Bokning

Mån: Bokningen stängd.
Tis-Lör 11-18  Sön 11-14
Boka online (alltid öppet).

Växel: (Dagligen 08-20): 0143-13000
Mejla: spa@klosterhotel.se

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

SPA-behandlingar

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimens sju nyckelord som beskriver människans längtan och behov av inre frid

Frihet – Enkelhet – Tystnad – Bekymmerslöshet – Långsamhet – Andlighet – Delande

I vår tillvaro finns en allt större press över materiella krav, ljudbrus, mediepåverkan och krav på att ständigt vara tillgänglig. Vårt SPA är en plats för att stilla dessa behov, och att blicka inåt. Det är en plats för vila och ro, där allt sker i ett lugn tempo med ordet Långsamhet som ledord.

Boka din behandling online!

Vi erbjuder bokning online: Boka din behandling här! (Observera att vi endast släpper några av våra tider här. Kontakta oss om du önskar någon tid som inte finns bokningsbar i vår onlinebokning.)

Viktigt info till dig som besöker oss just nu! Vi har beslutat att inte göra behandlingar just nu på grund av allmän smittspridning. Se vår onlinebokning för uppdaterade tider vi kan erbjuda för tillfället framåt i tiden. Vi uppdaterar vår bedömning löpande, och hoppas på förståelse till detta beslut som vi anser är i linje med rådande rekommendationer. >>Här kan du läsa mer om hur vi hanterar pågående utbrott av Covid-19

Pris och vad som ingår

20 min 525 kr
40 min 995 kr
60 min 1 195 kr
80 min 1 595 kr 

Vi erbjuder endast behandlingar till dig som bokat dagspa eller har ett spapaket med entré till vårt spa. Uppge ditt bokningsnummer eller namnet på den som har bokat när du bokar in din behandling.

Meddela oss om du har någon form av allergi, medicineras eller har någon sjukdom så vi kan hjälpa dig ta beslut om rätt behandling för dig. Vi utför inte behandling på någon som tillhör en riskgrupp under Covid-19 pandemin. Är du gravid kan vi anpassa din behandling efter det så länge du kan ligga bekvämt på sida eller rygg. Prata med oss vid bokningstillfället.

Bokningsregler

Avbokning av spabehandling eller dagspa ska ske senast 72 timmar innan bokad tid för att undvika debitering. Därefter utgår en kostnad av 80%, och efter 24 timmar gäller full betalning för uteblivet besök. Sista minuten-behandlingar är ej avbokningsbara, och endast möjliga att boka samma dag. Full debitering sker vid uteblivet besök. Avbokning är möjligt på grund av sjukdom, läkarintyg krävs. Rabatter går ej att kombinera med varandra om det inte bokas som något av våra förutbestämda paketerbjudanden.

Klostrets SPA-kurer

Lyxiga kurer för hela dig!

Utförs med våra egna handgjorda spaprodukter, inspirerade från vårt Östgötska landskap, slätten, Örtaträdgården & gamla klostertraditioner. Kombinera gärna dessa behandlingar med vår basturitual, som förstärker effekten av din valda behandling och ger extra guldkant till din spavistelse. Ritualen köper du till på plats i spareceptionen för 250 kr.

LILLA ANSIKTSKUREN 20 MIN
20 min 525 kr

Liten ansiktskur med en vårdande ansiktsmask och efterföljande ansiktsmassage

LILLA MASSAGEKUREN 20 min
20 min 525 kr

Klassisk rygg & nackmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter av lavendel & blodapelsin. Behandlingen avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.

Om du önskar massage på tex fötter & underben eller armar och händer istället går det utmärkt. Prata med din massör innan behandlingen påbörjas så anpassar vi massagen efter dina behov.

HANDMASSAGE 20 min
20 min 525 kr 

En underbar massagebehandling för händer och underarmar, som ger näring och lyster. Torrhetsfläckar suddas ut och huden får en härlig glow med hjälp av vår milda peeling med fermenterade äpplen. Därefter masseras händer & underarmar med en vårdande creme av shea, kokosolja och ringblomma. Doften av grönt äpple, citronverbena och vanilj verkar uppfriskande på sinnet.

