Ett retreat för dig som är mitt i livet. För dig med småbarn, stress på jobbet eller kanske både och? En helg för dig som behöver andas ut.

Vårda din själ helgretreat

22-24 oktober 2021

Prova tystnaden.

Retreat är en klassisk form för vila och eftertanke om livet och livsfrågorna. Den gemensamma tystnaden ger dig frihet att tänka och vara dig själv. Du får öva dig i tyst meditation, delta i lågmälda samtal, får tid för fysisk återhämtning i hotellets SPA och möjlighet att delta i klosterområdets andaktsliv.

Passar denna retreat mig?

Helgen har fokus på existentiell hälsa- kropp, själ och ande som en helhet i våra liv. Hur får man ihop sitt livspussel, hur gör man för att ”duga som man är”, vilka krav kan man sätta på sig själv och andra… I en stressad omvärld som snurrar snabbare för varje dag behöver vi redan i unga år lära oss att koppla av. Vi behöver lugn och stillhet, tystnad och insikt om liv & mening.

 

Total avskildhet på Klostergården

Retreaten äger rum i Klostergården, en avskild plats för stillhet på Klosterområdet. Helgen inleds med samling på fredagskvällen kl 18.00 och avslutas med lunch på söndagen kl 13.00. I paketet ingår helpension from eftermiddagsfika på fredagen till och med lunch på söndagen.

 

Välkommen att prova Klosterhotellets retreatprogram. Vila i stillheten och bli mer närvarande. Vi tror att visdomens källa öppnar sig för den som är tyst.

Vår retreatledare är:

Torbjörn Ahlund, präst och folkhögskolelärare, teol.kand och fil kand inom teologi och psykologi, f d kyrkoherde i Vadstena, själavårdare och retreatledare. Torbjörn har också arbetat som handledare för sjukhuspersonal och som etiskt rådgivare vid behandlingshem för drogmissbrukare.

BOKA HELGRETREAT

Pris i enkelrum 5895 kr/person

Boka via epost: hotel@klosterhotel.se eller via Tfn: 0143- 13 000

konferens klostergården i Vadstena
Klosterkyrkan i Vadstena
Yoga
Translate »