Höst i Vadstena | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Välkommen till en färgsprakande höst i Vadstena

Upplev Vadstena i höst

Får vi fresta med en uppfriskande höstweekend full av sjöluft och fina vyer eller kanske en skön golfrunda? Här finns något för hela familjen, allt från Ombergs magiska höstnatur till barnaktiviteter runt om i staden - på Vadstena Slott finns alltid något att se. Glöm heller inte vårt prisbelönta KlosterSPA som öppnar igen 29/9 2023 efter ombyggnation!

Höstpaket på Vadstena Klosterhotel

Ett historiskt bra slut på veckan

Tid för dig själv – promenera längs Vätterns strand och runt om i  vår historiska medeltidstad. Utforska pilgrimsleder och magiska Omberg. Välkommen till Vadstena med omnejd - en historisk plats för både kropp och själ.

Restaurant Munkklostret och vinkällarevent

Välkommen till Restaurang Munkklostret och vår vinkällare från 1300-talet, här kan du njuta av god mat och dryck på historisk mark. Menyn skapas efter de genuina svenska smakerna som passar för årstiden – från Vätterns kräftor till svamp från skogarna runt Vadstena. Vi rekommenderar ett besök i vår vinkällare - under hösten anordnas ett flertal provningar. Missa inte dessa! Läs mer under Kalendarium.

Sköna dagar till fots eller med cykel

Vandringspaket där allt ingår!-Matsäck packad i ryggsäck, samt karta över olika vandringsleder, en tvårätters middag & övernattning med frukostbuffé ingår i paketet. Om ni önskar kan vistelsen uppgraderas med en stund i vårt SPA – och för er som föredrar att uppleva naturen på två hjul, finns det fina cykelleder i närheten.

…vid Vätterns strand

Vadstena Slott

Vadstena slott är Sveriges bäst bevarade renässansslott.Här kan du delta i olika guidningar eller helt sonika vandra runt själv i slottet. Tips: varje höstlov anordnas en skattjakt för alla barn. För mer information vad som händer, klicka på länken som tar dig till slottets hemsida.