Kontakt

Spabokningen är öppen: Tis: 16-18, Ons-fre 11-18, Lör 10-18 & Sön 10-16,00.
Ring: 0143-55 25 25 Mejla: spa@klosterhotel.se

Vid brådskande ärenden, kontakta hotellreceptionen. Spabokningen hjälper dig att boka dagspa & behandlingar. Gäller din bokning Spapaket med övernattning eller enbart Dagspa är du välkommen att kontakta hotellreceptionen för bokning: 0143- 13 000 alt. mejla hotel@klosterhotel.se

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

SPA-behandlingar

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimens sju nyckelord som beskriver människans längtan och behov av inre frid

I vår tillvaro finns en allt större press över materiella krav, ljudbrus, mediepåverkan och krav på att ständigt vara tillgänglig. Vårt SPA är en plats för att stilla dessa behov, och att blicka inåt. Det är en plats för vila och ro, där allt sker i ett lugn tempo med ordet Långsamhet som ledord. Därför har vi inte heller några korta behandlingar. Vi tror helt enkelt inte på snabba lösningar, att vårda sitt yttre och inre tar tid.

BOKA DIN BEHANDLING ENKELT ONLINE!

Nyhet! Nu erbjuder vi av bokningsbara behandlingstider online. Boka din behandling här! (Observera att vi endast släpper några av våra tider här. Kontakta oss om du önskar någon tid som inte finns bokningsbar i vår onlinebokning.)

Pris och vad som ingår

45 min 850 kr  |  60 min 1 050 kr  |  75 min 1 250 kr  |  85 min 1 450 kr

I alla behandlingspriser ingår tillgång till relaxen där det serveras te & frukt, lån av badrock, tofflor och handduk, samt något gott att dricka efter avslutad behandling. Observera att alla som bokar behandling måste byta om till badrock hos oss, därför är det viktigt att du kommer en stund innan behandlingen börjar.

Spaentré ingår ej, men vid bokning av behandling får du rabatt på spaentré:

Tis-Tor: +200 kr (ord.pris 400 kr)  Fre-sön: +300 kr (ord.pris 500 kr)

Bokningsregler

Avbokning av spabehandling ska ske senast 72 timmar innan bokad tid för att undvika debitering. Därefter utgår en kostnad av 80%, och efter 24 timmar gäller full betalning för uteblivet besök. Sista minutenbehandlingar är ej avbokningsbara. Full debitering sker vid uteblivet besök. Avbokning är möjligt på grund av sjukdom, läkareintyg krävs.

Ansikte

Kurer & behandlingar

Härligt avslappnande behandlingar för ansiktet, utförda av erfarna händer och välutbildad personal. Välj inriktning på din behandling beroende på önskat resultat och passa på att ta del av tips och råd hur du kan ta hand om ditt ansikte på bästa vis.

RECOVER TOUCH ansiktskur
45 min 850 kr

Recover Touch ger ett intensivt reparerande och antioxidativt skydd för trött, stressad & näringsfattig hud. Behandlingen förstärks med en ansiktsmassage som är utformad för att revitalisera & ge huden ett frisk utseende med fin lyster.

I behandlingen ingår rengöringsritual, enzympeeling, handmassage samt avslutande ansiktsmassage med vårdande olja och ansiktscreme

SACRED NATURE - Eko ansiktskur & ryggmassage
60 min 1050 kr

En närande och skyddande behandling med ekologiska produkter framtagna enligt *ecocert standard. Denna helt naturliga och ekologiska ansiktsbehandling lämpar sig perfekt för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga & reaktiva. Optimalt skydd mot fria radikaler. Huden känns med en gång mjukare och mer elastisk med ingredienser som ger näring på djupet.

I behandlingen ingår en rygg & nackmassage samt ansiktskur med rengöringsritual, exfoliering, handmassage och avslutande ansiktsmassage med vårdande olja & ansiktscreme.

KLOSTRETS Klassiska ansiktsbehandling
60 minuter 1050 kr
85 minuter 1450 kr *

(*Inklusive ögonbehandling, och fransar & brynfärgning samt plockning av bryn)

Klassisk ansiktsbehandling som utförs av våra duktiga hudterapeuter. En klassisk behandling skräddarsys efter just din hud, och utöver detta kan du välja att vi enbart ska använda oss av ekologiska produkter. Vi har många olika specialmasker och olika typer av produkter som gör att din behandling blir helt individuellt anpassad efter dagens behov.  Meddela om du önskar att vi plockar dina bryn så gör vi det kostnadsfritt under din behandling.

