Konferenserbjudande i Östergötland | Vadstena Klosterhotel
mars 24, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Konferenserbjudande

Vi specialdesignar er konferens efter era önskemål. Allt för såväl den lilla ledningsgruppen med behov av avskildhet och arbetsro, som för stora kickoffs. Här kopplar ni av och blir inspirerade, njuter av delikat mat, roliga aktiviteter och ett härligt boende i vackra Östergötland.

Erbjudande stora möten

Stora moten

Konferera i Sveriges bäst bevarade renässansslott! 

I Stora Rikssalen och Herreköket kommer ni verkligen känna historiens vingslag. Eventlokalen Västra Vallen med sina 600 kvm och högsta takhöjd på 7 meter är det bara fantasin som sätter gränser. Vi skräddarsyr lokalerna så dom passar just er och gör tillfället till ett minne deltagarna pratar om länge efteråt!

Vi kan ta emot 500 deltagare och erbjuda övernattning för samtliga i Vadstena.

Helpension fr. 1795 kr/person i delat dubbelrum
Enkelrumstillägg 500 kr
Lokalhyra 30% rabatt

Erbjudandet gäller utvalda datum under januari – mars 2023 och kan inte kombineras med andra erbjudanden, avtal och rabatter.

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Julkonferens

Julkonferens

Avsluta året med en skön och rofylld julstämning i Restaurant Munkklostret! Vid bokning av paket med övernattning och trerättersmiddag bjuder vi på en extra rätt så ni får avnjuta Klosterhotellets fyrarätters julsupé samt välkomstglögg med tilltugg.

Erbjudandet gäller vid nybokningar som genomförs under december 2022 och kan inte kombineras med andra erbjudanden, avtal och rabatter.

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Vinterkonferens

Vinterkonferens

Vi bjuder på en aktivitet vid bokning av konferens med övernattning!

  • Spaentré
  • Fördrink i vår anrika vinkällare
  • Guidning
  • Aftonkonsert i Klosterkyrkan

Erbjudandet gäller vid nybokningar som genomförs januari – mars och kan inte kombineras med andra erbjudanden. 1 valfri aktivitet ingår i erbjudandet.

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Lang