Kontakt

Spabokningen är öppen:

Mån & tis: Bokningen stängd. Ons-fre 11-18, Lör 10-18 & Sön 10-15,00.

ONLINEBOKNINGEN öppet dygnet runt.

Växel: (Alla dagar kl. 8-20:00): 0143-13000 Mejla: spa@klosterhotel.se

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

SPA-behandlingar

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimens sju nyckelord som beskriver människans längtan och behov av inre frid

Frihet – Enkelhet – Tystnad – Bekymmerslöshet – Långsamhet – Andlighet – Delande

I vår tillvaro finns en allt större press över materiella krav, ljudbrus, mediepåverkan och krav på att ständigt vara tillgänglig. Vårt SPA är en plats för att stilla dessa behov, och att blicka inåt. Det är en plats för vila och ro, där allt sker i ett lugn tempo med ordet Långsamhet som ledord.

 

BOKA DIN BEHANDLING ENKELT ONLINE!

Nyhet! Nu erbjuder vi av bokningsbara behandlingstider online. Boka din behandling här! (Observera att vi endast släpper några av våra tider här. Kontakta oss om du önskar någon tid som inte finns bokningsbar i vår onlinebokning.)

Pris och vad som ingår

20 min 525 kr  |  50 min 995 kr  |  60 min  1195 kr  |  80 min 1 595 kr  

I alla behandlingspriser ingår tillgång till relaxen där det serveras te & frukt, lån av badrock, tofflor och handduk, samt något gott att dricka efter avslutad behandling. Observera att alla som bokar behandling måste byta om till badrock hos oss, därför är det viktigt att du kommer en stund innan behandlingen börjar.

Spaentré ingår ej, men vid bokning av behandling får du rabatt på spaentré:

Tis-Tor: +300 kr (ord.pris 400 kr)  Fre & sön: +400 (ord.pris 500 kr) Gäller ej lördagar. 

Bokningsregler

Avbokning av spabehandling ska ske senast 72 timmar innan bokad tid för att undvika debitering. Därefter utgår en kostnad av 80%, och efter 24 timmar gäller full betalning för uteblivet besök. Sista minutenbehandlingar är ej avbokningsbara. Full debitering sker vid uteblivet besök. Avbokning är möjligt på grund av sjukdom, läkareintyg krävs.

Ansikte

Kurer & behandlingar

Härligt avslappnande behandlingar för ansiktet, utförda av erfarna händer och välutbildad personal. Välj inriktning på din behandling beroende på önskat resultat och passa på att ta del av tips och råd hur du kan ta hand om ditt ansikte på bästa vis.

RECOVER TOUCH ansiktskur 50 min
50 min 995 kr

Recover Touch ger ett intensivt reparerande och antioxidativt skydd för trött, stressad & näringsfattig hud. Behandlingen förstärks med en ansiktsmassage som är utformad för att revitalisera & ge huden ett frisk utseende med fin lyster.

I behandlingen ingår rengöringsritual, enzympeeling, handmassage samt avslutande ansiktsmassage med vårdande olja och avslutande näringsrik ansiktsmask.

SACRED NATURE - Eko ansiktskur & ryggmassage 60 min
60 min 1195 kr

En närande och skyddande behandling med ekologiska produkter framtagna enligt *ecocert standard. Denna helt naturliga och ekologiska ansiktsbehandling lämpar sig perfekt för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga & reaktiva. Optimalt skydd mot fria radikaler. Huden känns med en gång mjukare och mer elastisk med ingredienser som ger näring på djupet.

I behandlingen ingår en inledande ryggmassage samt ansiktskur med rengöringsritual, exfoliering, handmassage och avslutande ansiktsmassage med vårdande olja & avslutande ansiktsmask.

KLOSTRETS Klassiska ansiktsbehandling 60/90 min
60 minuter 1195 kr
90 minuter 1795 kr *

(*Inklusive ögonbehandling, och fransar & brynfärgning samt plockning av bryn)

Klassisk ansiktsbehandling som utförs av våra duktiga hudterapeuter. En klassisk behandling skräddarsys efter just din hud, och utöver detta kan du välja att vi enbart ska använda oss av ekologiska produkter. Vi har många olika specialmasker och olika typer av produkter som gör att din behandling blir helt individuellt anpassad efter dagens behov.  Meddela om du önskar att vi plockar dina bryn så gör vi det kostnadsfritt under din behandling.

  • I behandlingen ingår en traditionell ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, handmassage samt avslutande ansiktsmask och vårdande produkter.
  • Vid val av 90 minuter ingår färgning av fransar & bryn samt en avkopplande ryggmassage i behandlingen.
  • Exempel på inriktning efter avslutad hudananalys: Uppstramande, anti-age, Behandling av torr hud, Behandling av känslig hud, djuprengörande, ekologisk eller balanserande
URBAN LONGEVITY FACIAL 60 min
 60 min 1195 kr

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Behandlingen är unisex, och passar alla hudtyper.
En ljud, doft och hudupplevelse som är alldeles unik i sitt slag. Passar perfekt för en stressad, grå, livlös eller åldrande hud. Vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov, med olika typer av serum och massagetekniker.

