Mellandagar i Vadstena | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Mellandagar på Vadstena Klosterhotel

Njut av lediga dagar med familj & vänner. Hos oss kan ni välja en aktiv ledighet, vila i stillhet eller kombinera det bästa av två världar med ett besök i vårt SPA efter en dags vandring. Varför inte boka en privat vinprovning med kompisgänget eller kanske besöka Vadstena Slott för en spännande tur i Sveriges mest bevarade renässansslott?

Sköna mellandagar i vår stämningsfulla slott- och klostermiljö

Njut av julens ledighet och spendera några sköna dagar hos oss. Här finns mycket att uppleva, natur att upptäcka och vackra miljöer i överflöd. Vadstena kallas för själavårdens vagga, och det finns en mångårig tradition av att vara en plats för sinnesro, rekreation och återhämtning här i våra historiska miljöer. Unna er ett besök i vårt Klosterspa, en god middag i Restaurant Munkklostret och kanske en tur till Ombergs naturreservat för en dags vandring i den trolska naturen vid Vätterns strand.

Reser du med familjen till oss? Under mellandagarna finns möjlighet att boka spaentré för barn från 12 år den 27, 28, 29/12 kl 11-14.00. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Boka din vistelse

Vi har ett flertal paket med övernattning att erbjuda under mellandagarna. Kika i kalendern till höger för att boka din upplevelse!

Slott och museum i mellandagarna

Besök Vadstena Slott  |  Besök Klostermuseum

Både Vadstena Slott och Sancta Birgitta Klostermuseum anordnar aktiviteter under mellandagarna. Håll utkik på respektive webbplats för ytterligare information.

Saker att göra i Vadstena med omnejd under vintertid:

Pulkaåkning, längdskidor, vandring – Åsabackarnas naturreservat | Läs mer här

Skidåkning – Ombergsliden | Läs mer här

Skridskor, långfärdsskridskor, längdskidor – Tåkern naturreservat | Läs mer här

Vandring, pulka – Ekopark Omberg | Läs mer här

Långfärdsskridskor mellan Borensberg – Ljung (Göta Kanal)  Länk till video

Här kan du läsa mer om vandring och roliga vinteraktiviteter i Vadstena med omnejdBoka din vistelse i mellandagarna

Epost: hotel@klosterhotel.se

Tfn: 0143- 130 00