Dagspa i Östergötland | SPA med olika paket | Vadstena
jan. 30, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Dagspa i KlosterSPA

Skäm bort dig själv en stund på Vadstena KlosterSPA i Östergötland.

Dessa paket är för dig som önskar komma till vårt spa över dagen, eller kanske har bokat rum på hotellet utan Spapaket. När du bokar dagspa ingår en fast tid, och du får då låna allt du behöver för din vistelse hos oss. (Ta med badkläder). Vi har en Spabar med rättigheter, och erbjuder snacks & dryck samt möjlighet att äta lunch och fika.

Här kan du boka Behandling & Dagspa

 

VÅR SPAAVDELNING

Faciliteter; Spaavdelning med saltvattenpool (30 grader), varmt stilla bad (38 grader) , ångbad med uppfriskande pepparmynta, skogsbad med skogsdofter & fotbad med soltorkat havssalt, 8 grader kallbadshink, örtbastu, solterapirum  och atriumgård utomhus med uppvärmd jacuzzi (38 grader). Behandlingsdel med terapistolar för djupavslappning för dig som bokar en spabehandling, Spabar med rättigheter, samt vilrum med vedkamin. Gym finns också i anslutning till våra omklädningsrum.

Du får låna badrock, tofflor & handduk när du checkar in i vårt spa, och ekologiska spaprodukter finns att tillgå i våra duschar & omklädningsrum. Önskar du tvagning kan vi erbjuda vår ekologiska sparitual med produkter för kropp, ansikte & hår. Finns att köpa i spareceptionen vid incheckning. Frukt & thé bjuder vi på, och önskar du köpa till dryck & snacks, fika eller lunch finns det att beställa i vår spabar. 

 

Avbokningsregler: Om du behöver avboka ditt spabesök eller en behandling ska detta göras senast 48 timmar före ankomst. I annat fall debiteras 80% av beloppet. Läkarintyg gäller självklart som giltig avbokning vid sjukdom, men observera att det endast gäller för personen som blivit sjuk om ni bokat en gruppbokning.

Vi förbehåller oss även rätten att ändra/ erbjuda dig en annan behandlingstid om det krävs i händelse av att vi med kort varsel tvingas planera om verksamheten vid tex sjukdom. Vi kommer kontakta dig snarast med information ifall det uppstår en situation då vi behöver föreslå en annan tid eller avboka din behandling.

Rådgör med oss före bokning om du är gravid, tar någon medicin eller är sjuk då vissa behandlingar kanske inte är lämpliga.
Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration innan påbörjad behandling.

COVID-19
Vi ber dig att följa folkhälsomyndighetens råd. Stanna hemma om du känner dig sjuk.

Dagspa

DAGSPA

Pris 650:- person. Boka online

TILLÄGG EKO SPARITUAL + 250 kr

Våra öppettider varierar. Läs under Öppettider & bokning för att se vilka tider som finns tillgängliga.

Translate »