Söndagsmys med Klosterspa | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Söndagsmys med SPA

I vårt Klosterspa möts du av en härlig miljö med sprakande vedkamin och levande ljus, samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Bada i saltvattenpoolen, här du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad & bastur som finns både inomhus och utomhus i vår privata atriumgård.

Söndagsmys med Klosterspa

Njut av vårt sköna KlosterSPA och magiska upplevelser i Restaurant Munkklostret med vårt Söndagsmyspaket!

I paketet ingår: 

Söndagsmys med spa inkluderar:

  • Entré till spa kl. 14-17 på ankomstdagen*
  • Incheckning kl 15.00
  • Lån av morgonrock, tofflor och handduk
  • Te & frukt
  • 2-rätters middag (fast meny) klockan 18.00.
  • Logi i vald rumskategori, incheckning från kl 15.00
  • Stor frukostbuffé

*Under utvalda dagar i januari-april har vi Silent SPA från kl 15.00. Detta innebär att spat är helt i tystnad från kl 15.00. Önskar du komma tidigare istället denna dag går det bra att byta spatid till 12-15 istället. Skriv till oss så ordnar vi det. 

Observera att vi har 15-årsgräns i vårt SPA tillsammans med vuxen, annars gäller 18-årsgräns.

I spaentrén ingår fyra avkopplande timmar i vår spaavdelning med badceremoni, där du i din egen takt njuter av varma & kalla bad, bastur, upplevelserum och skogsbad. Vid de olika platserna finns produkter att använda för kropp, hår och ansikte- och avslutningsvis bjuds du sedan in till vår avdelning för avslappning där du kan koppla av i våra sköna miljöer i ytterligare en timme. Här finns också en spabar med möjlighet att köpa förfriskningar, dryck & snacks. 

När du väljer din spatid får du också en middagstid anpassad efter ditt val. Välj om du önskar förmiddags-/eftermiddags-/kvälls-spa eller om du föredrar att besöka spat efter frukost dagen efter ankomst.

Boka behandling HÄR

BOKA PAKET ONLINE

Du hittar alltid bästa pris på vår hemsida