Hyr eget SPA | Boka konferens på Vadstena Klosterhotel
juni 3, 2023 014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Nyhet:
Nu kan du hyra hela vårt KlosterSPA

Hyr ert eget spa

Lyxiga paket för företaget, familjen eller kompisgänget!

Hyr vårt Klosterspa för en lyxig spakonferens. Välj att boka en halv- eller heldag med alla tänkbara bekvämligheter. Här kan ni mötas i grupper upp till 45 personer, med möjlighet att utöva aktiviteter för både kropp & själ i våra vackra lokaler som bjuder in till stillhet och avkoppling.

Faciliteter : Saltvattenbassäng, varm stilla källa, kallbadshink, ångbad med pepparmynta, örtbastu, skogsbad med fotbad & aromaterapi samt atriumgård med jacuzzi i vår utomhusmiljö möblerad efter säsong. I relaxdelen finns VIP-rum med terapistolar, braskamin, kök & matsal samt möjlighet att boka välgörande behandlingar.

Bar med fullständiga rättigheter finns, och ni kan utöver spaentré boka lyxiga aktiviteter som basturitual, vin eller ölprovning av vårt eget Klosteröl.

Chambre separee vadstena klosterspa

Här finns (upp till 45 personer):

Gym – Omklädningsrum med låsbara skåp samt ekologiska dusch & kroppssprodukter – Simbassäng med saltvatten – Skogsbadsrum med fotbad & aromaterapi – Varm stilla källa – Uppvärmd bubbelpool utomhus – Atriumgård, möblerad med solstolar & mysiga sittgrupper under säsong – Östbastu & kallbadshink – Ångbad med eukalyptusånga – Behandlingsrum & privat relax med djupavslappnande gungstolar – Möjlighet att boka spa & massagebehandlingar – Vilrum med vedkamin & vilstolar – Café och Bar med fullständiga rättigheter, matplats för upp till 14 personer (Möjlighet att duka i ytterligare sal för upp till 45 sittande gäster totalt)

Möjligheternas SPA

Vi erbjuder skräddarsydda paket som passar era behov, och kommer gärna med förslag på spännande upplägg för att göra just er kväll perfekt. Nedan följer några förslag på paket & upplägg- för en personlig offert, kontakta oss via formulären nedan.

Välkommen till vårt Klosterspa!

Förfriskningar på innergården

Sparitual & hälsoboost

Unna er en helkväll med vår lyxiga ekologiska sparitual, olika hälsoshots och en vegetarisk mingelbuffé i spaköket. Om ni önskar lite extra guldkant kan ni välja att boka till ett yoga eller träningspass som inledning.

Pris från: 1075 kr ink. moms per person* (*20 personer)

Spakonferens /After work

Inled med en konferens på hotellet, och avsluta sedan med en helkväll i vårt Klosterspa. Byt om till badrock, bada & basta och njut av en avkopplande kväll tillsammans. Varför inte boka till en god middagsbuffé, eller en historisk ölprovning under kvällen?

Prisexempel

Pris för hyra av SPA: 7000 kr exkl. moms i startavgift, och därefter tillkommer 250:- exkl moms per person. I detta pris ingår lån av badrock, tofflor & handduk, frukt & örtte, samt hyra av spa mellan kl 18:30-22:30. Tillägg middagsbuffé: Från 259:- ex moms per person.

-För en skräddarsydd upplevelse, kontakta Sofia för vidare offert: spachef@klosterhotel.se/ 0700-632627

Vadstena klosterhotel sommar slottsvillan
Klosterspa vadstena klosterhotel brasa

Aftonspa för gruppen, kompisgänget, babyshower eller möhippan!

Börja med en tvårätters middag i Restaurant Munkklostret & fortsätt sedan med en mysig kväll i vårt KlosterSPA! Middagen serveras kl 17:30, och därefter ingår SPA mellan 19-22.00, var vi bjuder på ett glas champagne & chokladpralin i vårt spacafé. Detta är ett riktigt njutarpaket, som givetvis kan skräddarsys med till exempel en Kvälls-sparitual, tårta till babyshowern eller en skön behandling till bruden om ni bjuder in till möhippa. Tips! Vi kan också anordna tex skaldjurskväll, kräftskiva eller buffé med svensk tapas i vårt klosterspa för grupper upp till 14 personer. 

Prisexempel från* 1445:- per person inkl. moms. (*10 p)

Skicka en bokningsförfrågan

Minst 8 pers