Mellandagar i Vadstena | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Mellandagar på Vadstena Klosterhotel

Njut av lediga dagar med familj & vänner. Hos oss kan ni välja en aktiv ledighet, vila i stillhet eller kombinera det bästa va två världar med ett besök i vårt SPA efter en dags vandring. Varför inte boka en privat vinprovning med kompisgänget eller kanske besöka Vadstena Slott för en spännande tur i Sveriges mest bevarade renässansslott?

Sköna mellandagar i vår stämningsfulla klostermiljö

Njut av julens ledighet och spendera några sköna dagar hos oss. Här finns mycket att uppleva, natur att upptäcka och vackra miljöer i överflöd. Vadstena kallas för själavårdens vagga, och det finns en mångårig tradition av att vara en plats för sinnesro, rekreation och återhämtning här i våra historiska miljöer. Unna er ett besök i vårt Klosterspa, en god middag i Restaurant Munkklostret och kanske en tur till Ombergs naturreservat för en dags vandring i den trolska naturen vid Vätterns strand.

Reser du med familjen till oss? Under mellandagarna finns möjlighet att boka spaentré för barn från 12 år den 27, 28, 29/12 kl 11-14.00. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Boka din plats i spa här 

Vinteraktiviteter

> Här kan du läsa mer om vandring och roliga vinteraktiviteter i Vadstena med omnejd

Vi har ett flertal paket med övernattning att erbjuda under mellandagarna. Kika i kalendern till höger för att boka din upplevelse!

Varmt välkommen till Vadstena!

VADSTENA SLOTT>>  Vadstena Slotts hemsida.


Boka din vistelse i mellandagarna

Epost: hotel@klosterhotel.se

Tfn: 0143- 130 00