Bikeharmony - guidade cykelturer | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →
Vänligen acceptera statistik- och marknadsföringscookies för att titta på den här videon.

Bikeharmony - guidade cykelturer

Kom och Cykla i historiska Vadstena tillsammans med Bikeharmony och bo på Kloster Hotellet fint beläget vid Vätterns strand.
Bikeharmonys cykling passar alla som gillar att cykla för åldrarna 10 – 100 år.

De erbjuder anpassningsbara turer beroende på förmåga så att alla kan följa med. Att cykla är ett härligt sätt att ta sig fram ute i naturen tillsammans på ett tryggt och säkert sätt. På dessa resor får du uppleva Sveriges historia och njuta god mat och få skön motion på köpet.

I år, 2021, har Bikeharmony, en kampanj “Vi Cyklar För Sverige” för att stödja Svenskturistnäring! Vi håller vårt land levande tillsammans.

Sverige är fantastiskt!

Upplev Vadstena, Motala och Göta kanal:

VÅR 2-DAGARSRESA BÖRJAR OCH SLUTAR I VADSTENA

Bikeharmony erbjuder speciellt för Kloster hotellets gäster en 2 dagars resa enbart för området kring Vadstena. Med 2 nätter som ingår på klosterhotellet. Vi börjar vår resa med att ses i Mjölby (Ni tar er dit själva med ex. vis tåg) för att mötas upp och få er cykel och sedan tillsammans cyklar vi till Vadstena. Vi cyklar via historiska platser, förbi vackra kyrkor och över ängar in till staden, en av Sveriges bäst bevarade medeltidsstäder. Här bor vi på det vackra klostret intill sjön Vättern. Har vi tur är det nostalgiafton i staden med gamla bilar och dans till livemusik.

Dag 2 åker vi till Motala och besöker motormuseet och cyklar sedan längs natursköna och historiska Göta kanal. Vi tar oss över ängar och genom skogar till Borensberg för en picknic på bryggan och sedan bär resan av mot kända Bergs slussar med hela 7st slussar. Vi avslutar denna dag och våra fina cykeldagar tillsammans med att vi cyklar till Linköping där vi tar tåget hem.

Vi besöker under vår resa fler av bygdens medeltida kyrkor med spännande historia bl.a. den kyrkan där Birger Jarl växte upp i. Vadstena är som ett enda stort utomhus museum så vi erbjuder en stadsvandring med berättelser om människorna, kungar och helgon första kvällen för den som vill. Missa inte några riktigt fina dagar i sommar och upplev Vadstena, Göta kanal med omnejd från en cykel i år.

CYKELTURER med BIKEHARMONY

Bikeharmony erbjuder alltid sina resenärer flera valmöjligheter.

Guidad Cykeltur där våra guider vägleder, berättar historier om platserna vi besöker, ordnar fika stop på vägen och finns tillhands om något händer med cykeln. En följebil finns alltid med om man vill åka med en stund. Guiderna är professionella reseledare och vana cyklister. De ordnar aktiviteter som After Bike, vandring eller cykling på kvällen, vi spelar kubb eller yogar tillsammans för de som vill umgås och kanske träffa nya vänner. Vi ger alla våra gäster tillgång till en applikation/GPS med förberedda turer som leder er under cyklingen. Kartor och instruktion hur ni skall cykla. Ni följer enklast en röst som talar om när ni skall svänga eller stanna för sevärdheter.

Bikeharmony erbjuder även guidade cykelturer i Stockholm och i Nordvästra Skåne där Vadstena 2 dagar ingår. Vi reser då i 8 eller 5 dagar tillsammans. Det är med cykling i Stockholm City ute på Ekerö, till Haga Park och runt Djurgården. Helsingborg med cykling i Helsingör Danmark, till Landskrona och ut till ön Ven. Till Viken och upp till Arild och Flickorna Lundgren. För mer info om dessa turer kontakta Bikeharmony.

PRISER

8 dagars resan 16 450 SEK ingår 8 nätter, varav en i Vadstena

5 dagars resan 7 950 SEK ingår 4 nätter varav en i Vadstena

2 dagars resan 3 900 SEK ingår 2 nätter i Vadstena

OBS! Vi kan anordna turer för egna grupper om 6 – 40 personer, välkommen med en offertförfrågan.

Datum

8 & 5 dagars turer:

Start i Stockholm:
13 juni – 20 juni
11 juli – 18 juli
8 aug – 15 aug
5 september – 12 september

Start i Helsingborg:

30 Maj – 6 juni
27 juni- 4 juli
25 juli – 1 augusti
22 augusti -29 augusti
19 september – 26 september

2 dagars turer i Vadstena en del i våra längre resor.

2 – 3 juni
16 – 17 juni
30 juni – 1 juli
14 – 15 juli
28 – 29 juli
11 – 12 aug
25 – 26 aug
8 – 9 sept
22 – 23 sept

Läs mer på Facebooksidan →

Intresseanmälan →

YouTube Bikeharmony →

Kontakta oss:

Varmt välkomna att Kontakta oss för bokning och frågor på mail eller telefon: Pernilla Uhrström +46 72-5676300 Bodhi Gustin +46 70–9313185 | info@bikeharmony.se

Bikeharmony