Vandringspaket | Vandra i Östergötland | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Vandringspaket

Vandringspaket där allt ingår! -Matsäck packad i ryggsäck, samt karta över olika vandringsleder, en tvårätters middag & övernattning med frukostbuffé ingår i paketet. Om ni önskar kan vistelsen uppgraderas med en stund i vårt SPA – och för er som föredrar att uppleva naturen på två hjul, finns det fina cykelleder i närheten.

Vandringspaket

– Två-rätters middag
– Logi i dubbelrum, incheckning från kl 15,00
– Frukostbuffé
– Matsäck & karta för vandringen*

Information

Välj om ni önskar vandra på ankomst- eller avresedagen (Välj vilken tid ni vill hämta er ryggsäck vid bokningstillfället, se nedan info). Ryggsäcken hämtas ut i hotellreceptionen var du också kan lämna ditt bagage om så önskas innan du ger dig ut på tur. Det går självklart bra att köpa till en extra dags lån av ryggsäck om ni vill vandra flera dagar, eller lägga till flera nätter till paketet och upptäcka ännu mer av vår Östgötska natur!

*Det är möjligt att hämta ut ryggsäcken mellan kl 09.00-10.00 på ankomst- eller avresedagen, eller klockan 17.00 på eftermiddagen om ni ska ge er ut tidigt på morgonen därpå. Meddela innan ankomst vilken tid ni önskar, och tänk på att även uppge eventuella allergier & önskemål om specialkost. Ni hämtar ut er ryggsäck i hotellets reception.

I ryggsäcken finns smoothie, frukt, mineralvatten, bar eller motsvarande nyttigare sötsak, chips samt matig smörgås & ert val av kaffe eller thé. Ni kan om ni önskar köpa till en hembakad bulle och lemonad när ni hämtar ut ryggsäcken om ni vill ha lite extra fika med er på vandringen. 


Vandringsleder

 I den digitala gästboken som skickas till er efter bokning finns digitala kartor för vandring både i närområdet & runt om Vadstena. 

Observera att vandringen utförs på egen hand. Om ni vill vandra i Omberg behöver ni egen bil. Det finns möjlighet att boka egen vandringsguide mot en kostnad. Maila oss i så fall så hjälper vi er med detta.

Pilgrimsvandra →  Vandra i Naturreservat → 
Vandra längs Östgötaleden →  Vandra på Omberg →

Föredrar ni att cykla finns det flera fina vägar även för det.  Från Vadstena kan du till och med ”Pilgrimsvandra” på hjul. 

BOKA PAKET ONLINE

Du hittar alltid bästa pris på vår hemsida