Höst i Vadstena | Vadstena Klosterhotel
juni 30, 2022 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Välkommen till en färgsprakande höst i Vadstena

Upplev Klosterhotellet och Vadstena i höst

Är du här för en uppfriskande weekend full av sjöluft och fina vyer eller kanske en skön golfrunda? Här finns något för hela familjen, allt från Ombergs magiska natur till barnaktiviteter runt om i staden. Golfare beger sig med fördel till Vadstena GK – en fantastisk 18-hålsbana i tre naturetapper. Glöm heller inte vårt prisbelönta KlosterSPA!

Höstpaket på Vadstena Klosterhotel

Vårt vandringspaket

Vandringspaket där allt ingår! -Matsäck packad i ryggsäck, samt karta över olika vandringsleder, en tvårätters middag & övernattning med frukostbuffé ingår i paketet. Om ni önskar kan vistelsen uppgraderas med en stund i vårt SPA – och för er som föredrar att uppleva naturen på två hjul, finns det fina cykelleder i närheten.

Golfpaket

Välkomna till Vadstena Klosterhotel och Vadstena Golfklubb.Här möts du av lyxigt boende, en förstklassig bana och möjligheten att insupa både kultur, historia och gastronomi under din vistelse.

Om inte det skulle vara nog finns vårt Klosterspa där du kan koppla av efter en lång dag på banan, och en imponerande vinkällare för dig som vill välja ut något alldeles extra till kvällens middag.

Translate »