Att tänka på vid och inför bröllop | Vadstena Kloster
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Att tänka på inför bröllopet

Andas ut och låt den erfarna personalen sköta allt praktiskt ner på detaljnivå.

Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar. Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt.

Bröllopskoordinator

Det är många detaljer som ska falla på plats för att helheten ska bli som ni önskar. Vi bjuder på en timmes planering ihop med vår bröllopskoordinator!

Blomsterarrangemang

I samarbete med florist hjälper vi er med brudbukett, tärnbukett, coursage, blommor till kyrkan och till borden med mera. Brudbuketten och blommorna levereras till oss på hotellet.

Underhållning

Musik förstärker känslan, både under dagen och kvällen. Brudvalsen är en av bröllopets höjdpunkter och sedan blir det roligt med dans framåt kvällen. Vi rekommenderar gärna live-band eller DJ, men ni kan självklart ta med er egen underhållning till oss.

Fotografering

Fotograferingen av brudparet kan göras innan eller efter vigseln, beroende på vad ni föredrar. Det finns många vackra platser kring hotellet i klosterområdet att välja mellan.

Brudskål och mingel

Det är många detaljer som ska falla på plats för att helheten ska bli som ni önskar. Vi bjuder på en timmes planering ihop med vår bröllopskoordinator!

Sabrering

I snart 200 år har det absolut festligaste sättet att öppna champagne varit att sabrera. Vi gör det gärna inför brudskålen och era gäster.

Styling

Vi har längre arbetat med eftertraktade frisörer, make up och stylister. Vi rekommenderar dem varmt när det gäller klädsel, hår, smink med mera. Låt proffsen ta hand om er.

Vickning

Framåt tolvslaget brukar det vara välkomnande med Vickning. Vi kan servera Janson frestelse, wraps eller annat önskemål. Ett tips vid fint väder är att servera wraps vid Vätterns strand i skenet av facklor. Här får ni en riktig gemytlig avslutning på en härlig bröllopsfest.