Isolerade möten & konferenser | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Konferens & övernattning i eget hus

Vi på Vadstena Klosterhotel är vana vid att arbeta med avskildhet och kan erbjuda trygga möten för grupper från 2-150 personer.

I våra fem byggnader finns hotellrum, konferenslokaler och matsalar för att möta ert behov oavsett storlek på grupp. Vi levererar maten till era lokaler och ser till att ni har samma erfarna personal med er under hela vistelsen. Är er önskan att inte ha kontakt med andra personer under ert möte kan vi infria det genom att erbjuda total avskildhet.

Klosterområdet / Slottsområdet

Våra olika hus ligger uppdelade i två områden, Klosterområdet & Slottsområdet.
Utöver våra ordinarie hotell och konferensfaciliteter driver vi även Vadstena Slott, som kan husera isolerade möten både inomhus – och utomhus på egen borggård för grupper upp till 300 personer.

Slottsområdet

Slottsflygeln

Vacker Renässansvilla lugnt belägen i parken mitt emot Vadstena Slott. Här finns 19 rum med hög standard, inredda med tidsenliga möbler. Här finns en egen matsal dimensionerad för antalet besökande gäster och en konferenslokal i direkt anslutning till övriga faciliteter.

Kombinera alla våra boenden på Slottsområdet med egen matsal, trädgård & möteslokaler: 35 rum.

Slottsområdet

Stora Slottsvillan

Även denna fastighet ligger lummigt belägen i Slottsparken, ett område som Gustav Vasa lät anlägga som park & trädgård utanför vallgraven på Vadstena Slott. Från stora Slottsvillan har ni utsikt över Vadstena Slott och Vättern, och här finns utöver sju jugendinredda rum, en privat matsal och konferenslokal, även en relaxavdelning med bad & bastu samt tillgång till egen trädgård med utsikt över Vadstena Slott.

Kombinera alla våra boenden på Slottsområdet med egen matsal, trädgård & möteslokaler: 34 rum.

Slottsområdet

Lilla Slottsvillan och Slottsstugan

Mindre fastigheter i Slottsparken där det finns ett antal hotellrum med hög standard som kan nyttjas i kombination med hyra av Slottsflygeln och/ eller Slottvillan.

Kombinera alla våra boenden på Slottsområdet med egen matsal, trädgård & möteslokaler: 34 rum.

Klosterområdet

Klosterhotellet

Bo himmelskt på historisk mark. Klosterhotellet ligger på Klosterområdet intill Vadstena klosterkyrka med utsikt över Vättern. Denna byggnad är en av få som finns bevarad från det medeltida nunneklostret. Här har man levt i avskildhet i hundratals år, och i modern tid har vi nu inrett detta pampiga kloster med 31 bekväma rum, egen restaurang & möteslokaler.

Hyr hela anläggningen i sin helhet och disponera möteslokaler, restaurang och hotellrum: Kapacitet 81 rum.

Klosterområdet

Klostergården

På Klostergården bor ni i avskildhet på andra sidan klostermurarna med närhet till Vätterns strand. Här finns 16 nyrenoverade rum uppdelat i två byggnader på gården, med egen trädgård & parkeringsplats. Även här finns en modern möteslokal, och möjlighet att äta middag i egen matsal.

Hyr hela anläggningen i sin helhet och disponera möteslokaler, restaurang och hotellrum: Kapacitet 81 rum.

Klosterområdet

Hyr ert eget KlosterSPA

Vårt Klosterspa ligger i en egen fastighet och kan abonneras för egna sammankomster under ett önskat antal timmar. Här finns kapacitet att ta emot upp till 70 personer och våra faciliteter möjliggör servering av mat, dryck och härliga stunder både inomhus- och utomhus i vår atriumgård. Faciliteter: Bubbelpool, varm källa, saltvattenpool, örtbastu, ångbad, fotbadsrum med skogsterapi, matsal/möteslokal & bar, gym och vilrum. Här finns möjlighet att lägga ett privat möte för en mindre grupp som kan arbeta, äta och spendera hela dagen i total avskildhet.

Slottsområdet

Vadstena Slott

Sveriges äldsta renässansslott, mötesanläggning med plats för upp till 300 pers omgiven av en vacker vallgrav och en välkomnande borggård. Här finns allt från små möteslokaler till stora hallar, och möjlighet att stänga entréer från alla håll så att ni kan arbeta ostört under hela dagen. En oslagbar mötesplats för er som söker något alldeles extra för er sammankomst.