Bokning

Mån: Bokningen stängd
Tis-Lör: 11-18  Sön 11-14
Boka online (alltid öppet).

Växel: (Dagligen 08-20): 0143-13000
Mejla: spa@klosterhotel.se

Dagspa i KlosterSPA

Skäm bort dig själv en stund på Vadstena KlosterSPA i Östergötland.

I våra dagspa och entrepaket ingår tillgång till SPA, relax och gym.  Vid bokning av spapaket med övernattning har du tillgång till spaavdelningen enligt valt paket. Se bekräftelse, eller läs mer under respektive paket. Dagspa och entré till spa om du inte bokat paket, bokar du enkelt online.

Faciliteter; Spaavdelning med saltvattenpool, varmt stilla bad, ångbad med pepparmynta, skogsbad med aromaterapi & fotbad med soltorkat havssalt, kallbadshink, örtbastu och atriumgård utomhus med uppvärmd jacuzzi. Behandlingsdel med djupavslappningsrum för dig som bokar en spabehandling, café & bad med rättigheter, samt vilrum med vedkamin. Gym finns också i anslutning till våra omklädningsrum.

Du får låna badrock, tofflor & handduk när du checkar in i vårt spa, och ekologiska spaprodukter finns att tillgå i våra duschar & omklädningsrum. Frukt & thé bjuder vi på i spacafét, och önskar du köpa till dryck & snacks, fika eller lunch* (lunch förbokas via mail) finns det att beställa.

Tänk på att boka ditt besök, behandling och eventuella tillägg i god tid före besöket. Vi har begränsat med platser och kan inte garantera att det finns plats om du inte bokat hos oss. 

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning av spabehandling eller dagspa ska ske senast 72 timmar innan bokad tid för att undvika debitering. Därefter utgår en kostnad av 80%, och efter 24 timmar gäller full betalning för uteblivet besök. Sista minuten-behandlingar är ej avbokningsbara, och endast möjliga att boka samma dag. Full debitering sker vid uteblivet besök. Avbokning är möjligt på grund av sjukdom, läkarintyg krävs. Rabatter går ej att kombinera med varandra om det inte bokas som något av våra förutbestämda paketerbjudanden. Vi utför inte behandlingar på personer som är i riskgrupp under Corona-Pandemin.

Dagspa Klosterlyx, dagspapaket med extra allt!

Lyxpaket med allt inkluderat för en lyxig dag i vårt Klosterspa!

I paketet ingår:

Spaentré hela dagen, kl 11-18.00 inklusive lån av badrock, handduk& tofflor
Frukt & örtte
Tomatfocaccia med avokado & parmesan + Valfri smoothie i vårt Spacafé
Vår ekologiska basturitual med sex lyxiga produkter

Möjliga dagar att boka detta paket:

Onsdag, kl. 11-18, 950:-
Torsdag, kl. 11-18, 950:-
Söndag, kl. 11-18, 1050:-

Det kan vara möjligt att boka detta paket även fredag & lördag i mån av plats. Hör av er till oss på bokningen om du önskar boka detta så kikar vi på om det är möjligt. Du når oss via epost: spa@klosterhotel.se

>> BOKA DAGSPA KLOSTERLYX ONLINE

Lilla Dagspapaketet, tre avkopplande timmar

Entré till SPA i tre timmar, och fri tillgång till våra faciliteter inklusive frukt, vatten och te samt lån av tofflor, handduk och badrock. 

Möjliga dagar att boka detta paket:

Tis kl. 16-19   425:-

Onsdag kl. 11-14/ 16-19   425:-

Torsdag kl. 11-14/ 16-19   425:-

Fredag kl. 11-14   425:-/ 16-19   525:-

Lördag kl. 10-13 / 16-19 alt 19-22   525:-

Söndag kl. 10-13   525:-

 

>> BOKA DAGSPA ONLINE

Dagspa inkl lunch

Välj bland våra olika dagspatider och kombinera med en god lunch* i vårt Spacafé.

+ 150 kr per person.

*Välj mellan Klosterspats räksmörgås, kycklingsallad med caesardressing eller vegetarisk Tomatfocaccia med avokado & parmesan. Väljer du Focaccian ingår även valfri smoothie utan extra kostnad. Maila in din bokning av lunch senast 48 timmar innan ankomst till spa@klosterhotel.se. Om du bokar online kan du boka till ditt val direkt i bokningen.

Dagspa Heldag, sju sköna timmar i vårt spa

Extra lyxigt dagspapaket för dig som vill njuta hela dagen. I paketet ingår entré till spat hela dagen mellan kl 11-18:00, med tillgång till alla faciliteter, gym & café med lunch och fikaservering.

Möjliga dagar att boka detta paket: 

Onsdag & Torsdag kl 11-18, 595:-

Söndag kl 11-18, 695:-

>> BOKA HELDAGSSPA ONLINE

Dagspa med Sparitual, kan köpas till samtliga dagspapaket

Dagspa inklusive vår lyxiga ekologiska SPA-ritual för kropp & ansikte. I ritualen ingår rengöring, peeling, mask och avslutande creme för ansiktet, samt bodyscrub, hårinpackning och en skrubbhandske för kropp & fötter. Du får också en instruktion hur du kan njuta av spat på bästa vis med de olika stegen av ansikts- & kroppsvård. Du utför ritualen på egen hand i din takt, en perfekt aktivitet för dig som verkligen vill ha ut mesta möjliga av din vistelse.

Kan bokas till samtliga paket, tillägg 250:-, förboka via mail eller köp vid ankomst i vår spareception.

Dagspa +Spabehandling, guldkanta din upplevelse!

Boka till en lyxig behandling under din vistelse i vårt spa. Vi erbjuder endast gäster med bokat paket tillgång till våra behandlingar. För att förhöja upplevelsen ingår det efter avslutad behandling 20 ljuvliga minuter i vårt vip-rum med terapi-sängar som gungar dina sinnen till ro. Du bjuds också på ett glas äppelmust, och får erbjudande om att lägga till en ansiktsmask medan du kopplar av nerbäddad i stolen till skön musik. Våra behandlingar är en sinnlig upplevelse och ett underbart komplement till din stund i vårt Klosterspa.

>> BOKA DIN SPABEHANDLING ONLINE

Kvällsspa fredag & lördag

Sena kvällar, fredagar & lördagar under höst & vintersäsongen. Entré till SPA, frukt & thé samt lån av badrock, tofflor & handduk. Se vilka dagar som finns tillgängliga i vår onlinebokning.

Fredag & Lördag, kl. 19-22  525:-

>>BOKA KVÄLLSSPA ONLINE

Translate »