Bokning

Sön & Mån: Bokningen stängd
Tis-Lör: 13-18
Boka online (alltid öppet).

Växel: (Dagligen 08-20): 0143-13000
Mejla: spa@klosterhotel.se

Dagspa i KlosterSPA

Skäm bort dig själv en stund på Vadstena KlosterSPA i Östergötland.

Just nu kan man tyvärr inte boka spa hos oss om Ni inte är hotellgäster. Se nedan info om hur vi försiktigt kommer att öppna upp igen under sommaren.

Under sommarperioden juni tom 15 augusti kommer vi erbjuda dagspa för hotellgäster som bokat paket. Det är möjligt att boka detta under de dagar spat är öppet och då mellan kl 14,30-17,30. Pris 500:- per person.  Meddela hotellet eller SPA-avdelningen om ni önskar lägga till detta till er bokning. Ni kan också boka vårt Sommarpaket med Klosterspa.

För er som endast vill besöka oss under dagen och har bokat Rum & frukost– kommer det vara möjligt att besöka spat för drop in. Detta går inte att förboka utan kommer endast vara möjligt att köpa till samma dag i mån av plats. Entré till spat kostar 500 kr för tre timmars tillgång till våra faciliteter under denna period. Vi utför inte behandlingar under sommarmånaderna på grund av Covid-19. 

Dagspa om du inte bor på hotellet är för tillfället inte möjligt att boka. Men om pandemilagen lättar som planerat kommer vi att erbjuda drop in i mån av plats from den 15/7. Mer info kommer när vi vet hur det blir framöver.

 

VÅR SPAAVDELNING

Faciliteter; Spaavdelning med saltvattenpool (30 grader), varmt stilla bad (38 grader) , ångbad med pepparmynta/eukalyptus/citrus eller lavendeldoft, skogsbad med skogsdofter & fotbad med soltorkat havssalt, 8 grader kallbadshink, örtbastu (85 grader),  och atriumgård utomhus med uppvärmd jacuzzi (38 grader). Behandlingsdel med djupavslappningsrum för dig som bokar en spabehandling, café & bad med rättigheter, samt vilrum med vedkamin. Gym finns också i anslutning till våra omklädningsrum. (Förbokas, endast två personer åt gången)

Du får låna badrock, tofflor & handduk när du checkar in i vårt spa, och ekologiska spaprodukter finns att tillgå i våra duschar & omklädningsrum. Frukt & thé bjuder vi på i spacafét, och önskar du köpa till dryck & snacks, fika eller lunch* (lunch förbokas via mail) finns det att beställa.

Translate »