Birgittasystrarnas Gästhem - ett unikt boende | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Birgittasystrarnas Gästhem

Unikt boende vid klostret och Vätterns strand

Från och med maj 2023 hjälper vi Birgittasystrarna med bokning och mottagande av gäster som bokat boende i systrarnas gästhem (totalt 20 rum). Vi kommer givetvis inte göra några förändringar av verksamheten och arbetet görs helt utan vinstintresse.

Gästhemmet är ett enklare boende för dig som söker några dagars avkoppling i vacker omgivning vid Vätterns strand. Varje gästrum har sin egen unika charm och förmedlar med sin spartanska miljö en känsla av frid och inre ro. 

Incheckning och utcheckning sker i receptionen på Vadstena Klosterhotel.

Incheckning från kl 15.30 & Utcheckning senast kl 10.30

OBS! Handdukar, lakan samt frukost ingår inte i rumspriset. Önskar ni köpa till detta går det att göra vid bokningstillfället under "tillval" eller kontakta oss i efterhand på hotel@klosterhotel.se eller ring oss på +46(0)143-13000

*Gästhemmet är ett enklare boende som inte går under normal hotellstandard, utan vi ber dig vara uppmärksam på angivna rumskategorier där du kan välja mellan olika enklare boenden med- eller utan dusch &/ toalett. I vissa rum finns endast handfat, och du behöver själv ta med dig lakan, duschprodukter etc. 

BOKA RUM?

Längst ned på denna sida


Avbokningsregler

För rumsbokning - kan avbokas 2 dagar innan ankomst innan klockan 12.00 därefter full debitering
För rumsbokning över 6 rum - kan avbokas kostnadsfritt upp till 3 veckor innan ankomst därefter full debitering

Homescreen icon

Boka här

Välkommen!

Till alla som vill gästa oss: enskilda gäster, grupper, familjer, gamla, unga, män, kvinnor – alla som ryms och trivs och vill njuta av den andliga atmosfären i lugnet vid Vättern säger vi ett hjärtligt välkommen till O.Ss.S., dvs Birgittasystrarna i Vadstena!