Hotell

Bo himmelskt på historisk mark. Här på Vadstena Klosterhotel förfogar vi över 81 rum totalt – alla byggnader har sin charm och sin speciella inredningsstil.

Vi bedriver verksamhet i både kloster- och Slottsområdet, där klostret är en stilla oas för er som söker en lugn vistelse präglad av det gamla Klosterlivet, och Slottsområdet som är vårt stadsnära boende mitt i stan med Vadstena Slott & det mysiga Rådhustorget som granne. Tänk på att du bokar rätt boende för just dig, läs på bland de olika alternativ vi erbjuder nedan- eller slå oss en signal så hjälper vi dig hitta rätt.

OBS! Om du bokar via något externt bokningsbolag, var extra noga med att kika på vad det är du valt. Vi kan råda över väldigt lite- eller ibland inget av det som står, och eftersom vi är allt annat än ett standardhotell passar vi inte alltid in i ramarna hos bokningsmotorer. 

Munkklostret

Här i Munkklostret hittar du vår reception, vår prisbelönta restaurang och en våning upp kan du njuta i någon av våra salonger – kanske tillsammans med en god cognac…

Nunneklostret
Nunneklostret

Sov himmelskt i byggnad bevarad från Medeltiden.

Klostergården
Klostergården

Nyrenoverade rum ett stenkast från Munkklostret

Slottsflygeln
Slottsflygeln

Bo som kungaparet i fantastiska slottsflygeln

Stora Slottsvillan
Stora Slottsvillan

Grönt och skönt med boende i Slottsparken.

Lilla Slottsvillan
Lilla Slottsvillan

Bo i härliga rum på natursköna marker

Slottstugan
Slottstugan

Bonas in bland sköna möbler i gustaviansk stil.

Translate »