Konferens på Vadstena Klosterhotel och Slott

En konferens vid Vättern i
Östergötland för upp till 500 personer

Bra möten gör skillnad. Åk på konferens, teambuilding konferens eller kickoff i harmonisk miljö i Vadstena, Östergötland. Här finns möjlighet till både roliga aktiviteter och utmaningar som god mat och avslappning och spa. En konferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga – och vi kan anordna konferenser för upp till 500 personer.

Våra samarbetspartners, Vatternevent, Actipro, Vadstena Slott och Klostermusem

 • Vi var nöjda med besöket hos er och guiden hade en bra kunskap kring klostrets historia. konferenslokalen, bemötandet och hjälpen var bra. Maten var god och miljön häpnadsväckande. Har dessvärre inget ris att tilldela.

  Jönköpings kommun
 • Vi var väldigt nöjda så tror inte vi har någon riktig ris att ge 🙂

  Izabelle Andersson ClaraLab
 • Det är svårt att ge er något ris eftersom vi var nöjda med allt. Avstånden mellan de olika byggnaderna upplevde alla som positivt eftersom det tvingade oss till en promenad.

  Lotta Nordholm CF Group Scandinavia
 • Vi tyckte det var jättebra i Vadstena och tänker att det blir en repris nästa år. Det är svårt att komma på något negativt... ger aldrig 5 stjärnor.

  Lars Owe Kron Solkompaniet

Diplomerade för vårt säkerhetsarbete

Här kan du känna dig säker

Vi har genomfört samtliga moment i Svenska Mötens Säkerhetsklassificering. Allt från första hjälpen till att arbeta med distansering. Kontakta oss om du har några frågor på marknad@klosterhotel.se eller telefon: 0701-080108.

17 möteslokaler 2-320 personer

Här på Vadstena Klosterhotel ekar historien mellan väggarna. Här hos oss kan ni välja någon av våra 12 byggnader för ert möte. Ni har även ett stort slott att nyttja om ni önskar större event.

Fakta Klosterhotellet: 12 olika byggnader | 17 st möteslokaler 2-320 personer | Teknik för hybridmöten

…fördelade på 12 olika byggnader

Hybridmöte

Hos oss kan du nyttja den senaste utrustningen för hybrid/videmöte. Utrustningarna heter Logitech Rally och Logitech Connect. Vår personal är utbildad och hjälper er att komma igång tryggt och säkert. Önskar ni en större produktion liknande TV-studio med livesändning och inspelning kan vi ordna det också. Hybridmöte är en mötesform där flera av deltagarna sitter på annan ort eller kanske bara i ett annat rum. Med hjälp av tekniken i möteslokalen kan ett digitalt möte med flera skärmar genomföras.

…med senaste tekniken.

Avskilt möte

I våra finns hotellrum, konferenslokaler och matsalar för att möta ert behov. Vi levererar maten till era lokaler och ser till att ni har samma erfarna personal med er under hela vistelsen. Är er önskan att inte ha kontakt med andra personer under ert möte kan vi infria det genom att erbjuda total avskildhet.

Aktiviteter 2021

Här på Klosterhotellet har vi tagit fram en hel drös nya aktiviteter – både fartfyllda och smakfulla. Testa ett par klosteröl och lär dig om Vadstenas bryggerihistoria samtidigt som du lär dig om ölets beståndsdelar. Samlas på Omberg för en intressant dag i magisk natur, kanske för en Walt & Talk eller för en heldag med matlagning i det fria. Ta en tur runt Vadstena tillsammans med Bengt vår historiker och lär dig nästan hela Vadstenas spännande historia… och mycket annat.

Ett 4-stjärnigt kontor

Fyrstjärnigt kontor i klostermiljö ? Vi erbjuder nu dig som av olika anledningar behöver arbeta hemifrån, möjligheten att hyra våra fullutrustade hotellrum som arbetsplats. Boka bara ett rum, eller välj till fika & lunch. Sov över om du vill, ät en god middag…

Dagskonferens

Kombinera arbete och god mat. En dagskonferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga.

Här finns tio konferensrum och ett stort antal grupparbetsrum plus ett helt slott. Våra lokaler går att anpassa för såväl den lilla ledningsgruppen, med behov av avskildhet och arbetsro.

Translate »