Vid sällskap om 8 personer eller fler önskar vi att ni förbeställer meny.
>> Har du bokat paket där middagen ingår kan du läsa aktuell meny för din ankomst längst ned på denna sida.
À LA CARTE
Vänligen meddela personalen om eventuella allergier/specialkost.
FÖRRÄTTER
Sparrissoppa
Serveras med confiterad grissida samt fänkål & sparrissallad
175
Tonfisktartar
Serveras med yuzupicklad chili, jalapeño & rispapper smaksatt med dragon
195
Öjebytoast
Serveras på smörstekt surdegsbröd tillsammans med löjrom & dillemulsion
185
***
VARMRÄTTER
Kalvinnerfilé
Serveras med vit sparris, tryffel, choroneemulsion & potatisgratäng
345
Klostrets klassiska röding
Serveras med dragon-gräddkokt spetskål, romsås & potatispuré
325
Confiterat anklår
Serveras med salsa verde & potatispuré
325
Kåldolme-Vegetarisk
Serveras med potatispuré & rostad kålsky
275
***
DESSERT
Brûlée med Tonkaböna
Klostrets klassiska Créme Brûlée smaksatt med tonkaböna serveras med hallonkräm
110
Havtornspannacotta
Serveras med chokladsorbet & brownie
145
Dagens utvalda ostar- serveras med Birgittasystrarnas hemlagade marmelad & tillbehör
fr. 65:-/bit
***
KAFFEGODIS
Maltes hemgjorda praliner med dagens smak
36
KAFFE & COGNAC
Kravmärkt bryggkaffe & 3 cl Cognac Daniel Bouju Selection Speciale 3 cl
129
***
Fast meny för dig som bokat paket med middagen inkluderad
(Presenteras via veckodag- har du bokat en tvårätters middag är det förrätt & varmrätt som ingår i paketet)
Måndag- Onsdag- Fredag
Sparrissoppa
Serveras med confiterad grissida samt fänkål & sparrissallad
Klostrets klassiska röding
Serveras med dragon-gräddkokt spetskål, romsås & potatispuré
Havtornspannacotta
Serveras med chokladsorbet & brownie
***
Tisdag- Torsdag- Lördag- Söndag
Tonfisktartar
Serveras med yuzupicklad chili, jalapeño & rispapper smaksatt med dragon
Kalvinnerfilé
Serveras med vit sparris, tryffel, choroneemulsion & potatisgratäng
Brûlée med Tonkaböna
Klostrets klassiska Créme Brûlée smaksatt med tonkaböna serveras med hallonkräm
***
Under vissa högtider anpassar vi menyn så att den passar till tillfället, tex vid jul, påsk och midsommarhelgen.