Vadstena Klosterhotel Stolt Nominerad till Svenska Mötespriset |…
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Vadstena Klosterhotel Stolt Nominerad till Svenska Mötespriset

Vadstena Klosterhotel har den stora äran att vara nominerade till Svenska Mötespriset, ett erkännande som lyser starkt inom den svenska mötes- och konferensindustrin. Denna nominering understryker inte bara vår strävan efter excellens utan också vårt engagemang för att via samarbete och innovation skapa en destination som verkligen står ut. Vårt familjeägda företags djupa rötter och det familjära värdet som genomsyrar vår verksamhet bidrar till att skapa en varm och välkomnande atmosfär för alla våra gäster.

Genom att kombinera tradition med nytänkande har vi lyckats utveckla en plats där varje möte och konferens blir till en unik upplevelse. Vår ambition är att alltid överträffa förväntningarna och erbjuda våra besökare en miljö som både inspirerar och ger utrymme för kreativitet. Det är denna dedikation till innovation och det familjära som gör oss till en framstående kandidat för Svenska Mötespriset.

Vi ser med stor spänning fram emot prisceremonin och möjligheten att dela vår passion för mötesbranschen med andra. Att bli erkända på detta sätt är en stor ära för hela vårt team, och vi vill tacka alla som har bidragit till vår framgång. För mer information om vår nominering och Svenska Mötespriset, besök här.