Bokning

Tis-Lör. Kl. 13-18.00

Sön- Mån: Bokningen stängd

Växel: (Dagligen 08-20): 0143-13000
Mejla: spa@klosterhotel.se

Info & öppettider

I vackra Vadstena med Vättern, Klosterkyrkan, våra två kloster och närhet till natur och vatten -finns det alla möjligheter att koppla av, träna, meditera och njuta. Vårt spa är en lugn oas som bjuder in till avkoppling i en stilla miljö.

Vi erbjuder en ekologisk sparitual som du kan utföra i egen takt under din tid hos oss, och som ett komplement till alla sköna upplevelser med bad & bastur har vi självklart förstklassiga behandlingar som utförs av välutbildade terapeuter.

Klosterspa är ett litet spa med många faciliteter och gott om plats i sköna rum för vila. Vi är alltid bemannade med personal i spaområdet under hela dagen för att försäkra oss om att just du har det bra, och i vår spabar finns generöst med förfriskningar som ingår (Goda örtteer, juice, äpplen, torkad frukt & hemgjord hälsoshot) samt snacks & dryck att köpa till för den som vill ha det lilla extra.

 

Bra att veta just nu: 

OBS! Under sommarperioden juni tom 16:e augusti är det endast möjligt att besöka vårt spa om du bokat något av våra paket med middag & övernattning. Detta på grund av begränsat med antal platser. Man kan alltså inte boka spa om man endast bokat Rum & frukost, utan behöver boka något av våra hotellpaket. Bokar du vårt spapaket ”Sommarpaket med Klosterspa” har du förtur till de platser som finns lediga.

From v 32 erbjuder vi dagspa igen- och behandlingar erbjuder vi from 1/9. 

Öppettider

Våra öppettider varierar enligt säsong, och vilka tider som gäller för just din bokning kan du läsa om i din bekräftelse. Observera att sista insläpp är 90 minuter före din bokade tids utgång, även om du har förbokat ditt besök.

OBS! Under sommarperioden juni tom 16:e augusti är det endast möjligt att besöka vårt spa om du bokat något av våra paket med middag & övernattning. Detta på grund av begränsat med antal platser. Man kan alltså inte boka spa om man endast bokat Rum & frukost, utan behöver boka något av våra hotellpaket. Bokar du vårt spapaket ”Sommarpaket med Klosterspa” har du förtur till de platser som finns lediga.

 

ÖPPETTIDER 11 juli- 15 augusti

Måndag 14,00-18,00

Tisdag 14,00-18,00

Onsdag 14,00-18,00

Torsdag 14,00-18,00

Fredag 14–18,00

Lördag 14-18,00

Söndag 14-18,00

 

ÖPPETTIDER 16 augusti- 19 september

Måndag Stängt

Tisdag 14,00-19,00

Onsdag 11-19,00

Torsdag 11-19,00

Fredag 11-19,00

Lördag 10-19,00

Söndag 10-14,00

ÖVRIG INFORMATION ANGÅENDE VÅRA ÖPPETTIDER

Observera att det är din bokade spatid som gäller för vilka tider du har tillgång till spaavdelningen.

Lunch: Under tiden vi har restriktioner att förhålla oss till med anledning av Covid-19 kommer vi endast ha möjlighet att erbjuda begränsat antal platser för bokning av mat i vårt spa- endast förbokning senast kl 14.00 dagen före ankomst. Maila spa@klosterhotel.se för bokning av lunch.

 Åldersgräns 18 år, 16 år med målsman.

Öppettiderna uppdateras löpande, har du frågor om övriga dagar är du välkommen att kontakta hotellreceptionen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar med kort varsel på grund av Corona-pandemin. Om vi ändrar någonting som berör din bokning kommer vi kontakta dig via epost eller sms snarast möjligt.

MORGONYOGA

Just nu är vår morgonyoga inställd, vi startar upp verksamheten för detta den 4/9 om restriktionerna tillåter det. 

 

ÖPPETTIDER GYM

Vårt gym är öppet för våra hotellgäster mellan kl 07.15-18.15 alla dagar. Gymet förbokas online, och disponibel tid är 55 minuter. Endast ett sällskap i taget bokas, max fyra personer/ tid.

Faciliteter

Vårt spa ligger en kort promenad ifrån huvudbyggnaden och Munkklostret. Här finns allt du behöver för en heldag med sköna bad, träning och vila.

Låsbara skåp och fullt utrustade omklädningsrum, frotté och tofflor samt vatten, thé och frukt ingår för alla. Gym finns i anslutning till Spat, och här kan du också låna stavar för en skön powerwalk längs strandpromenaden, eller en yogamatta för dig som vill utöva yoga på egen hand under din vistelse.

RELAX, CAFÉ & BAR
I relaxdelen finns ett café med fullständiga rättigheter, en matplats samt ett härligt vilrum med vedkamin och vilstolar.

SPA
I spadelen har vi en varm stilla pool, 8 grader Cold Bucket,  5×10 m saltvattenbassäng, ångbad med doft av frisk pepparmynta, skogsbad med mineralfotbad & aromaterpi, samt en 85 grader het örtbastu .

ATRIUMGÅRD
På vår innergård hittar du vår varma jacuzzi. Här inreder vi efter säsong med härliga vilstolar i solen, eller mysiga fällar och tända ljus under årets mörka månader. *Under väldigt varma & soliga dagar har vi ibland stängt vår varma pool utomhus med hänsyn till honungsbin i området som då kan komma och försöka dricka vatten hos oss. 

BEHANDLINGSRUM & VIPRUM FÖR DJUPAVSLAPPNING
Våra behandlingar är mycket populära och utförs alltid av auktoriserade hudterapeuter & certifierade massörer med gedigen kunskap. Efter din bokade behandling ingår en stund i vår VIP-lounge där du bäddas ned i sköna stolar med inbyggd djupavslappnings som sträcker sig över 20 minuter av vila & återhämtning. Här får du chans att koppla av och hämta nya krafter innan du går ut från din behandling.

OBS! Vi utför endast behandlingar på våra bokade spagäster. Det är inte möjligt att boka endast en behandling, du behöver ha en spapaket- eller dagspabokning för att få tillgång till vårt behandlingsutbud. Vi börjar med behandlingar så smått den 1/9 då vi öppnar för massage, och i mitten av oktober kommer hela vårt utbud av sköna spabehandlingar tillbaka.

 

BUTIK

I vår spashop kan du köpa produkter från Italienska Comfort Zone, våra ekologiska duschprodukter, doftljus och ett stort urval av badprodukter som tvålar, badbomber, skrubbvantar & borstar. Du kan även köpa presentkort & medlemskort under våra ordinarie öppettider.

Hotellpaket med KlosterSPA

Nyheter från Kloster-SPA

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv i vårt KlosterSPA. Avsluta dagen Munkklostret, vår prisbelönta restaurang.

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

Translate »