  • I behandlingen ingår en traditionell ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, handmassage samt avslutande ansiktsmask och vårdande produkter.
  • Vid val av 85 minuter ingår färgning av fransar & bryn samt en svalkande ögonmask i behandlingen.
  • Exempel på inriktning efter avslutad hudananalys: Uppstramande, anti-age, Behandling av torr hud, Behandling av känslig hud, djuprengörande, ekologisk eller balanserande
URBAN LONGEVITY FACIAL 60 min
 60 min 1050 kr

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Behandlingen är unisex, och passar alla hudtyper.
En ljud, doft och hudupplevelse som är alldeles unik i sitt slag. Passar perfekt för en stressad, grå, livlös eller åldrande hud. Vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov, med olika typer av serum och massagetekniker.

I behandlingen ingår: Välkomstritual till ett speciellt Macro Wave-ljud, rengöring med detoxeffekt & microalger, AHA-peeling och avslutande skräddarsydda produkter. Allt enligt konceptet- ”Prepare- Recharge- Reset- Correct”.

URBAN LONGEVITY FACIAL 30 min
30 min 595 kr
(Kur om 6 ggr- 9 veckor, 3000 kr)

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Behandlingen är unisex, och passar alla hudtyper. En ljud, doft och hudupplevelse som är alldeles unik i sitt slag. Passar perfekt för en stressad, grå, livlös eller åldrande hud. Denna behandling passar dig som söker en kortare behandling som ger huden lyster, eller som kur med skräddarsydda serum & massagetekniker.

I behandlingen ingår: Välkomstritual till ett speciellt Macro Wave-ljud, rengöring med detoxeffekt & microalger, AHA-peeling och avslutande skräddarsydda produkter. Allt enligt konceptet- ”Prepare- Recharge- Reset- Correct”.

Kropps- & spakurer

Härliga inpackningar, detox, uppstramande och utrensande. Djupgående och behandlande behandlingar för hela kroppen. Detta är behandlingarna för dig som vill ha den ultimata helhetsupplevelsen för topp till tå.

GROTTA GIUSTI Lerinpackning
45 min 850 kr

En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, skalpmassage samt avslutande kroppscreme.

GROTTA GIUSTI SPA-kur
75 min 1 250 kr

Lyxkur för både kropp & ansikte. En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för hela kroppen, samt en antioxidantbehandling för ansiktet. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, ansiktskur med rengöring, exfoliering och ansiktsmassage, skalpmassage samt avslutande kroppscreme

TOTAL TRANQUILLITY AROMA Lyxkur
85 min 1 450 kr

Lyxig aromaupplevelse med avstressande dofter, helkroppspeeling, skön ryggmassage och en ekologisk ansiktskur med extra allt. Detta är behandlingen för dig som vill lyxa till det lite extra, och verkligen få spakänslan att infinna sig. Total avkoppling, samtidigt som huden får sitt med de finaste oljor och verksamma ämnen man kan tänka sig.

I behandlingen ingår en avstressande massage för rygg och nacke, en ekologisk helkroppspeeling och en kroppsinpackning med aromaoljor. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ekologisk ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ekologiska ansiktsprodukter.

Massage

Vårt massageutbud sträcker sig från mjuk djupavslappning för den mest stressade till djupgående behandling för ömmande muskler. Även gravida är i trygga händer, vi är certifierade inom gravidmassage och värderar utbildning och erfarenhet högt för bästa möjliga upplevelse.

AROMASOUL Massageritual

 45 minuter 850 kr

En underbar massageritual som utförs med en rik vårdande kroppsbalsam, och lyxiga eteriska oljor. Lugnar och balanserar ditt sinne, lättar upp stela muskler, stillar smärta, och ger näring till huden på djupet med karitésmör och jojoba. Passar alla som söker den ultimata avkopplingen, samtidigt som huden blir behandlad med fukt och näring, och blir alldeles silkeslen & väldoftande.

I behandlingen ingår en delkroppsmassage med vårdande kroppscreme och eteriska oljor.

AROMA SOUL Ansiktskur & massage
75 minuter 1250 kr

I denna behandling får du njuta av en inledande aromamassage som utförs med en rik vårdande kroppsbalsam, och väldoftande eteriska oljor. Därefter utför vi en lyxig ekologisk ansiktskur och en avkopplande handmassage.

I behandlingen ingår en delkroppsmassage med vårdande kroppscreme och eteriska oljor samt en ekologisk ansiktskur med rengöringsritual, exfoliering, ansiktsmassage och handmassage.

HOT STONE-massage
45 minuter 850 kr

Ekologisk behandling.

En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande ekologiska oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. Behandlingen utförs med uteslutande ekologiska produkter från Comfort Zones Sacred nature-serie.

