Vinterkonferens - Möte & Kickoff | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Höst och vintererbjudande för konferens & möten

Här hittar man våra aktuella konferenserbjudanden för höst och vinter.

Nu är det hög tid att boka höstens trevligheter tillsammans med kollegorna - upplev en härlig dag tillsammans i vår mysiga stad.

Du kan välja en mängd olika aktiviteter till din höstfest - allt från dryckesaktiviteter, aftonspa i KlosterSPA, Gin & tonic-workshop.

Kontakta oss på konferens@klosterhotel.se så hjälper vi till att skräddarsy din höstfest!

Varmt välkommen till ett vackert Vadstena!

ME och MJ

Missa inte KlosterSPA

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus. Ta ett dopp i simbassängen där du kan flyta fram, medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta bad som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbad & bastu samt vilrum & gym. Kontakta oss för frågor och bokning av KlosterSPA.

Aftonkonsert i klosterkyrkan

Klosterkyrkans kantor spelar musik som får er att verkligen komma till ro. Det är en blandad repertoar och varje spelning är unik. Detta är en uppskattad upplevelse! Till Klosterkyrkan har människor från hela världen vallfärdat sedan medeltiden och idag ses kyrkan som ett av Europas viktigaste pilgrimsmål.

Besök Vadstena

Gå på museum, besök Vadstena Slott, förundras över Klosterkyrkan och skäm bort dig själv med en välsmakande julmiddag. Vadstena är upplevelsernas stad.