Vinterkonferens - Möte & Kickoff | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Vårerbjudande för konferens & möten

Nu börjar vi se vårtecken här i Vadstena och de första Klosterliljorna har tittat upp ur marken. Just nu firar vi in våren med ett konferenserbjudande: 30% rabatt på konferenslokal vid nybokning under perioden 1 april- 31 maj (Kod VÅR).

Varmt välkommen till ett vårvackert Vadstena!

ME och MJ

Missa inte KlosterSPA

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus. Ta ett dopp i simbassängen där du kan flyta fram, medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbad & bastu samt vilrum & gym. Kontakta oss för frågor och bokning av KlosterSPA.

Aftonkonsert i klosterkyrkan

Klosterkyrkans kantor spelar musik som får er att verkligen komma till ro. Det är en blandad repertoar och varje spelning är unik. Detta är en uppskattad upplevelse! Till Klosterkyrkan har människor från hela världen vallfärdat sedan medeltiden och idag ses kyrkan som ett av Europas viktigaste pilgrimsmål.

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv med en välsmakande julmiddag. Vadstena är upplevelsernas stad.