Integritetspolicy

För Din säkerhet och vetskap vill vi informera dig om den information som kan insamlas när du besöker vår hemsida.

Varför samlar vi in information?

Informationen som Vadstena Klosterhotel & Spa samlar in används för att både förbättra våra tjänster och produkter samt göra det lättare för dig som besökare att hitta informationen på hemsidan. De flesta hemsidor på internet använder samma eller liknande system för att få en överblick kring besökarna på sina respektive sidor.

Information du uppger på hemsidan

Nyhetsbrev. När du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev lagras din e-post på säker server hos vår partner och delas aldrig vidare till tredje part. Du har möjlighet vid varje nyhetsbrev att avskriva dig från fortsatta e-post från oss.

Bokning online. När du bokar hotellrum via vår hemsida går bokningen via vår partner som med säkra servrar lagrar din information och genomför betalning via kortköp. Informationen används endast för din bokning och används inte av oss eller tredje part på något sätt än för bekräftelse och kommunikation med dig.

Information vi samlar in

Kakor (cookies): och anonyma indentifierare kan samla information om vilken typ av webbläsare du använder, vilken sökterm du nådde sidan på till exempel. Kakorna är anonyma och kan således aldrig spåras till dig som person. Vi lagrar inte några filer lokalt och statistiken används endast i utvecklingssyfte av hemsidan, tjänster och produkter.

IP-adress: lagras inte hos oss men kan för statistiskt ändamål användas för att avgöra vilken region och land du surfar ifrån. Det baseras nästan alltid på din internetleveratörs basstation i närheten där din uppkoppling passerar och inte din dators exakta position.Vill du undvika att information delas med oss kan Ni till exempel välja att stänga av kakor eller att använda möjligheten att surfa privat i till exempel Google Chrome, Apple Safari eller Mozilla Firefox – läs mer om olika webbläsare och ladda ner senaste versionerna på: www.browsehappy.com
För mer information om kakor (cookies) och gällande Svenska lagar rekommenderar vi läsning på Post- & Telestyrelsens hemsida: www.pts.se

Länkar till andra hemsidor

Vi ansvarar inte för att andra hemsidor som är länkade från klosterhotel.se hanterar information på samma eller liknande sätt och ber dig läsa respektive hemsidas policy.

Vi förbehåller oss rätten att ändra i sekretessavtalet, senast ändrad se nedan.
Har du ytterligare frågor vänligen kontakta oss.
Senast uppdaterad: 23 maj 2018

Translate »