I behandlingen ingår: Rengöring av händer med varma kompresser, en mild exfoliering av händerna samt hand och underarmsmassage. 

LILLA FOTKUREN 20 min
20 minuter 525 kr (From 1/5)

Härlig minikur för trötta fötter & underben. I behandlingen arbetar vi med både värmande och kylande produkter, för att öka cirkulationen i trötta fötter, samtidigt som vårdande ingredienser verkar läkande och lugnande på både hud och sinne.

I behandlingen ingår: Vi i skrubbar fötterna med en tallbarssdoftande sockerskrubb. Behandlingen avslutas sedan med av avkopplande fot och underbensmassage med vår egen soothing balm innehållande pepparmynta & lavendel. 

KLOSTRETS KLASSISKA MASSAGE 50 min
 50 min 995 kr

Klassisk djupgående massage med vår egen massageolja, speciellt framtagen för att verka upplyftande för sinnet samtidigt som den vårdar huden och gör den mjuk och smidig efter avslutad behandling. Vi jobbar med klassiska metoder för att lätta på spänningar i kroppen, och avslutar massagen med en skön applicering av vår fantastiska soothing balm, som hjälper till att sänka spända axlar och hjälper den mest stressade att slappna av.

I behandlingen ingår: Helkroppsmassage med egen vårdande kroppsolja, avslutas med kylande balsam över axlar & nacke.

KLOSTRETS HOTSTONE 50 min
 50 min 995 kr

Utförs med våra egna handgjorda spaprodukter

En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. 

TOPP TILL TÅ 80 min
 80 min 1595 kr

Utförs med våra egna spaprodukter

Lyxkur för topp till tå! I behandlingen ingår ansiktskur, fotkur, handkur samr rygg & nackmassage. Perfekt för dig som vill ha lite av allt. En underbar och väldoftande spabehandling för alla sinnen!

Ansikte

Kurer & behandlingar

Härligt avslappnande behandlingar för ansiktet, utförda av erfarna händer och välutbildad personal. Välj inriktning på din behandling beroende på önskat resultat och passa på att ta del av tips och råd hur du kan ta hand om ditt ansikte på bästa vis.

LILLA ANSIKTSKUREN 20 min
20 min 525 kr

Liten ansiktskur med en vårdande ansiktsmask och efterföljande ansikts & skalpmassage,

RECOVER TOUCH ansiktsbehandling 50 min
50 min 995 kr

Recover Touch ger ett intensivt reparerande och antioxidativt skydd för trött, stressad & näringsfattig hud. Behandlingen förstärks med en ansiktsmassage som är utformad för att revitalisera & ge huden ett frisk utseende med fin lyster.

I behandlingen ingår rengöringsritual, enzympeeling, handmassage samt avslutande ansiktsmassage med vårdande olja och avslutande näringsrik ansiktsmask.

SACRED NATURE eko ansiktsbehandling 50 min
50 min 995 kr

En närande och skyddande behandling med ekologiska produkter framtagna enligt *ecocert standard. Denna helt naturliga och ekologiska ansiktsbehandling lämpar sig perfekt för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga & reaktiva. Optimalt skydd mot fria radikaler. Huden känns med en gång mjukare och mer elastisk med ingredienser som ger näring på djupet.

I behandlingen ingår en  rengöringsritual, exfoliering, handmassage och avslutande ansiktsmassage med vårdande olja & avslutande ansiktsmask.

KLOSTRETS Klassiska ansiktsbehandling 60 min
60 minuter 1195 kr

Klassisk ansiktsbehandling som utförs av våra duktiga hudterapeuter. En klassisk behandling skräddarsys efter just din hud, och utöver detta kan du välja att vi enbart ska använda oss av ekologiska produkter. Vi har många olika specialmasker och olika typer av produkter som gör att din behandling blir helt individuellt anpassad efter dagens behov.  Meddela om du önskar att vi plockar dina bryn så gör vi det kostnadsfritt under din behandling.