HOT STONE Massage & ansiktskur
 75 minuter 1250 kr

Ekologisk behandling.

Härlig delkroppsmassage med varma lavastenar samt en lyxig ansiktskur som vårdar och skyddar huden med ekologiska ingredienser.

I behandlingen ingår en delkroppsmassage med varma stenar samt en ansiktskur med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage samt handmassage.

TRANQUILLITY Pro sleep massage
60 min 1 050 kr

En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.

I behandlingen ingår en specialutformad helkropps, och ansiktsmassage med varm aromaolja, vilken delvis utförs med mjuka penslar.

Klostrets klassiska massage
45 min 850 kr
60 min 1050 kr

(Egna handgjorda och lokalproducerade produkter används uteslutande i denna behandling)

Njut av en avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av vår egen framtagna massageolja, som jobbar både vårdande och närande för huden samtidigt som doften lugnar ett stressat sinne. Avslutningsvis applicerar vi vår kylande bodybalm på ömma och spända partier för extra lindring som fortsätter verka efter avslutad behandling.

Tips! Köp till vår basturitual som komplement till denna behandling för bästa möjliga avslappning för både kropp & själ. + 200 kr vid bokning av massage. (ord pris 250 kr)

I 45 minuters behandling ingår halvkroppsmassage samt nacke och skalpmassage.
I 60 minuters behandling ingår helkroppsmassage, hand och fotmassage samt ansikts- och skalpmassage.

HIMALAYA SALT Detoxmassage
60 minuter 1050 kr

En exklusiv avgiftande och revitaliserande behandling för kropp & ansikte, med en specifik massage som förstärker effekten och upplevelsen. Med unika ämnen från Himalayasalt, ger behandlingen en intensivt rengörande och utrensande effekt. Genom att använda salt i sin finaste form i kroppsinpackningen tillsammans med varma fasta saltstenar i massagen, får man ett resultat som motsvarar tre dagars Detox.

I behandlingen ingår en inledande massage med Himalayasaltstenar, samt en inpackning med krossat salt varm olja & ansiktsmassage.

TRANQUILLITY Massageritual
 45 min 850 kr

Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressbehandling med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad. Sinnet får en omedelbar känsla av välbefinnande. Lindrar stress och spänningar, och balanserar kropp & själ med värme, doftupplevelser och stilla beröring. Massagen passar dig som behöver djupavslappning, är mycket stressad, lider av sömnbrist och nedstämdhet, eller om du bara vill ha ett ögonblick av total stillhet.

I behandlingen ingår en delkroppsmassage samt ansikts- hand och skalpmassage.

Kroppspeeling

Renande och vitaliserande kurer som hjälper huden återförnyas och ökar blodcirkulationen.

HELKROPPSPEELING

 45 minuter 850 kr

En dubbelverkande helkroppspeeling med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutande uppstramande eller vårdande kroppscreme. Peelingen masseras in och torkas av torr, vilket gör att du kan ligga varmt & skönt nerbäddad under hela behandlingen.

KROPPSPEELING & MASSAGE
60 minuter 1050 kr

Behandlingen inleds med en peelingcreme som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, samt en kroppsmassage med ekologiska oljor och en rik kroppscreme som ger skydd och näring till torr hud.

HELA JAG PEELINGKUR
75 minuter 1250 kr

Behandlingen inleds med en peeling som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt. Efter massagen avslutar vi med en lyxig ekologisk ansiktskur & handmassage.

I behandlingen ingår en ekologisk ansiktskur med rengöring, exfoliering och ansiktsmassage, samt en helkroppspeeling och kroppsmassage som ger skydd och näring till torr hud.

Fotbehandling

Vad passar väl bättre än en skön fotmassage efter en lång promenad? Glöm inte bort dina fötter! Skäm bort dem med en härlig fotbehandling och låt våra terapeuter göra så att du går som på moln.

SKÖNA FÖTTER
 45 min 850 kr

En lyxig fotritual som ger ny energi till fötterna. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna och handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.

TOPP TILL TÅ
75 MIN 1250 KR

Lyxig topp till tå-behandling som behandlar ansikte, händer och fötter med vårdande och skyddande ingredienser för en mjukare och mer återfuktad hud.

I behandlingen ingår en rengöring med varma kompresser av fötterna, peeling, fotipackning, fotmassage, handpeeling, handinpackning och handmassage samt ansiktskur med rengöring, exfoliering & ansiktsmassage.

Kontakt & bokning

Spabokningen är öppen: Tis: 16-18, Ons-fre 11-18, Lör 10-18 & Sön 10-16,00.
Ring: 0143-55 25 25 Mejla: spa@klosterhotel.se
Translate »