Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets spakök Vinnare 2016 i Spa Awards i kategorin Årets nyhet

Spabehandlingar

När du bokar en 50 min behandling ( tis-tor) så ingår det spaentré, 3 timmar i samband med din behandling.

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

Klostrets klassiska ansiktsbehandling, 50/70 min – 890 kr /1245 kr
Klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, djuprengöring med enzym eller AHA-peeling, Babor fluid, ansiktsmassage, ansiktsmask och vårdande produkter som avslutning. I behandlingen ingår även formning av bryn, handinpackning och handmassage samt ett kort med din av oss
rekommenderade hudvårdsrutin.
-Vid val av 70 minuters behandling väljer du mellan följande extra moment:

Färgning av fransar och bryn

Sensational eyes

Vård av naglar & nagelband samt lackning

Porrengöring

BABOR BOOST ansiktskur, 30 min – 595 kr
En väl återfuktad hud är grunden till ett välmående yttre, vilket är fokus i denna behandling. Behandlingen bygger på Babors mest älskade produkt, Babor Fluid, som ger huden en omedelbar boost av fukt med sin unika sammansättning. I behandlingen ingår en rengöringsritual, tre stycken Babor fuktampuller, ansiktsmassage samt avslutande fuktmask.

Liten SPA-kur för ansiktet, 20 min – 450 kr
Rengöringsritual, Babor ampull och en avslutande lång ansiktsmassage med Babors intensivt vårdande ansiktsprodukter.

LYX! Två timmar i sjunde himlen, 120 min  – 2 135 kr
Lyxig behandling som inkluderar en klassisk ansiktsbehandling, manicure med handinpackning och lackning samt färgning av fransar & bryn. Lacket får du ta med hem efter din behandling som en gåva av oss.

 

 

 

AVANCERAD HUDVÅRD

DR BABOR -AVANCERAD HUDVÅRD
Vetenskap och skönhet – övertygande resultat med exakta metoder. Detta är Babors mest högeffektiva produktlinje med avancerad hudvård. Välj inriktning, eller önskad tidsåtgång på din behandling så hjälper vi dig med en konsultation på plats.

Dr Babor Grooming – For men, 30/45/90 min  – 595/ 895/1 785 kr
Ansiktsbehandling anpassad speciellt för mannen, för att vitalisera, återfukta och återställa hudens funktioner. Vi använder oss av högeffektiva Dr Baborprodukter -och arbetar efter metoder speciellt
utformade för den manliga huden. I behandlingen ingår en avstressande massage för ansikte och nacke. Vid val av 90 minuter ingår en ryggmassage, samt en avkopplande manicure & handmassage.

Skin renewal AHA, 30 min – 595 kr
Förnyande AHA behandling som avlägsnar förbrukade celler, ger huden förbättrad struktur och ny lyster. Speciellt passande för acnebenägen hud, pigmenteringar, förstorade porer, solskadad hud
och fina linjer och rynkor.
*Babor´s AHA-behandling rekommenderas som en kur på minst 4 behandlingar under en period på fyra till åtta veckor för bäst resultat. Kan köpas som en kur om 4 gånger för 2340 kr, inklusive en spf 50 från Dr Babor att ta med hem.

NYHET! Doctor Babor Bi-Phase Boost, 20 min – 500 kr
Quick-fix behandling med direkt effekt som lyfter fram det bästa hos din hud. Djupt återfuktande med innovativa mikrolipider som aktiveras tillsammans med serum, och ger en omedelbar silkeslen textur.
Huden ser perfekt återfuktad och föryngrad ut. Passar alla hudtyper. 

Biogen Cellular repair, 50 min – 990 kr
Stärkande, reparerande och förnyande behandling för stressad hud. Hudens smidighet och flexibilitet ökar samtidigt som ärrvävnad blir mindre framträdande och hudens naturliga barriär förstärks.

NYHET! Purity Cellular, 50 min – 990 kr
Djuprengörande intensiv behandling för stressrelaterad acne. Speciellt framtagen för behandling av inflammerad acne, vuxenacne och för dig med problemhy som har testat ”allt”.

Ultimate vitamin C, 50 min – 990 kr
Denna lyxiga vitaminbehandling skapar ny lyster som både syns och känns. Stressad och trött hud får nytt liv och skydd mot miljörelaterat åldrande. Höga doser av stabilt C-vitamin stärker hudens egna försvar, ökar elasticiteten och ger en jämnare hudton.

