Bokning

Mån-onsdag: Bokningen stängd
Tor-Lör 14-18
Boka online (alltid öppet).

Växel: (Dagligen 08-20): 0143-13000
Mejla: spa@klosterhotel.se

Dagspa i KlosterSPA

Skäm bort dig själv en stund på Vadstena KlosterSPA i Östergötland.

I våra dagspa och entrepaket ingår tillgång till SPA, relax och gym.  Vid bokning av spapaket med övernattning har du tillgång till spaavdelningen enligt valt paket. Se bekräftelse, eller läs mer under respektive paket. Dagspa och entré till spa om du inte bokat paket, bokar du enkelt online.

Faciliteter; Spaavdelning med saltvattenpool, varmt stilla bad, ångbad med pepparmynta, skogsbad med aromaterapi & fotbad med soltorkat havssalt, kallbadshink, örtbastu och atriumgård utomhus med uppvärmd jacuzzi. Behandlingsdel med djupavslappningsrum för dig som bokar en spabehandling, café & bad med rättigheter, samt vilrum med vedkamin. Gym finns också i anslutning till våra omklädningsrum.

Du får låna badrock, tofflor & handduk när du checkar in i vårt spa, och ekologiska spaprodukter finns att tillgå i våra duschar & omklädningsrum. Frukt & thé bjuder vi på i spacafét, och önskar du köpa till dryck & snacks, fika eller lunch* (lunch förbokas via mail) finns det att beställa.

VIKTIG INFORMATION INFÖR DITT BESÖK! Just nu har vi pausat våra dagspapaket!

Just nu har vi inte möjlighet att ta emot Dagspagäster som inte bor på hotellet på grund av nya restriktioner. Vi hoppas på att kunna öppna upp för alla igen inom en snar framtid. Hör av er till oss om ni har frågor, eller håll utkik i vår onlinebokning! Vi är ledsna för detta och tackar för din förståelse i dessa annorlunda tider.

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning av spabehandling eller dagspa ska ske senast 72 timmar innan bokad tid för att undvika debitering. Därefter utgår en kostnad av 80%, och efter 24 timmar gäller full betalning för uteblivet besök. Sista minuten-behandlingar är ej avbokningsbara, och endast möjliga att boka samma dag. Full debitering sker vid uteblivet besök. Avbokning är möjligt på grund av sjukdom, läkarintyg krävs. Rabatter går ej att kombinera med varandra om det inte bokas som något av våra förutbestämda paketerbjudanden. Vi utför inte behandlingar på personer som är i riskgrupp under Corona-Pandemin.

Dagspa Klosterlyx, dagspapaket med extra allt!

(Detta paket är inte bokningsbart just nu, återkommer till våren!)

Lyxpaket med allt inkluderat för en lyxig dag i vårt Klosterspa!

I paketet ingår:

Spaentré hela dagen, kl 11-17.00 inklusive lån av badrock, handduk& tofflor
Frukt & örtte
Tomatfocaccia med avokado & parmesan + Valfri smoothie i vårt Spacafé
Vår ekologiska basturitual med sex lyxiga produkter

Möjliga dagar att boka detta paket: Fredag kl. 11-17, 1095:-

Det kan vara möjligt att boka detta paket även fredag & lördag i mån av plats. Hör av er till oss på bokningen om du önskar boka detta så kikar vi på om det är möjligt. Du når oss via epost: spa@klosterhotel.se

>> BOKA DAGSPA KLOSTERLYX ONLINE

Lilla Dagspapaketet, tre avkopplande timmar

Entré till SPA i tre timmar, och fri tillgång till våra faciliteter inklusive frukt, vatten och te samt lån av tofflor, handduk och badrock. 

Möjliga dagar att boka detta paket: (Utvalda dagar under jan-mars, se våra öppettider för att se vilka dagar som finns tillgängliga. Det går även att se tillgänglighet & boka i vår onlinebokning)

Tis kl. 15.30-18.30   425:-

Onsdag kl. 15.30-18.30  425:-

Torsdag kl. 15.30-18.30  425:-

Fredag kl. 15.30-18.30   425:-/ 16-19   525:-

Lördag kl. 10-13 alt. 16-19  525:-

Söndag kl. 10-13   525:-

 

>> BOKA DAGSPA ONLINE

Dagspa inkl lunch

Välj bland våra olika dagspatider och kombinera med en god lunch* i vårt Spacafé.

+ 169 kr per person.

*Välj mellan Klosterspats räksmörgås, kycklingsallad med caesardressing. dagens veg alternativ finns på beställning. Maila in din bokning av lunch senast 48 timmar innan ankomst till spa@klosterhotel.se. Om du bokar online kan du boka till ditt val direkt i bokningen. Endast förbokning av lunch, och begränsat antal platser under pågående pandemi. 

Dagspa Heldag, många sköna timmar i vårt spa

(Detta paket är inte bokningsbart just nu, återkommer till våren!)

Extra lyxigt dagspapaket för dig som vill njuta hela dagen. I paketet ingår entré till spat hela dagen mellan kl 11-17:00, med tillgång till alla faciliteter, gym & café med lunch och fikaservering.

Vardagar 695:-/ Fredagar & söndagar 795:-/ Lördagar 995:-

Dagspa med Sparitual, kan köpas till samtliga dagspapaket

Dagspa inklusive vår lyxiga ekologiska SPA-ritual för kropp & ansikte. I ritualen ingår rengöring, peeling, mask och avslutande creme för ansiktet, samt bodyscrub, hårinpackning och en skrubbhandske för kropp & fötter. Du får också en instruktion hur du kan njuta av spat på bästa vis med de olika stegen av ansikts- & kroppsvård. Du utför ritualen på egen hand i din takt, en perfekt aktivitet för dig som verkligen vill ha ut mesta möjliga av din vistelse.

Kan bokas till samtliga paket, tillägg 250:-, förboka via mail eller köp vid ankomst i vår spareception.

Dagspa +Spabehandling, guldkanta din upplevelse!

Just nu utför vi inte några spabehandlingar pga pågående pandemi.

Boka till en lyxig behandling under din vistelse i vårt spa. Vi erbjuder endast gäster med bokat paket tillgång till våra behandlingar. För att förhöja upplevelsen ingår det efter avslutad behandling 20 ljuvliga minuter i vårt vip-rum med terapi-sängar som gungar dina sinnen till ro. Du bjuds också på ett glas äppelmust, och får erbjudande om att lägga till en ansiktsmask medan du kopplar av nerbäddad i stolen till skön musik. Våra behandlingar är en sinnlig upplevelse och ett underbart komplement till din stund i vårt Klosterspa.

>> BOKA DIN SPABEHANDLING ONLINE

Kvällsspa fredag & lördag

Detta paket är inte bokningsbart just nu, återkommer till våren!)

Sena kvällar, fredagar & lördagar under höst & vintersäsongen. Entré till SPA, frukt & thé samt lån av badrock, tofflor & handduk. Se vilka dagar som finns tillgängliga i vår onlinebokning.

Fredag & Lördag, kl. 19-22  525:-

>>BOKA KVÄLLSSPA ONLINE

Translate »