Kontakt/ bokning

Spabokningen är öppen:

Tis-lör kl 13-18 / Sön 11-14

<ONLINEBOKNING>   Växel: (Alla dagar kl. 8-20:00): 0143-13000    Mejla: spa@klosterhotel.se

Friskvård & klippkort

Välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Vi är anslutna till Actiway & Wellnet. Betalar du din massage med Actiway bjuder vi på 1,5 timmes entré till gym, bad & bastu i samband med ditt besök*. Vi erbjuder också ett förmånligt klippkort för dig som vill besöka oss ofta.

*Gäller vardagar i mån av plats. Meddela vid bokning att du önskar använda dig av detta erbjudande. Kan ej kombineras med andra paketlösningar eller rabatter. Det som ingår i våra hotellpaket går inte att betala med Actiway. Däremot kan du boka till en behandling och betala med Actiway på plats i spat. 

Friskvårdskort via Actiway

För att göra det enkelt för dig att nyttja ditt friskvårdsbidrag har vi skapat ett friskvårdskort som du kan köpa på Actiways hemsida. Kortet kan du ladda med hela eller delar av ditt friskvårdsbidrag och sedan använda som betalning i vårt spa inom tre månader från inköpsdatum. Kortet är personligt och kan endast nyttjas för de tjänster som är godkända som friskvård.

Gör så här för att köpa vårt friskvårdskort: 

Logga in på dina sidor i Actiways portal. Där kan du välja att köpa friskvårdskort i olika valörer. Välj valfritt belopp (det går bra att köpa flera, vi sammanställer sedan summorna till ett och samma kort) och välj köp. När köpet är genomfört önskar vi att du mailar oss och informerar om att du gjort ett köp. Vi kommer då svara dig med en voucher som motsvarar beloppet, med en giltighetstid på tre månader från inköpsdatum. Kortet är personligt.

Maila info om ditt köp till: Spa@klosterhotel.se 

Actiway Friskvårdskort

Valfritt belopp

Kortet är giltigt i tre månader från inköpsdatum

Klippkort spaentré 10 ggr

Kortet är personligt, om ni är två personer behöver ni köpa varsitt kort.

1 klipp= Spaentré i tre timmar valfri dag (ej lördagar).

Detta kort går att betala med ditt friskvårdsbidrag. För att betala med ditt friskvårdsbidrag visar du bara upp ditt leg i kassan så hjälper vi er. Önskar du direktbetala i förväg kan du köpa ett friskvårdskort laddat med motsvarande summa på Actiways portal. När du betalat mailar du oss att du köpt ett friskvårdskort, så mailar vi över en voucher till din epostadress. Observera att ditt friskvårdskort är personligt och gäller under en begränsad period. 

Pris & info

3000 kr

10 klipp, giltigt i 4 månader från inköpsdagen.

Translate »