Ett retreat för dig som är mitt i livet. För dig med småbarn, stress på jobbet eller kanske både och? En helg för dig som behöver andas ut.

Vårda din själ helgretreat  11-13 oktober

Prova tystnaden.

Retreat är en klassisk form för vila och eftertanke om livet och livsfrågorna. Den gemensamma tystnaden ger dig frihet att tänka och vara dig själv. Du får öva dig i tyst meditation, delta i lågmälda samtal, får tid för fysisk återhämtning i hotellets SPA och möjlighet att delta i klosterområdets andaktsliv.

Passar denna retreat mig?

Helgen har fokus på existentiell hälsa- kropp, själ och ande som en helhet i våra liv. Hur får man ihop sitt livspussel, hur gör man för att “duga som man är”, vilka krav kan man sätta på sig själv och andra… I en stressad omvärld som snurrar snabbare för varje dag behöver vi redan i unga år lära oss att koppla ner (i dubbel bemärkelse). Vi behöver lugn och stillhet, tystnad och insikt om liv & mening.

För att vara en god vän, en bra förälder & partner, en duktig medarbetare, och samtidigt ha en stark kropp, en sund livsstil och ett välordnat hem, krävs det en del.

Total avskildhet på Klostergården

Retreaten äger rum i Klostergården, en avskild plats för stillhet på Klosterområdet. Helgen inleds med samling på fredagskvällen kl 18.30 och avslutas med lunch på söndagen kl 13.00. I paketet ingår helpension from eftermiddagsfika på fredagen till och med lunch på söndagen.

Fullständigt program presenteras inom kort. 

Välkommen att prova Klosterhotellets retreatprogram. Vila i stillheten och bli mer närvarande. Vi tror att visdomens källa öppnar sig för den som är tyst.

Vår retreatledare är:

Torbjörn Ahlund, präst och folkhögskolelärare, teol.kand och fil kand inom teologi och psykologi, f d kyrkoherde i Vadstena, själavårdare och retreatledare. Torbjörn har också arbetat som handledare för sjukhuspersonal och som etiskt rådgivare vid behandlingshem för drogmissbrukare.

BOKA HELGRETREAT

Pris i dubbelrum 4995 kr/person
Pris i enkelrum 5595 kr/person

Boka via epost: hotel@klosterhotel.se eller via Tfn: 0143- 13 000

konferens klostergården i Vadstena
Klosterkyrkan
Yoga
Liknande hotellpaket
Translate »
Vadstena Klosterhotel - Julbord