Konferens & Teambuilding i Östergötland | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Konferens på Vadstena Klosterhotel och Slott

En konferens vid Vättern i Östergötland för upp till 500 personer

Bra möten gör skillnad. Åk på konferens, teambuilding, konferens eller kickoff i harmonisk miljö i Vadstena, Östergötland. Här finns möjlighet till både roliga aktiviteter och utmaningar såväl som god mat, avslappning och spa.  En konferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga – och vi kan anordna konferenser för upp till 500 personer.

Våra samarbetspartners: Vatternevent, Actipro, Vadstena Slott och Klostermusem

Föregående
Nästa
Ramavtal vk

17 möteslokaler 2-500 personer

Här på Vadstena Klosterhotel ekar historien mellan väggarna. Här hos oss kan ni välja någon av våra 12 byggnader för ert möte. Ni har även ett stort slott att nyttja om ni önskar större event.

Fakta Klosterhotellet: 12 olika byggnader | 17 st möteslokaler 2-500 personer | Teknik för hybridmöten.

…fördelade på 12 olika byggnader

Hybridmöte

Hos oss kan du nyttja den senaste utrustningen för hybrid/videmöte. Utrustningarna heter Logitech Rally och Logitech Connect. Vår personal är utbildad och hjälper er att komma igång tryggt och säkert. Önskar ni en större produktion liknande TV-studio med livesändning och inspelning kan vi ordna det också. Hybridmöte är en mötesform där flera av deltagarna sitter på annan ort eller kanske bara i ett annat rum. Med hjälp av tekniken i möteslokalen kan ett digitalt möte med flera skärmar genomföras.

…med senaste tekniken

Möte i eget hus

I våra verksamheter finns hotellrum, konferenslokaler och matsalar för att möta ert behov. Vi levererar maten till era lokaler och ser till att ni har samma erfarna personal med er under hela vistelsen. Är er önskan att inte ha kontakt med andra personer under ert möte kan vi infria det genom att erbjuda total avskildhet.

Aktiviteter 2024

Här på Klosterhotellet har vi tagit fram en hel drös nya aktiviteter – både fartfyllda och smakfulla. 

Testa vårt klosteröl och lär dig mer om Vadstenas bryggerihistoria samtidigt som du fördjupar dig i ölets beståndsdelar. Samlas på Omberg för en intressant dag i magisk natur, kanske för en Walk & Talk eller för en heldag med matlagning i det fria. Ta en tur runt Vadstena tillsammans med vår historiker och lär dig nästan hela Vadstenas spännande historia… och mer därtill. 

Låt våra mötesproffs ta hand om er!

Vi har två certifierade mötesproffs på Klosterhotellet, Matilda & Mats. Låt oss ta hand om er agenda, planering av teknik och tips på hur ni får ett lyckat event oavsett om ni är två- eller 200 personer. Skicka din förfrågan här!

Dagskonferens

Kombinera arbete och god mat. En dagskonferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga.

Här finns tio konferensrum och ett stort antal grupparbetsrum plus ett helt slott. Våra lokaler går att anpassa för såväl den lilla ledningsgruppen, med behov av avskildhet och arbetsro.

Diplomerade för vårt säkerhetsarbete

Här kan du känna dig säker

Vi har genomfört samtliga moment i Svenska Mötens Säkerhetsklassificering. Kontakta oss om du har några frågor på marknad@klosterhotel.se eller telefon: 0701-080108.