Inför ditt SPA-besök | Vadstena Klosterhotel
juni 3, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Inför din SPA-vistelse

Vår spaavdelning ligger ett par minuters promenad från hotellets entré, med närhet både till stadsparken, Vätterns strand, stadens puls och med klosterlivets rofyllda miljö alldeles runt knuten.

När du besöker oss ingår det lån av badrock, handduk och tofflor samt fri tillgång till frukt, thé & citrusvatten.

Vi börjar sälja massagebehandlingar igen from första veckan i september. Boka din tid här.

Vi har endast möjlighet att erbjuda mat i vårt spa vid förbokning, senast kl 14.00 dagen före ankomst. Boka din mat via epost: spa@klosterhotel.se. Begränsat antal platser. Välj mellan Klostrets Skagen med handskalade räkor, Caesarsallad med Svensk grillad kyckling eller Vegansk Skagen med avokado, tångrom och glutenfritt surdegsbröd 189:-

 

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE DIN SPATID: Om du bokat spapaket ingår valfri tid i mån av plats. Tiden för besöket väljer du vid bokningstillfället. Det finns olika tider att välja mellan beroende på vilken dag du ankommer till oss. Om du inte förvalt tid för ditt spapaket, kommer vi välja ut en tid till dig som du blir tilldelad vid ankomst.

 

ÖVRIG INFORMATION:

 

Då vår spaavdelning är en plats för vila, finns det viss information vi vill att du tar del av:

Vi har en åldersgräns på 16 år i spaavdelningen. Under skollov har vi särskilda tider för entré med barn från 12 år. Observera att det alltid behöver vara en vuxen med i sällskapet om ni tar med er gäster under 18 år.

I spaserveringen finns lättare förtäring, dryck och fika. Förbeställ din mat genom att kontakta SPA via epost: spa@klosterhotel.se senast kl 14.00 dagen före ankomst. Lunchmeny: Klostrets Skagen med handskalade räkor, Caesarsallad med grillad svensk kyckling alt. Vegansk skagen med avokado & tångrom på glutenfritt surdegsbröd 189:-. Vi serverar mat i spat mellan kl 12.15- 16.15.

Efter lunchen finns snacks och dryck i baren att köpa på plats. Meddela gärna specialkost för bästa möjliga service. Begränsat antal platser.

 

BEHANDLINGAR

 

Kom till SPA ca 15 min innan bokad behandling. Alla gäster behöver byta om till badrock för att beträda SPA-området. Vi utför endast behandlingar på bokade dagspa- eller spapaketgäster. Man kan alltså inte bara boka en behandling, utan behöver en bokning även i vårt spa för att få tillgång till vårt behandlingsutbud. Dagspa bokar du enkelt här.

Covid 19: Vi önskar att du kan visa upp covid-pass eller vaccninationskort med två vaccinationer för att ta del av våra behandlingar. Vi utför inte behandlingar på dig som är ovaccinerad. Covidpass finns att ladda ned på E-hälsomyndighetens hemsida.

– Om du har några allergier, tar medicin, är gravid eller ammar, eller är sjuk, vänligen rådgör med bokningen innan ankomst för att hitta en behandling som passar dig.

– Glöm inte att boka önskad behandling i god tid före ankomst. Vi har stor efterfrågan på våra behandlingar och oftast är det fullbokat på helgerna flera veckor i förväg. De behandlingar och tider som finns online är det vi har att erbjuda just nu. Det finns inga fler att välja mellan så du har enkelt full insyn i utbudet via onlinesidan. Just nu erbjuder vi endast massagebehandlingar.

>>> Boka enkelt din behandling online.

 

ALLMÄNA REFLER FÖR TRIVSEL & ORDNING

Spaavdelningen är till för vila i stillhet, och därför ber vi er ta hänsyn till varandra, hålla en låg ljudnivå och lämna din telefon hemma eller inlåst i ditt skåp under din vistelse. Vi har mobilförbud i hela spaområdet. Det är inte tillåtet att ”reservera” sittplatser med handdukar, och vi värnar om att det ska vara rent och städat under hela dagen. Vi ber dig därför att hänga upp badrock och handduk där det finns krokar, och tillsammans med övriga gäster bidra till en trivsam atmosfär. Det är inte tillåtet att möblera om, och servering sker endast vid bord. Mat får ej medtagas till spaområdet, och det är inte tillåtet att ta med dryck i våra pooler eller bastur.

– Det enda du behöver ta med dig till spaavdelningen är badkläder. Resten får du låna av oss, inklusive duschprodukter och bodylotion. Ett tips är att ta med ett extra set badkläder så du kan byta om inför behandling eller när det är dags för vila i relaxrummet.

Kom torr till din behandling, vi tillåter ej blöta badkläder i våra behandlingssängar.