  • I behandlingen ingår en traditionell ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, handmassage samt avslutande ansiktsmask och vårdande produkter.
  • Exempel på inriktning efter avslutad hudananalys: Uppstramande, anti-age, Behandling av torr hud, Behandling av känslig hud, djuprengörande, ekologisk eller balanserande
Skin regimen Urban GLOW 20 min
 20 min 625 kr

En minibehanding framtagen till tidspressade urbanites med matt och stressad hud. En intensiv 20-minutersbehandling som ger omedelbar glöd och återupplivar huden tack vare kombinationen av C-vitamin och Rolling Roullage massage.

Behandlingen är omedelbart återfuktande, revitaliserande och lystergivande. Ger ett intensivt och synbart lyft, samt verkar energigivande för trött och glåmig hud.

I behandlingen ingår: Välkomstritual & rengöring med detoxeffekt och roulagemassage, c-vitamin booster & avslutande produkter som ger vård & skydd till stressad hud.

Skin Regimen Urban facial 60 min
 60 min 1295 kr

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Behandlingen är unisex, och passar alla hudtyper.
En ljud, doft och hudupplevelse som är alldeles unik i sitt slag. Passar perfekt för en stressad, grå, livlös eller åldrande hud. Vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov, med olika typer av serum och massagetekniker.

I behandlingen ingår: Välkomstritual till ett speciellt Macro Wave-ljud, rengöring med detoxeffekt & microalger, AHA-peeling och avslutande skräddarsydda produkter. Allt enligt konceptet- ”Prepare- Recharge- Reset- Correct”.

Skin Regimen DETOX 60 min
 60 min 1295 kr

Det perfekta motgiftet för alla som vill avlägsna föroreningar från sin hud och specifikt bekämpa orenheter och vuxenakne. Skin regimen / DetoxPeel-off med klorella och växtbaserad kol fångar upp föroreningar och tack vare den vita ginsengroten balanseras huden effektivt. Behandlingen skräddarsys med valet av Boosters. Synergin av Qigong och Rolling Roulagemassage, Macro Waves Sound ™ och Natural Aroma, laddar upp huden och sinnet.

I behandlingen ingår: Välkomstritual & rengöring med fokus på djupavslappning och detox, Toning av huden med algextrakt och roullagemassage, detox peel-off mask, avslutande skräddarsydda produkter anpassade för dig.

Spabehandlingar

Härliga inpackningar, aromaterapi, detox,lugnande eller  utrensande… Djupgående och behandlande behandlingar för hela kroppen. Detta är behandlingarna för dig som vill ha den ultimata helhetsupplevelsen för topp till tå.

GROTTA GIUSTI Lerinpackning 50 min
50 min 995 kr

En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, ansikts-och skalpmassage samt avslutande kroppscreme.

TRANQUILLITY massageritual 50 min
 50 min 995 kr

Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressmassage med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad. Massagen assar dig som behöver djupavslappning, är mycket stressad, lider av sömnbrist och nedstämdhet, eller om du bara vill ha ett ögonblick av total stillhet.

I behandlingen ingår en ryggmassage samt ansikts- hand och skalpmassage. Du får också en härlig rengöringsritual för ansiktet med varma kompresser,  enzympeeling & ansiktsmassage.

TRANQUILLITY Pro sleep massage 60 min
60 min 1195 kr

En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.

I behandlingen ingår en specialutformad helkropps, och ansiktsmassage med varm aromaolja, vilken delvis utförs med mjuka penslar.

HELKROPPSPEELING 50 min

 50 minuter 995 kr

En dubbelverkande helkroppspeeling med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutas med vårdande kroppscreme.

HIMALAYA SALT Detoxmassage 60 min
60 minuter 1195 kr

En exklusiv avgiftande och revitaliserande behandling för kropp & ansikte, med en specifik massage som förstärker effekten och upplevelsen. Med unika ämnen från Himalayasalt, ger behandlingen en intensivt rengörande och utrensande effekt. Genom att använda salt i sin finaste form i kroppsinpackningen tillsammans med varma fasta saltstenar i massagen, får man ett resultat som motsvarar tre dagars Detox.

