Konferenserbjudande i Östergötland | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Erbjudande just nu!

Vi bjuder på lokalen på Vadstena Slott under jan-mars 2025

Hej, nu är det dags att planera in ditt nästa möte, konferens, kongress eller kickoff. Passar du på att genomföra ditt större event i januari till mars hos oss ingår lokalen på Vadstena Slott. Varmt välkommen med din förfrågan - vi återkommer alltid snabbt så du slipper vänta.

Hälsningar Mats och Matilda!

Gäller nybokningar för minst 100 personer och kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Vid mindre bokningar bjuder vi på någon av våra lokaler på Klosterhotellet. 

Föregående
Nästa
Ramavtal vk

Erbjudanden

17 möteslokaler 2-500 personer

Här på Vadstena Klosterhotel ekar historien mellan väggarna. Här hos oss kan ni välja någon av våra 12 byggnader för ert möte. Ni har även ett stort slott att nyttja om ni önskar större event.

Fakta Klosterhotellet: 12 olika byggnader | 17 st möteslokaler 2-500 personer | Teknik för hybridmöten.

…fördelade på 12 olika byggnader

Hybridmöte

Hos oss kan du nyttja den senaste utrustningen för hybrid/videmöte. Utrustningarna heter Logitech Rally och Logitech Connect. Vår personal är utbildad och hjälper er att komma igång tryggt och säkert. Önskar ni en större produktion liknande TV-studio med livesändning och inspelning kan vi ordna det också. Hybridmöte är en mötesform där flera av deltagarna sitter på annan ort eller kanske bara i ett annat rum. Med hjälp av tekniken i möteslokalen kan ett digitalt möte med flera skärmar genomföras.

…med senaste tekniken

Möte i eget hus

I våra finns hotellrum, konferenslokaler och matsalar för att möta ert behov. Vi levererar maten till era lokaler och ser till att ni har samma erfarna personal med er under hela vistelsen. Är er önskan att inte ha kontakt med andra personer under ert möte kan vi infria det genom att erbjuda total avskildhet.

Aktiviteter

Här på Klosterhotellet har vi tagit fram en hel drös nya aktiviteter – både fartfyllda och smakfulla. Testa ett par klosteröl och lär dig om Vadstenas bryggerihistoria samtidigt som du lär dig om ölets beståndsdelar. Samlas på Omberg för en intressant dag i magisk natur, kanske för en Walt & Talk eller för en heldag med matlagning i det fria. Ta en tur runt Vadstena tillsammans med Bengt vår historiker och lär dig nästan hela Vadstenas spännande historia… och mycket annat.

Låt våra mötesproffs ta hand om er!

Vi har två certifierade mötesproffs på Klosterhotellet, Matilda & Mats. Låt oss ta hand om er agenda, planering av teknik och tips på hur ni får ett lyckat event oavsett om ni är två- eller 200 personer. Skicka din förfrågan här!

Dagskonferens

Kombinera arbete och god mat. En dagskonferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga.

Här finns tio konferensrum och ett stort antal grupparbetsrum plus ett helt slott. Våra lokaler går att anpassa för såväl den lilla ledningsgruppen, med behov av avskildhet och arbetsro.

Diplomerade för vårt säkerhetsarbete

Här kan du känna dig säker

Vi har genomfört samtliga moment i Svenska Mötens Säkerhetsklassificering. Kontakta oss om du har några frågor på marknad@klosterhotel.se eller telefon: 0701-080108.