NYHET! Brightening Cellular, 50 min – 990 kr
För dig som vill jobba med pigmentförändringar i ansiktet, eller varför inte på händer eller dekolletage? Aktiva ämnen avbryter bildningen av melanin på två plan. Resultatet blir en ljusare hudbild och reducering av befintlig hyperpigmentering. Dessutom förbättras hudens elasticitet
kännbart. Huden får en helt ny lyster, strålar och ger ett ungdomligt intryck.

Neuro Sensitive Intense, 60 min – 1 240 kr
Lugnande och återuppbyggande behandling som ger omedelbar lindring för extremt känslig hud. Denna behandling är särskilt framtagen för hyperkänslig och torr hud gör huden mindre reaktiv på kort och lång sikt. Rödhet, irritation och klåda minskar omedelbart vilket gör den passande även för atopisk dermatit.

Ultimate A16 Detox, 80 min – 1 440 kr
Detox lyxbehandling med ”retinol”-effekt för stressad hud i behov av förnyelse. Ökar kraftigt hudens förnyelseprocess och förbättrar de första tecknen på åldrande hud, som t ex fina linjer, minskad elasticitet, torrhetslinjer och pigmentförändringar. Har även en utrensande effekt vilket rengör huden. Skyddar samtidigt huden med en högeffektiv vitamincocktail som stärker dess motståndskraft. Har en föryngrande effekt och ger huden sin vitalitet åter. Passar även för känslig hud.

 

BABOR SPA KROPPSBEHANDLINGAR

Klostrets favorit, 50/70 min – 895/1 250 kr
En härlig kroppsskrubb inleder behandlingen, och sedan följer en avkopplande kroppsmassage. Välj mellan halvkroppsmassage (50 minuters behandlingstid), eller helkroppsmassage (70 minuters behandlingstid).

Klostrets SPA-kur, 50/70 min – 1 090/1 495 kr
Härlig SPA-kur för kropp och ansikte. I behandlingen ingår en skön peeling, kroppsinpackning, ansiktskur och avslutande fotmassage. Väljer du 70 minuters kurbehandling, inleder vi din behandling med en avstressande rygg och nackmassage. Välj mellan följande ritualer: 

Väck mitt jag – Energigivande behandling med uppiggande doft av lime & mandarin.

Lugna mitt jag Avstressande & värmande behandling med klassiska dofter av lavendel och mynta.

Balansera mitt jag – Skapar inre balans och livskraft med kryddiga dofter & sammetslen textur.

Forma mitt jag För en slankare silhuett, med förförisk kvinnlig doft och uppstramande effekt. 

Klostrets detoxkur, 70 min – 1 595 kr
Härlig alginpackning som inleds med en skön cremepeeling, varefter vi applicerar de varma algerna tillsammans med en termolotion för extra detoxeffekt. Under tiden Spirulinan verkar, får du en skön ansiktskur med algampull och Spirulinamask. Behandlingen avslutas med en dusch, och en skön applicering av Babor Liftning Bodycreme. 

Klostrets värmande vitaminkick, 50/70 min – 1 190/1 595 kr
Klassisk SPA-kur som inleds med en skön värmande leripackning för stela leder och ömma muskler. Efter applicering, packas du in i ett skönt täcke och får under tiden leran sakta värmer upp din kropp, en välgörande ansiktskur med multivitaminampull och fuktmask. Efter dusch, applicerar vi Babor A-C-E Vitamin Bodycreme på hela kroppen. En underbar vitamincocktail för huden som ger intensiv näring, förbättrad spänst och elasticitet. Vid val av 70 minuters kur får du även njuta av ett skönt aromabad, och en avkopplande rygg och nackmassage. 

Klostrets duokur , 80 min (60 minuters behandlingtid) – 875 kr/ppn
Ni enas tillsammans om vilken aromaupplevelse ni önskar – avkopplande, uppiggande eller balanserande, varefter den ena av er får ett skönt salt & aromabad, medan den andra njuter av valfri spakur. I ”halvtid” är det dags att sätta er tillsammans och njuta av ett glas mousserande vin och frukt, medan terapeuten bäddar om och fyller upp badet på nytt. Sedan är det dags att njuta av ytterligare en skön stund i behandlingsrummet. I behandlingen ingår ett salt & aromabad per person – samt en av följande SPA-kurer (Välj detta direkt vid bokning av er behandling): Ansiktskur, fotkur, halvkropps-massage eller bodyscrub. I behandlingen ingår ett salt & aromabad per person- samt en av
följande SPA-kurer (Välj detta direkt vid bokning av er behandling):
Ansiktskur, fotkur, halvkroppsmassage eller bodyscrub.

