Inför din SPA-vistelse

Vår spaavdelning ligger ett par minuters promenad från hotellets entré, med närhet både till stadsparken, Vätterns strand, stadens puls och med klosterlivets rofyllda miljö alldeles runt knuten.

När du besöker oss ingår det lån av badrock, handduk och tofflor samt fri tillgång till frukt, thé & citrusvatten.

Tänk på att boka din behandling i god tid innan ditt besök för att vara säker på att få en plats, vi erbjuder allt från långa traditionella spakurer, till lyxiga gör det själv-behandlingar du utför i egen takt under ditt besök. Vi erbjuder endast behandlingar för dig som bokat dagspa eller har ett paket där entré till spa ingår. Det är alltså inte möjligt att bara boka en behandling hos oss utan spaentré.

 

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE DIN SPATID: Om du bokat spapaket ingår valfri tid i mån av plats. Tiden för besöket väljer du vid bokningstillfället.  Det finns olika tider att välja mellan beroende på vilken dag du ankommer till oss. Om du inte förvalt tid för ditt spapaket, kommer vi välja ut en tid till dig som du blir tilldelad vid ankomst.

 

ÖVRIG INFORMATION:

 

Då vår spaavdelning är en plats för vila, finns det viss information vi vill att du tar del av:

– Vi har en åldersgräns på 16 år i spaavdelningen. Under skollov har vi särskilda tider för entré med barn från 12 år. Observera att det alltid behöver vara en vuxen med i sällskapet om ni tar med er gäster under 18 år.

  I spaserveringen finns lättare förtäring, dryck och fika. Förbeställ din mat genom att kontakta SPA via epost: spa@klosterhotel.se. Lunchmeny (Kl 12-14): Kycklingsallad med caesardressing (169:-), Räksmörgås med handskalade räkor (169:-) , Tomatfocaccia med acokadospread & parmesan 69:-. Maten serveras under lunchtid 12-14:00. Efter lunchen finns snacks och dryck i baren att köpa på plats. Meddela gärna specialkost för bästa möjliga service.

– Kom till SPA ca 15 min innan bokad behandling. Alla gäster behöver byta om till badrock för att beträda SPA-området. Vi utför endast behandlingar på bokade dagspa- eller spapaketgäster. Man kan alltså inte bara boka en behandling, utan behöver en bokning även i vårt spa för att få tillgång till vårt behandlingsutbud. Dagspa bokar du enkelt här.

– Om du har några allergier, tar medicin, är gravid eller ammar, eller är sjuk, vänligen rådgör med bokningen innan ankomst för att hitta en behandling som passar dig. Vi utför inte behandlingar på gäster som är i någon form av riskgrupp. 

–  Glöm inte att boka önskad behandling i god tid före ankomst. Vi har stor efterfrågan på våra behandlingar och oftast är det fullbokat på helgerna flera veckor i förväg. Om du förbokat en behandling som ej bekräftats, tex om du valt paket med behandling inkluderad, eller valt till en behandling till din onlinebokning ber vi dig kontakta SPA för tidsbokning. I annat fall väljer vi ut en tid till dig.

>>> Boka enkelt din behandling online. 

Spaavdelningen är till för vila i stillhet, och därför ber vi er ta hänsyn till varandra, hålla en låg ljudnivå och lämna din telefon hemma eller inlåst i ditt skåp under din vistelse. Vi har mobilförbud i hela spaområdet. Det är inte tillåtet att “reservera” sittplatser med handdukar, och vi värnar om att det ska vara rent och städat under hela dagen. Vi ber dig därför att hänga upp badrock och handduk där det finns krokar, och tillsammans med övriga gäster bidra till en trivsam atmosfär. Det är inte tillåtet att möblera om, och servering sker endast vid bord. Förtäring får ej medtagas till spaområdet, och det är inte tillåtet att ta med dryck i våra pooler eller bastur.

– Det enda du behöver ta med dig till spaavdelningen är badkläder. Resten får du låna av oss, inklusive duschprodukter och bodylotion. Ett tips är att ta med ett extra set badkläder så du kan byta om inför behandling eller när det är dags för vila i relaxrummet.

Kom torr till din behandling, vi tillåter ej blöta badkläder i våra behandlingssängar.

– För behandlingar som ingår i paketerbjudanden: Då det är stor efterfrågan efter behandlingar under helgerna förbehåller vi oss rätten att välja ut en passande behandlingstid till dig om inget annat avtalats. Denna kan komma att planeras in på avresedagen om det är mycket bokat på din ankomstdag.

Translate »