Välkommen till Kloster-SPA
Det händer något när du kliver in till Vadstenas nya klosterspa.
KlosterSPA
Vårt SPA-koncept bygger på Pilgrimens sju nyckelord som beskriver människans längtan och behov av inre frid.

Behandlingar

Våra behandlingar är populära, vi rekommenderar att du bokar minst tre veckor före ankomst.

SPAweekend

Det händer något när du kliver in till Vadstenas klosterspa.

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbastu samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta svalkande juicer och färsk frukt. Upplev skönhet inifrån och ut, med balans mellan kropp och själ, under en av många ursköna behandlingar. Varmt välkommen till himmelriket på jorden!

Paket med KlosterSPA

Faciliteter

Här kan du njuta av ett flertal olika faciliteter – gym, saltvattenpool, varm still källa, utebubbelpool, finsk sauna, ångbad med aromaterapi, behandlingsrum, vilorum med vedkamin och ett café och bar med fullständiga rättigheter.

Aktuellt

I SPA-shopen

I vår butik kan du köpa med bland annat hudvårdsföretages Comfort Zone’s produkter. Comfort Zone har vunnit flera internationella priser för sina underbara produkter och behandlingar. Varje aktiv ingrediens är noga utvald och måste ha ett syfte och ge resultat.

Öppettider & info

Våra öppettider varierar enligt säsong, och vilka tider som gäller för just din bokning kan du läsa om i din bekräftelse. Observera att sista insläpp en timme före stängning.

Info & öppettider →

Hotellpaket med KlosterSPA

Om Kloster-SPA

Vårt Spakoncept bygger på Pilgrimsrörelsens sju nyckelord, vilka beskriver människans längtan och behov av inre frid. I vår tillvaro finns en allt större press över det materiella och vi omges ständigt av stressfulla situationer och ett krav på att vara uppkopplad och tillgänglig.

Läs mer →

Nyheter från Kloster-SPA

Våra behandlingar

Skäm bort dig själv – beställ en spabehandling på Vadstena KlosterSPA!

Translate »