Bröllop, fest & festlokal i Vadstena, Östergötland
maj 20, 2022 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Bröllop, fest och festlokal i Vadstena

Bröllop och festlokal vid Vättern.

Hotellet liksom Vadstena Slott ligger intill strandpromenaden och Vättern i Vadstena, Östergötland. En liten, idyllisk stad med charmiga gränder och många kulturhistoriska skatter. Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar. Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt.

Bröllop och bröllopsfest i Vadstena

Välj bland flera härliga platser för er vigsel och bröllopsfest – här finns allt och lite till. Kontakta oss så hjälper vi dig att få till ert sagobröllop!

Vad är väl en bal på slottet?

Jo, helt fantastisk!På Vadstena Slott ekar fester och rådslag från svunna tider – upplev den magiska känslan med en egen grandios fest. Kontakt oss så hjälper vi till att ditt event får en chans att eka genom historien.

Transport & Limousinservice

Vår limousin är det perfekta färdmedlet för brudparet. Vi kör er gärna till och från bröllopsfesten, fotograferingen eller andra tillfällen under ert bröllop. Vid behov av upphämtning av gäster vid till exempel tåg, flygplats eller andra platser kan limousinen, eller annat större färdmedel, bokas.

Translate »