Inför din vistelse | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Destination Vadstena
– bra att veta inför din vistelse

Vi verkar i en unik kloster- och slottsmiljö, en miljö som vi är stolta att visa upp. Dessa platser ligger på historisk mark, och inbjuder till en resa i tid och rum.

Annex & byggnader

För oss är det viktigt att Ni känner till eventuella avstånd, variationen av byggnader samt val av inredning och historia. Våra kulturbyggnader ligger belägna på olika platser i det vi kallar destination Vadstena.

Vilken tidsepok passar just dig? Kika gärna in vilket av alla våra vackra hus som passar just er vistelse.

Vadstena klosterhotel är ett levande museum. Här kan du som gäst uppleva historiens vingslag som en naturlig del av din vistelse. I Munkklostret finns vår hotellreception, och här kan du avnjuta av gudomlig måltid i munkarnas sovsal. I kontrast till denna medeltida miljö, kan du besöka vårt nybyggda SPA som ligger beläget ett stenkast från hotellet med modern arkitektur. För dig som vill vandra vidare genom historien, finns det möjlighet att uppleva renässansens tid i slottsparken. En plats som lät uppföras av Gustav Vasa som park & trädgård till Vadstena slott.

Vårt fyrstjärniga hotell värnar om din bekvämlighet, och erbjuder naturligtvis de tjänster som förväntas av en fulländad upplevelse. Här parkerar du enkelt utanför din hotellbyggnad, och om du önskar, finns fri transfer mellan våra byggnader. Vi önskar just dig välkommen till oss!