I behandlingen ingår: Välkomstritual till ett speciellt Macro Wave-ljud, rengöring med detoxeffekt & microalger, AHA-peeling och avslutande skräddarsydda produkter. Allt enligt konceptet- ”Prepare- Recharge- Reset- Correct”.

URBAN LONGEVITY FACIAL 30 min
30 min 750 kr
(Kur om 6 ggr- 9 veckor,  4000 kr)

Den perfekta behandlingen för modern utmattning och effekter från ett aktivt cityliv. Behandlingen är unisex, och passar alla hudtyper. En ljud, doft och hudupplevelse som är alldeles unik i sitt slag. Passar perfekt för en stressad, grå, livlös eller åldrande hud. Denna behandling passar dig som söker en kortare behandling som ger huden lyster, eller som kur med skräddarsydda serum & massagetekniker.

I behandlingen ingår: Välkomstritual till ett speciellt Macro Wave-ljud, rengöring med detoxeffekt & microalger, AHA-peeling och avslutande skräddarsydda produkter. Allt enligt konceptet- ”Prepare- Recharge- Reset- Correct”.

LILLA ANSIKTSKUREN 20 min
20 min 525 kr

Liten ansiktskur som inleds med en rengöring med varma kompresser, och därefter följer en djuprengörande ansiktsmask samtidigt som du får en avkopplande handmassage. Sedan följer en avslutande ansiktsmassage. Behandlingen utförs med våra egna handgjorda spaprodukter.

Köp till vår basturitual med samma serie av närproducerade produkter från trakten: +200 kr vid bokning av våra 20-minuterskurer. En perfekt förlägning av din behandling. Ritualen tar cirka 1,5 timme att utföra, vilket du gör på egen hand i vårt badområde.

Kropps- & spakurer

Härliga inpackningar, detox, uppstramande och utrensande. Djupgående och behandlande behandlingar för hela kroppen. Detta är behandlingarna för dig som vill ha den ultimata helhetsupplevelsen för topp till tå.

GROTTA GIUSTI Lerinpackning 50 min
50 min 995 kr

En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, skalpmassage samt avslutande kroppscreme.

GROTTA GIUSTI SPA-kur 80 min
80 min 1595 kr

Lyxkur för både kropp & ansikte. En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för hela kroppen, samt en antioxidantbehandling för ansiktet. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, ansiktskur med rengöring, exfoliering och ansiktsmassage, skalpmassage samt avslutande kroppscreme

TOTAL TRANQUILLITY AROMA Lyxkur 90 min
90 min 1 795 kr

Lyxig aromaupplevelse med avstressande dofter, helkroppspeeling, skön ryggmassage och en ekologisk ansiktskur med extra allt. Detta är behandlingen för dig som vill lyxa till det lite extra, och verkligen få spakänslan att infinna sig. Total avkoppling, samtidigt som huden får sitt med de finaste oljor och verksamma ämnen man kan tänka sig.

I behandlingen ingår en avstressande massage för rygg och nacke, en ekologisk helkroppspeeling och en kroppsinpackning med aromaoljor. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ekologisk ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ekologiska ansiktsprodukter.

Massage

Vårt massageutbud sträcker sig från mjuk djupavslappning för den mest stressade till djupgående behandling för ömmande muskler. Även gravida är i trygga händer, vi är certifierade inom gravidmassage och värderar utbildning och erfarenhet högt för bästa möjliga upplevelse.

AROMASOUL Massageritual 50 min

 50 minuter 995 kr

En underbar massageritual som utförs med en rik vårdande kroppsbalsam, och lyxiga eteriska oljor. Lugnar och balanserar ditt sinne, lättar upp stela muskler, stillar smärta, och ger näring till huden på djupet med karitésmör och jojoba. Passar alla som söker den ultimata avkopplingen, samtidigt som huden blir behandlad med fukt och näring, och blir alldeles silkeslen & väldoftande.

I behandlingen ingår en helkroppsmasage med vårdande kroppscreme och eteriska oljor.

AROMA SOUL Ansiktskur & massage 80 min
80 minuter 1595 kr

I denna behandling får du njuta av en inledande aromamassage som utförs med en rik vårdande kroppsbalsam, och väldoftande eteriska oljor. Därefter utför vi en lyxig ekologisk ansiktskur och en avkopplande handmassage.

I behandlingen ingår en delkroppsmassage med vårdande kroppscreme och eteriska oljor samt en ekologisk ansiktskur med rengöringsritual, exfoliering, ansiktsmassage och handmassage.

HOT STONE-massage 50 min
50 minuter 995 kr

Ekologisk behandling.

En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande ekologiska oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. Behandlingen utförs med uteslutande ekologiska produkter från Comfort Zones Sacred nature-serie.

