Nyrenoverade hotellrum i Slottsflygeln | Vadstena Klosterhotel
014313000 hotel@klosterhotel.se Boka nu: Presentkort →
Slottsflygeln vadstena klosterhotel 37

Nyrenoverade hotellrum i Slottsflygeln

Nu står våra nyrenoverade hotellrum färdiga i Slottsflygeln.

Om Slottsflygeln

I vår nyrenoverade Slottsflygel bor du bekvämt och centralt i Slottsparken. Vi är stolta över vår rika historia och har i denna byggnad skapat en miljö som kan kopplas till Vasatiden och Vadstena stad. På Slottsområdet knyter vi an till Vadstenas Kulturella arv och dess byggtradition. Här välkomnas du av vackra materialval i rymliga rum med högt i tak, moderna badrum med kolmårdsmarmor och deluxesängar från Elite Sängar.

Fakta om Slottsflygeln

Slottsflygeln ligger på Slottsområdet, cirka 600 meter från klostret där reception och Restaurant Munkklostret finns.

Samtliga rum ligger på bottenplan med slottsparken alldeles utanför. Detta boende är ett stadsnära val, beläget mitt emot Vadstena slott. I närheten finns shoppinggata, matvarubutik, småbåtshamn och den fina hamnparken med vackra promenadstråk längs Vätterns strand. Här kan man ta ett dopp i sjön vid stans lilla strand, eller promenera ut på hamnpiren och beundra inloppet till slottets mäktiga vallgrav.

För er som önskar transfer till restaurangen eller frukost, erbjuder vi fri transport till våra hotellgäster. Bokas i hotellreceptionen eller via servicetelefonen som finns i entrén till ditt boende.

De flesta av våra rum har två sängar som sitter ihop med undantag av våra sviter där det en och samma sängram- samt grand li rummen som är utrustade med en 140 cm dubbelsäng.

Husdjur är tillåtna i vissa rum.

Slottsflygeln vadstena klosterhotel 10
Slottsflygeln vadstena klosterhotel 36
Slottsflygeln vadstena klosterhotel 54
Slottsflygeln vadstena klosterhotel 14
Slottsflygeln vadstena klosterhotel 22
Slottsflygeln vadstena klosterhotel enkelrum