Kontakt

Spabokningen är öppen: Mån-sön kl. 13.00-18:00.
Ring: 0143-55 25 25 Mejla: spa@klosterhotel.se

Vid brådskande ärenden, kontakta hotellreceptionen. (Spabokningen hjälper dig att boka dagspa & behandlingar. Gäller din bokning Spapaket med övernattning eller enbart Dagspa är du välkommen att kontakta hotellreceptionen för bokning: 0143- 13 000)

Info & öppettider

I vackra Vadstena, med Vättern och klosterkyrkan, våra två kloster och närhet till natur och sjöliv, finns det alla möjligheter att koppla av, träna, meditera och njuta.

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimsrörelsens sju nyckelord, vilka beskriver människans längtan och behov av inre frid. I vår tillvaro finns en allt större press över det materiella och vi omges ständigt av stressfulla situationer, ljudbrus, mediepåverkan och ett krav på att vara uppkopplad och tillgänglig. Klosterspa är en plats för att stilla dessa behov, och att blicka inåt. Det är en plats för vila och kontemplation, där livet sker i ett lugn tempo med ordet Långsamhet som ledord.

Öppettider

Våra öppettider varierar enligt säsong, och vilka tider som gäller för just din bokning kan du läsa om i din bekräftelse. Observera att sista insläpp är en timme före stängning.

16 juli – 5 aug

Måndag – fredag 14-19
(tisdag & onsdag är barn välkomna från 12 år i målsmans sällskap)

Lördag 10-19
Söndag 14-19

6 aug – 2 sep

Måndag & tisdag stängt.
OBS vi öppnar för grupper om minst 10 personer. Förbokas.

Onsdag-fredag 14-19
lördag 10-19
Söndag 10-14 (barn från 12 år välkomna i målsmans sällskap)

Faciliteter

Vårt spa ligger en kort promenad ifrån huvudbyggnaden och Munkklostret. Här finns allt du behöver för en heldag med sköna bad, träning och vila.

Låsbara skåp och fullt utrustade omklädningsrum, frotte och tofflor samt vatten, thé och frukt ingår för alla. Gym finns i anslutning till Spat, och här kan du också låna stavar för en skön powerwalk längs strandpromenaden, eller en yogamatta för dig som vill utöva yoga på egen hand under din vistelse.

RELAXDELEN
I relaxdelen finns ett café med fullständiga rättigheter, en matplats samt ett härligt vilrum med öppen brasa och vilstolar.

SPADELEN
I spadelen har vi varma pooler, saltvattenbassäng, ångbad med chromoterapi och aromaterapi, och en finsk bastu med eteriska oljor som gör dig lugn & balanserad i sinnet.

KLOSTERSPATS INNERGÅRD
På vår innergård hittar du jacuzzin, där det inreds efter säsong med härliga vilstolar i solen, eller mysiga fällar och tända ljus under årets mörka månader.

BEHANDLINGSDELEN
I behandlingsdelen har vi en lyxig shop med allt du kan tänkas behöva för att skapa ditt eget hemmaspa, samt ett stort utbud av härliga behandlingar som utförs av våra erfarna terapeuter.

Hotellpaket med KlosterSPA

Nyheter från Kloster-SPA

page 1 av 4

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv i vårt KlosterSPA. Avsluta dagen Munkklostret, vår prisbelönta restaurang.

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

Translate »