I behandlingen ingår en inledande massage med Himalayasaltstenar, samt en inpackning med krossat salt varm olja & ansiktsmassage.

Massage

Vårt massageutbud sträcker sig från mjuk djupavslappning för den mest stressade till djupgående behandling för ömmande muskler. Även gravida är i trygga händer, vi är certifierade inom gravidmassage och värderar utbildning och erfarenhet högt för bästa möjliga upplevelse.

Klostrets klassiska massage 50 min
50 min 995 kr

(Våra egna handgjorda och närproducerade produkter används i denna behandling)

Njut av en avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av vår egen framtagna massageolja, som jobbar både vårdande och närande för huden samtidigt som doften lugnar ett stressat sinne. Avslutningsvis applicerar vi vår kylande bodybalm på ömma och spända partier för extra lindring som fortsätter verka efter avslutad behandling, och är du extra spänd erbjuder vi en värmande massageolja på utvalda områden för hjälpa musklerna att slappna av.

I 50 minuters behandling ingår helkroppsmassage. Meddela vid bokningstillfället om du är gravid, har någon skada i kroppen, sjukdom eller tar medicin. 

TRANQUILLITY Aromamassae 50 min
 50 min 995 kr

En djupverkande aromamassage för kropp & ansikte som motverkar muskelspänningar och verkar avslappnade för både kropp & sinne.

I behandlingen ingår: Helkroppsmassage med varm aromaolja, som blandas med ett rikt kroppsbalsam för en fantastiskt hudvårdande effekt. Efter kroppsmassagen avslutas behandlingen med en ansiktsmassage.

Lilla massagekuren 20 min
20 minuter 525 kr

20 minuters rygg & nackmassage eller ansiktsmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter. Avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.

Välj om du önskar rygg & nackmassage, eller ansiktsmassage & skalpmassage vid bokningstillfället.

HOT STONE-massage 50 min
50 minuter 995 kr

Utförs med våra egna handgjorda spaprodukter

En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande ekologiska oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. 

Händer & fötter

Vad passar väl bättre än en skön hand & fotmassage efter en lång promenad? Glöm inte bort dina viktigaste verktyg. Skäm bort dem med en härlig behandling och låt våra terapeuter göra så att du går som på moln.

HANDMASSAGE 20min
 20 min 525 kr (from 1/5)

Behandlingen utförs med våra egna spaprodukter

En underbar massagebehandling för händer och underarmar, som ger näring och lyster. Torrhetsfläckar suddas ut och huden får en härlig glow med hjälp av vår milda peeling med fermenterade äpplen. Därefter masseras händer & underarmar med en vårdande creme av shea, kokosolja och ringblomma. Doften av grönt äpple, citronverbena och vanilj verkar uppfriskande på sinnet.

I behandlingen ingår: Rengöring av händer med varma kompresser, en mild exfoliering av händerna samt hand och underarmsmassage. 

LILLA FOTKUREN 20 min
 20 min 525 kr

Behandlingen utförs med våra egna Spaprodukter.

Härlig minikur för trötta fötter & underben. I behandlingen arbetar vi med både värmande och kylande produkter, för att öka cirkulationen i trötta fötter, samtidigt som vårdande ingredienser verkar läkande och lugnande på både hud och sinne.

I behandlingen ingår: Vi skrubbar fötterna med en tallbarssdoftande sockerskrubb. Behandlingen avslutas sedan med av avkopplande fot och underbensmassage med vår egen soothing balm innehållande pepparmynta & lavendel. 

SKÖNA HÄNDER & FÖTTER 50 min
 50 min 995 kr

En lyxig hand & fotritual med extra allt! Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna och handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.

TOPP TILL TÅ 80 min
80 MIN 1595 KR

Lyxig topp till tå-behandling som behandlar ansikte, händer och fötter med vårdande och skyddande ingredienser för en mjukare och mer återfuktad hud.

I behandlingen ingår en liten fotkur, ansiktskur, handkur och ryggmassage. Perfekt för dig som vill ha lite av allt. En underbar spabehandling för alla sinnen!

Translate »