Nya spännande konferensaktiviteter! | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →

Nya spännande konferensaktiviteter!

Vi lanserar nu två nya unika aktiviteter som endast går att boka hos oss på Vadstena Klosterhotel. För inte alla har ju en egen Vasaborg, eller en egen spännande bryggerihistoria förankrad i medeltiden. En aktivitet är en god investering för varje möte. Gruppen blir sammansvetsad, presterar bättre och känner sig uppskattade när de får göra något roligt tillsammans.

Ölprovning

ÖLPROVNING med Patric Fors, grundare av FORS Bryggeri i Motala (och bryggmästare av vår egen Klosteröl). Patrik går igenom grunderna i ölbryggning och ni får känna och dofta på ingredienserna i öl. -Och, naturligtvis provsmaka. Vi provar fem sorters öl samtidigt som ingredienserna beskrivs, och ni får smaka och dofta på ölet. Till provningen serveras lättare tilltugg, och vi utlovar en spännande och lärorik provning i anrik miljö! Pris: 425:-/ person (minidebitering 10 personer). 90 minuter.

Spökvandring

SPÖKVANDRING på Vadstena Slott! Ni får möta den plågade Hertig Magnus som tar er med på en spöklik vandring genom Vadstena Slott. I sällskap med den mentalt instabila hertigen börjar saker att ske, märkliga ljud förföljer gruppen och skuggorna börjar få liv. Våga ni följa med? Pris: 5500:- (Max 30 personer) ca 90 minuter.

Vi har en hel uppsjö med roliga aktiviteter för grupper & konferens. Vill du veta mera? Kontakta vår konferensbokning: konferens@klosterhotel.se eller läs mer här!

Vadstena klosterhotel klosterol Eduard von grutzner monch Kulturpaket vadstena klosterhotel Vadstena Slott i solnedgång