Boka personlighetsstärkande retreat | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

4-dagars retreat med Sabina Dufberg och Morgan Segerberg

Vi vill göra det möjligt för dig att förändra ditt liv och lägga ditt fokus på det som verkligen betyder något, att hämta tillbaka kraft och att fylla på med energi för rätt saker i ditt liv.

Personlighetsstärkande Retreat
4 dagar 23-26 november

Oavsett var du befinner dig i livet så är detta en investering i dig själv.

Vi vill göra det möjligt för dig att förändra ditt liv och lägga ditt fokus på det som verkligen betyder något, att hämta tillbaka kraft och att fylla på med energi för rätt saker i ditt liv. Vi hjälper dig till att komma till insikt och ger dig verktygen för att kunna vara medvetet närvarande, att kunna leva i nuet. Vårt mål är att du ska kunna välja hur du vill vara och på vilket sätt du vill möta framtiden. För ett starkare & friskare JAG både på in och utsidan.

En annorlunda & lyxig upplevelse på Vadstena Klosterhotel samt på Vadstena Slott där vi praktiserar styrka inifrån och ut under historiens vingslag i själslig anda på Sveriges mest bevarade renässansslott. Det kommer att vara en tuff utmaning som ställer krav på dig samtidigt som du får stunder av lyx i spaet, god mat, fint boende och troligtvis vänner för livet. Oavsett om du behöver ta dig ur en utbrändhet, bearbeta sorg, om du känner stress/oro eller om du bara vill utveckla dig själv så är du hjärtligt välkommen.

Kursen kommer att vara fri från mobiler, datorer och annan uppkoppling. Kursen sker under eget ansvar.
Kursledare råder under tystnadsplikt och du kan känna dig trygg i att allt stannar mellan dig och dina kursledare.

Innehåll

Föreläsning: Påverka uppkomsten av dina känslor
Meditationer
Gruppsamtal
Individuell coachning
Fysiska kroppsutmaningar/ Träning
Silent Practice
Själslig närvaro under klostersång
Historienvandring
Uppföljningssamtal över tfn 1-2 veckor efter retreaten.
Måltider
Tillgång till Spa vid 1-2 tillfällen
Boende

Datum

23-26 november 2021

Pris

19.500 kr/person exkl. moms

Kursledare

Sabina dufberg retreat

Sabina Dufberg har mer än 25 års erfarenhet av både fysik och mentalträning, hälsovård & rehabilitering. Hon har coachat allt från elitidrottare, rehabiliteringspatienter till deltagare i TV programmet Biggest Loser.

Med bred erfarenhet & utbildning från management- och ledarskap, idrottspsykologi, mindfulness, samtalscoachning samt otaliga utbildningar inom träning och kost så leder och guidar hon dig till ett starkare JAG. Hon är en ofta anlitad föreläsare, tränare och har författat ett flertal böcker.

Morgan segerberg

Morgan Segerberg är utbildad krissamtalsledare och har utbildat organisationer och företag i kris och katastrofhantering i över 20 år, också arbetat med praktisk krishantering i samband med akuta händelser och incidenter dels inom akutambulansen i Stockholm men också i samband med världshändelser, såsom tsunamin 2004.

Morgan är utbildad i MI (Motivational Intervju) eller Motiverande samtal som är en samtalsmodell som syftar till att hjälpa andra till utveckling och förändring, detta är till stor användning i uppgiften som volontär på Minds självmordslinje.

Boka retreat

19 500 kr (exkl.moms)

Boka via epost: hotel@klosterhotel.se
Tfn: 0143-13 000