HOT STONE Massage & ansiktskur 80 min
 80 minuter 1595 kr

Ekologisk behandling.

Härlig halvkroppsmassage med varma lavastenar samt en lyxig ansiktskur som vårdar och skyddar huden med ekologiska ingredienser.

I behandlingen ingår en halvkroppsmassage med varma stenar samt en ansiktskur med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage samt handmassage.

Lilla massagekuren 20 min
20 minuter 525 kr

20 minuters rygg & nackmassage eller ansiktsmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter. Avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.

Välj om du önskar rygg & nackmassage, eller ansiktsmassage & skalpmassage vid bokningstillfället.

TRANQUILLITY Pro sleep massage 60 min
60 min 1195 kr

En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.

I behandlingen ingår en specialutformad helkropps, och ansiktsmassage med varm aromaolja, vilken delvis utförs med mjuka penslar.

Klostrets klassiska massage 50 min
50 min 995 kr

(Våra egna handgjorda och närproducerade produkter används i denna behandling)

Njut av en avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av vår egen framtagna massageolja, som jobbar både vårdande och närande för huden samtidigt som doften lugnar ett stressat sinne. Avslutningsvis applicerar vi vår kylande bodybalm på ömma och spända partier för extra lindring som fortsätter verka efter avslutad behandling.

Tips! Köp till vår basturitual som komplement till denna behandling för bästa möjliga avslappning för både kropp & själ. + 200 kr vid bokning av massage. (ord pris 250 kr)

I 50 minuters behandling ingår helkroppsmassage samt ansikts & skalpmassage.

HIMALAYA SALT Detoxmassage 60 min
60 minuter 1195 kr

En exklusiv avgiftande och revitaliserande behandling för kropp & ansikte, med en specifik massage som förstärker effekten och upplevelsen. Med unika ämnen från Himalayasalt, ger behandlingen en intensivt rengörande och utrensande effekt. Genom att använda salt i sin finaste form i kroppsinpackningen tillsammans med varma fasta saltstenar i massagen, får man ett resultat som motsvarar tre dagars Detox.

I behandlingen ingår en inledande massage med Himalayasaltstenar, samt en inpackning med krossat salt varm olja & ansiktsmassage.

TRANQUILLITY massageritual 50 min
 50 min 995 kr

Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressmassage med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad. Massagen assar dig som behöver djupavslappning, är mycket stressad, lider av sömnbrist och nedstämdhet, eller om du bara vill ha ett ögonblick av total stillhet.

I behandlingen ingår en ryggmassage samt ansikts- hand och skalpmassage. Du får också en härlig rengöringsritual för ansiktet med varma kompresser, & en silkeslen rengöringscreme samt enzympeeling innan ansiktsmassagen.

Kroppspeeling

Renande och vitaliserande kurer som hjälper huden återförnyas och ökar blodcirkulationen.

HELKROPPSPEELING 50 min

 50 minuter 995 kr

En dubbelverkande helkroppspeeling med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutas med ditt val av uppstramande eller vårdande kroppscreme.

KROPPSPEELING & HELKROPPSMASSAGE 60 min
60 minuter 1195 kr

Behandlingen inleds med en peelingcreme som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

I behandlingen ingår en helkroppspeeling, samt en kroppsmassage med ekologiska oljor och en rik kroppscreme som ger skydd och näring till torr hud.

HELA JAG PEELINGKUR 80 min
80 minuter 1595 kr

Behandlingen inleds med en peeling som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt. Efter massagen avslutar vi med en lyxig ekologisk ansiktskur & handmassage.

I behandlingen ingår en ekologisk ansiktskur med rengöring, exfoliering och ansiktsmassage, samt en helkroppspeeling och kroppsmassage som ger skydd och näring till torr hud.

Fotbehandling

Vad passar väl bättre än en skön fotmassage efter en lång promenad? Glöm inte bort dina fötter! Skäm bort dem med en härlig fotbehandling och låt våra terapeuter göra så att du går som på moln.

SKÖNA FÖTTER 50 min
 50 min 995 kr

En lyxig fotritual som ger ny energi till fötterna. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna och handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.

TOPP TILL TÅ 80 min
80 MIN 1595 KR

Lyxig topp till tå-behandling som behandlar ansikte, händer och fötter med vårdande och skyddande ingredienser för en mjukare och mer återfuktad hud.

I behandlingen ingår en rengöring med varma kompresser av fötterna, peeling, fotipackning, fotmassage, handpeeling, handinpackning och handmassage samt ansiktskur med rengöring, exfoliering & ansiktsmassage.

Kontakt & bokning

Spabokningen är öppen:

Mån & tis: Bokningen stängd. Ons-fre 11-18, Lör 10-18 & Sön 10-15,00.

ONLINEBOKNINGEN öppet dygnet runt.

Växel: (Alla dagar kl. 8-20:00): 0143-13000 Mejla: spa@klosterhotel.se

Translate »