Konferensaktivitet med träning & teambuilding i Vadstena
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Träning och föreläsningar med Sabina Dufberg

Tillsammans med Sabina Dufberg anordnar vi skräddarsydda aktiviteter med fokus på hälsa, träning och välbefinnande i några av Sveriges häftigaste lokaler. Information om ’SlottsCampen’, ’Styrka inifrån och ut’, ’Outdoor Bootcamp’, föreläsningar och träningspass finner du nedan.

SlottsCampen på Vadstena Slott

Gör dig beredd på att ta dig igenom slottets alla vrån och utföra fysiska uppdrag i den mystiska & historiska miljön i Sveriges mest bevarade renässansslott. Träning på ett väldigt annorlunda sätt, lekfullt, utmanande och spännande. Kravet är att du kan förflytta dig till fots upp o ner i trappor. I övrigt går allt att anpassa efter dina förutsättningar och oavsett om du är tränad eller otränad så kan du vara med.

Innehåll:
Introduktion, Hälsa/Träning
Reflektion

Tidsåtgång: halvdag | Pris: 30.000 kr
Max 30 personer. Över 30 personer tillkommer en kostnad om 400 kr/person

Styrka inifrån och ut med Sabina

En lugn och harmonisk upplevelse för att hämta energi till livet, stärka det inre och få en vila & återhämtning för kropp & själ. Stresshantering och reflektion för en närvarande och frisk personal.

Innehåll

  • Föreläsning: Inre styrka & ro med mindfulness som redskap
  • Mindfulness Meditation sittandes
  • Mindful Walk (utomhus) eller Mindful Balance (inomhus)
  • Detta paket kräver ej ombyte och alla kan vara med.

Tidsåtgång: halvdag | Pris: 30.000 kr
Max 30 personer. Över 30 personer tillkommer en kostnad om 400 kr/person

Outdoor Bootcamp med Sabina Dufberg

Träning för resultat via fysik, kost och fokus. Träningspass: Fysiska utmaningar efter vad naturen kan erbjuda. Styrkan, konditionen och explosiviteten utmanas för hela din kropp. All träning kan anpassas efter olika individers förutsättningar och Sabina guidar er igenom.

Föreläsning: Träning för att uppnå resultat, hur!

En kul utmaning med många skratt och kunskap som stärker individen o det egna ansvaret men även teamet i sin helhet.

Tidsåtgång: halvdag | Pris: 30.000 kr
Max 30 personer. Över 30 personer tillkommer en kostnad om 400 kr/person

Föreläsningar

Stresshantering

Att lära sig hur man kan öka sin stresstålighet har stor betydelse för hur man mår och hur pass väl man tacklar livet. Den kanske viktigaste effekten är att man blir bättre på att ta vara på möjligheter och kan hantera de olika situationer i livet. Det är faktiskt en viktigare förmåga än att vara bra på att undvika risker.

Träning för resultat-hur får du resultat som håller långsiktigt

Att vara och även känna sig stark både på utsidan och insidan utan att pendla i missnöje över sig själv mellan varven. Hitta en stark balans!

Kost och träning

Kostens betydelse för hållbar livsstil, träningens upplägg för att uppnå det du strävar efter. Hur gör man!?

Mindfulness

Mindfulness är ett förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation kan du med mindfulnessträning minska din stress och din oro samt öka sin livskvalitet och ditt fokus. Egentligen är det fråga om att göra de resurser som du redan har medvetna för att sedan utveckla dem.

Stark inifrån och ut, träna hjärnan!

Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan och sedan magnetkamerans genombrott inom hjärnforskningen har man också lärt sig att hjärnan är formbar och du kan påverka uppkomsten av känslor och på så vis även påverka ditt beteende. Intelligentare DU!

Träningspass

Lugna, kräver inget ombyte:

-Mindfulnessmeditation (kan utföras sitta,liggande, i rörelse),
-Nature meditation
-Mindful Walk
-Mindfulnessyoga

Svettiga som kräver ombyte:

-Power Strenght Control
-HIIT- högintensiv intervallträning
-Bootcamp
-Outdoor Training
-Styrketräning med kroppsvikten som motstånd
-Parträning

All träning går att anpassa och Sabina guidar och instruerar utefter kundens förutsättningar, eventuella skador m.m. Alla kan vara med tillsammans oavsett tränad eller nybörjare. Samtliga priser är angivna exkl. moms.