Bröllop i Östergötland | Bröllopsfest & vigsel i Vadstena
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Bröllop i Östergötland

Ljuvliga bröllop i Vadstena vid Vättern.

Hotellet liksom Vadstena Slott ligger intill strandpromenaden och Vättern i Vadstena, Östergötland. En liten, idyllisk stad med charmiga gränder och många kulturhistoriska skatter. Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar. Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt.

Vigseln

Drömbröllop? Låt drömmen bli verklighet på sagolika Vadstena Klosterhotel. En vigsel i Klosterkyrkan, nunnornas kapitelsal, Örtagården, vid Vätterns strand eller Vadstena Slott – det finns många härliga platser att välja bland.

Boende

För er – brudparet

Vi föreslår att brudparet kan smita undan med vår limousin till någon av våra sviter i Stora Slottsvillan eller i Slottsflygeln. Ni kan även få tillgång till vår relax i Stora Slottsvillan, så tag chansen att stanna fler dagar?

Svit i Klostergården 2

För era gäster

Era gäster är varmt välkomna att övernatta på Vadstena Klosterhotel. Vi kan erbjuda enkel- och dubbelrum i olika prisklasser. Varför inte överraska era gäster med en personlig gåva på rummet?

Bröllopsfesten

Beroende på hur många ni är så finns olika alternativ av lokal. Vilken passar er?

Att tänka på…

Andas ut och låt vår erfarna och kompetenta personal sköta allt praktiskt ner på detaljnivå.

Låt oss hjälpa dig!

Att anordna ett bröllop innebär en del att tänka på – låt oss hjälpa er till ett riktigt sagobröllop!