Vid bokning av endast Duobehandling exkl. spaentre, tillkommer 95 kr ppn. Vi ber er anmäla er minst 15 min innan påbörjad behandling då ombyte till badrock och badkläder krävs.
Vardagsrabatt gäller ej för denna typ av behandling. 

D-I-Y Klostrets stora SPA-ritual  -295 kr
Svenska ekologiska produkter från topp till tå med en SPA-guide som ger dig tips om hur du bäst njuter av våra faciliteter. Du utför ritualen på egen hand i vårt spa, och avslutar i vilrummet med en kopp te och vila. Produkterna får du med dig hem efter ditt besök.
Bokas i förväg för 300 kr  (345 kr på plats).

 

 

HÄNDER OCH FÖTTER

Babor SPA fotkur, 30 min – 650 kr
Avkopplande behandling för trötta fötter med rengöring, skrubb och massage av trötta fötter och underben.

Babor SPA handkur, 30 min – 650 kr
Härlig spabehandling för torra händer med peeling, handinpackning och avslutande hand och underarmsmassage.

BABOR SPA-manicure, 50 min – 850 kr
En extra omsorgsfull klassisk SPA-manicure. I behandlingen ingår peeling, nagel och nagelbandsvård, handmassage och lackning. Du får lacket från Babor med hem efter avslutad behandling. 

BABOR SPA-pedicure, 50 min – 850 kr
Klassisk spapedicure med ett syrsättande fotbad, filning och vård av naglar & nagelband, fot och underbensmassage samt avslutande lackning av naglarna i valfri färg från Babors trendserie. Lacket får du med dig hem som gåva.

BABOR SPA ManiPediCure, 70 min – 1 250 kr
Lyxig kombination av vår spa mani- och pedicure. Under tiden du njuter av behandlingen bjuder vi på frukt och ett glas mousserande vin. Vi avslutar med att lacka dina naglar, och lacket får du med dig hem efter avslutad behandling.

LYX! AROMA Cashmere pedicure/manicure, 90 /120 min – 1 995/2 445 kr
Ditt val av deluxe hand eller fotbehandling med Balancing Cashmere SPA-produkter inkl. sockerpeeling, inpackning, massage med Cashmere massageljus,nagelvård och lackning. Massageljuset får du med dig hem efter avslutad behandling tillsammans med valfritt lack. Under tiden du njuter av behandlingen serveras du ett glas mousserande vin & frukt. Vid val av 120 minuter ingår både Mani- och pedicure

 

MASSAGEBEHANDLINGAR

SPA aromamassage
Härligt avstressande och skön massage med väldoftande oljor. Du väljer vilken olja som passar dig, enligt våra olika teman  ”Forma mitt jag”, ”väck mitt jag”, lugna mitt jag” eller balansera mitt jag”.

Spamassage minibehandling, 15 min – 345 kr

Spamassage, 25 min – 525 kr

Spamassage, 50 min – 855 kr

Spamassage, 70 min  – 1 155 kr

 

Klassisk massage
Vår klassiska massage utförs av certifierade massageterapeuter. Om det är något speciellt problem du vill att vi ska behandla extra, berätta gärna om detta vid bokning så väljer vi den terapeut som passar dig bäst.

Klassisk massage minibehandling, 15 min – 300 kr

Klassisk massage, 25 min – 485 kr

Klassisk massage, 50 min – 815 kr

Klassisk massage, 70 min – 1 115 kr

 

Klostrets signaturmassage, 90 min  – 1 495 kr
Fotbad, skrubb, helkroppsmassage, värmande rygginpackning och avslutande fotmassage

 

GRAVIDBEHANDLINGAR

Gravidmassage
Nyhet! Vi använder oss av Svenska märket Me&Mini, speciellt anpassat för den gravida kvinnans behov. Vi utför dessa behandlingar på dig som är i vecka 13- 38.

Vår gravidmassage utförs av certifierade gravidmassörer, och vi använder oss av gravidkuddar under behandlingen för bästa möjliga komfort.

Gravidmassage 25/55/75 min – 525/855/1 155 kr

I väntans tider, 50 min – 895 kr
Ansiktskur, liten fotkur samt fot & benmassage med kylande kroppscreme.

I väntans tider deluxe, 80 min – 1 435 kr
Lyxig behandling med avslappnande & vårdande produkter anpassade speciellt för gravida.I behandlingen ingår ett skönt fotbad med eukalyptus & lavendel (svalt om du önskar), fotinpackning och massage med kylande creme, liten ansiktskur och avslutande ryggmassage.

 

Välkommen att boka på 0143-13 000 | hotel@klosterhotel.se